College Fashion

6 söta examen outfit idéer

College mode

För många av oss kommer dagarna med sömnlösa nätter, sena nattstudier i biblioteket och intetsägande mat i matsalen att ta slut. Även om examen fortfarande är en månad borta (aka början på verkliga livet), kommer de närmaste veckorna säkert att flyga för alla er seniorer.

Mellan semesterkriserna, kampen för att hitta ett jobb och få ut det mesta av de värdefulla sista ögonblicken på college, finns det knappast ledig tid att köpa en elegant examen outfit. Cue lite freakout.

Lyckligtvis har jag utforskat Sex trendiga kläder som garanterat vinner över din familj och vänner på din stora dag. (Och för mer information om examendagstyling, se till att kolla in dessa CF-artiklar!)

1. Grekisk gudinna

Balklänning, en axelklänning och sandaler.

Klänning, sandaler, halsband, armband

Kanalisera din inre grekiska gudinna och rocka den draperade asymmetriska klänningen under dina festliga festligheter. Accessorize det med ett djärvt uttalande halsband och snygga guldarmband. Avsluta utseendet med bekväma metalliska sandaler så är du klar att gå.

2. Perfekt tårta

Graduation outfit vit klänning och pastell skor

Klänning, Oxfords, Kilar, Örhängen

Denna sofistikerade ensemble kommer säkert att behaga dina föräldrar utan att titta för konservativ. Koppla ihop den här vackra ärmlösa klänningen med mjuka pasteller för att skapa en stretchig ensemble. Prova mint oxfords för komfort, eller kanske korallkilar för ett stänk av ljus färg. Tillbehör med ljusa pastellörhängen, lyft sedan håret i en hög bulle för att göra utseendet komplett.

3. Klassisk LBD

Liten svart klänning examen outfit

Klänning, örhängen, läppstift, skor, halsband

Du kan aldrig gå fel med en klassisk liten svart klänning! Denna mångsidiga spetsklänning kan bäras av axeln eller från axeln och är säkerligen en garderobstapel långt efter examen. Koppla ihop det med gnistrande droppörhängen, ett trendigt oändligt halsband, snygga svarta stiletter och rött läppstift för att göra ett uttalande på examensdagen.

4. Flower Power

Blommig klänning examen outfit

Klänning, kilar, sandaler, örhängen, halsband, hårnålar

Om du älskar blommor, försök att bära den här snygga axellösa blommiga klänningen med rynkade detaljer, den är perfekt för våren.. Kläm fast håret med smyckade spärrhår och få tillbehör med ett enkelt guldhalsband och dubbar. Komplettera outfit med solbränna gladiator sandaler eller, om du känner dig vågad, ett par plattformskilar.

5. ren perfektion

Graduation kostym transparent klänning

Klänning, klocka, lägenheter, kilar, örhängen, hårnål

Den här feminina maxiklänningen kommer att komplettera alla tjejfigurer och dess otroligt låga pris (bara 15,80 $!) Är perfekt för fashionistas med en budget. Lägg till lite kant med glamorösa fjäderörhängen, samt en prickig klocka som hjälper dig att hålla tiden och en metallklämma för att hålla håret ur ansiktet. Avsluta ensemblet med solbränna lägenheter eller, för att lägga till höjd, dessa svarta remkilor.

6. True Blue

Blå klänning examen kostym

Klänning, örhängen, ring, sandaler, pumpar

Om du letar efter ett vågat utseende kommer denna koboltfärgade outfit garanterat att imponera. Denna underbara applikerade klänning passar bra med ett par klackar sandaler eller spetsiga stilettos. Lägg till en underbar svart cocktailring och ett par glamorösa ljuskronorörhängen så ser du helt fantastisk ut för prom.

Fler Prom Outfit Idéer

Känner du inte utseendet eller vill bara ha fler idéer? Vi har många fler inlägg som hjälper dig att studera med stil. Kolla in dem nedan:

Dina tankar?

Vad tycker du om dessa kläder? Vad är din favorit? Har du redan valt din examensdräkt? Låt oss veta genom att ringa i kommentarsektionen!