Vestido lencero con tejido trenzado, tacones de tiras y clutch

6 trendiga flätade stickade tröjaoutfitidéer för att hålla dig bekväm

College mode

6 extremt söta sätt att bära en kabelstickad tröja

Att hålla jämna steg med ständigt föränderliga modetrender och gå tillbaka till klassiker är ett friskt pust. De går från säsong till säsong och kompletterar trender och gamla favoriter.

A flätad stickad tröja Det är en av dessa älskade bitar. Oavsett år kan du dra ut din klassiska tröja och visa upp fantastisk.

{RELATED POST: Bästa ställen att köpa tröjor}

Att styla en klassiker på samma sätt varje gång kan dock bli tråkig. Därför delar jag snygga sätt att uppdatera din flätade vävning den här säsongen. Bläddra ner för sex stickade tröjautrustningsidéer för att prova!

Med minikjol

Svart kabelstickad tröja med mini-leopard och OTK-stövlar

Produkter: Tröja – Topshop, kjol – Express, OTK stövlar – Target

Att ta den här klassiska tröjan och lägga till den i en minikjol skapar ett spännande utseende! Här har jag skapat en snygg outfit som kan gå från dag till natt, perfekt för alla med ett hektiskt schema.

Gå för ett modernt utseende och gå för en kjol med djurtryck. (Eller om du föredrar att hålla det enkelt kan du ändra det till en solid och det kommer fortfarande att fungera.

Avsluta utseendet med OTK eller ankelstövlar. Om du bor på en kall plats rekommenderar jag definitivt OTK-stövlar för extra värme.

Vintervita

Vit kabelstickning med vita jeans, rodnadspåse och nakna dansare

Produkter: Jersey – Abercrombie, Jeans – Abercrombie, skor – ALDO, handväska – Target

“Mode-reglerna” skulle säkert brytas, särskilt “ingen vit efter Labor Day” -regeln. Att para ihop vita jeans med ett flätat tyg hjälper till att ge ljushet till en mörk vinterdag.

När jag gör håret håller jag alltid med ljusa neutrala; här lade jag till nakna lägenheter och en rodnadspåse. Genom att följa denna rutt kan du verkligen sticka ut i din Vintervita. (Var noga med att inte kasta kaffe!)

Om en slipklänning

Slipklänning med flätat tyg, strappy klackar och koppling

Produkter: Klänning – Topshop, tröja – Mango, klackar – ASOS, handväska – ALDO

Sista minuten-planer behöver inte längre vara ett krångel. Genom att lägga en kabelstickning över en slipklänning skapar du en look som förtjänar att bäras. Den känsliga halken balanserar en ganska tjock stickning och skapar en perfekt balanserad outfit.

Att hålla tillbehör enkelt är nyckeln till att inte dominera utseendet. Mina favoritkombinationer är snygga smycken, strappy klackar och en liten tote väska.

Mjuka byxor i fuskpäls

Flätad stickad tröja med fuskpälsbyxor och fotkängor

Produkter: Byxor – Express, tröja – BP en Nordstrom, stövlar – H&M

Mjuka upp ett par fuskpälsbyxor med ditt flätade tyg. Att lägga till ett lättare element i denna outfit hjälper till att skapa balans, vilket resulterar i det perfekta utseendet. Detta gör att du kan uttrycka både feminina och maskulina stilar med en rolig outfit.

Avsluta med ett par byxor och en söt enkel bulle i håret. Detta är det perfekta utseendet att gå ut efter en lång arbetsvecka eller lektioner med dina vänner!

Bekväm med leggings

Mysigt flätat tyg med leggings, hatt, halsduk och sneakers

Produkter: Tröja – Leith at Nordstrom, Leggings – Nordstrom, Beanie – Topshop, Scarf – Abercrombie, Sneakers – Topshop

Lördag morgon kan vara trendigt och mysigt med denna outfitkombination. Du kan njuta av ett par av dina favorit leggings med ett flätat tyg på sängen eller vid brunch.

När du stannar hem, gör dig bekväm med dessa tofflor och en bra bok. Men om brunch kallar dig med namn, gör dessa tofflor, hatt och halsduk det lämpligt för dagen.

Tröja klänning med OTK stövlar

Kabelstickad tröja klänning med OTK stövlar

Produkter: Tröja klänning – American Eagle, Boots – Target

Ett kabeltyg kan också utformas i form av en klänning. Den mest klassiska kombinationen är med OTK-stövlar, vilket jag tycker är det enklaste och mest eleganta sättet att göra det på.

Men om du vill ha en mer avslappnad look, fungerar sneakers lika bra! Detta par är min favorit för den här stilen! Hur som helst, det här utseendet är bekvämt men snyggt.

Vad tycker du om dessa kabelsticka tröja outfit idéer?

Kabelsticka är den mest mångsidiga klassikern den har. Bär den från en mysig lördag morgon till en utekväll med dina favoritvänner på fredagskvällen. Oavsett hur du väljer att utforma den, kommer din flätade vävning att se fantastisk ut! Hur ska du utforma din flätade vävning nästa?