6 skönhetsprodukter som gör att ditt badrum känns som ett spa

6 skönhetsprodukter som gör att ditt badrum känns som ett spa

College mode

Unna dig själv!

Vanligtvis när vi tänker på college-badrum, tänker vi på röriga, dystra utrymmen som ofta delas med rumskamrater eller till och med människor från en hel våning. Och även om du har turen att få ett badrum för dig själv på college är det förmodligen inte det första du kommer att tänka på när du tänker på lyx eller avslappning.

Eftersom många college-tjejer har en stram budget när det gäller “extra” är det vanligtvis inte möjligt att resa till ett spa.

Det är naturligtvis tills nu.

Idag delar jag min de sex bästa produkterna för att få badrum att kännas som ett spa – antingen i en universitetsbostad, i din egen lägenhet eller hos dina föräldrar (om du är resenär).

Fortsätt rulla för att se mina val.

1. Skyroad ™ Högkvalitativ exfolierande badhandskar

Skyroad ™ Exfoliating Scrub Bath Mitt i grönt med svarta ränder av hög kvalitet

Finns på Amazon

Dessa exfolierande badhandskar Dom är han det bästa sättet att exfoliera.

Allvarligt, ingen av de skrubbar, skrubbar eller andra exfolierande produkter jag har provat har gjort ett så bra jobb som dessa. För att inte tala om, en fyrpack av dessa tvättbara och återanvändbara dukar är väg billigare än de flesta exfolierande produkter.

För att använda dem blir du en våt när du har varit i duschen ett tag (produktbeskrivningen rekommenderar 15 minuter) och gnuggar den sedan över handen som en tvättduk.

Gnid sedan din kropp på samma sätt som en trasa och se hur trasan gör sina under för bli av med torr hud som du inte ens visste att du hade!

Det är bäst att börja med att gnugga försiktigt och sedan sakta öka intensiteten eftersom dessa handskar är hårda och att gnugga för hårt kan orsaka hudirritation. (På grund av detta skulle jag hålla mig borta om du har känslig hud.)

Slutligen är dessa inte avsedd att bäras på ditt ansikteeftersom huden är känsligare och därför mer benägna att bli irriterad eller, som jag lärde mig av min egen olyckliga personliga erfarenhet, att gå sönder.

2. D’Fluff raktvål

Lush D'Fluff rak tvål

Finns i Lush

Lush D’Fluff rakning tvål är min Holy Grail Raklödder.

Allvarligt – min hud är alltid jämn och irritationsfri när jag använder den, vilket är mer än jag kan säga för någon annan rakkräm jag har provat.

Medan Lush hävdar att den här rosa raktvålen luktar jordgubbarJag skulle verkligen inte säga att så är fallet. Ja, det har en aning jordgubbar där inne, men jag kan inte riktigt placera den övergripande doften, för att vara ärlig. Det luktar dock bra och inte på ett överväldigande sätt som vissa frodiga produkter gör.

Det har också en slät, krämig och vispad konsistens det fäster lätt på huden.

Sammantaget är den enda nackdelen med den här produkten att den är som de flesta frodiga produkter Riktigt dyrtoch jag känner att jag inte får tillräckligt med produkt för det jag betalar för. Det är dock 100% värt det för mig att inte behöva gå igenom klåda och irritation som uppstår när jag går utan den.

Så om du har känslig hud som är benägen för irritation när du rakar, skulle jag göra det i hög grad Jag rekommenderar starkt att du provar D’Fluff!

3. Mr. Pumice Pumi Bar

Mr. Pumice Pumi Bar Purple - 4 Pumice Bars

Finns på Amazon i ett paket om fyra

Jag vet vad du tänker: Vad är skillnaden mellan denna pimpsten och andra som du kan hitta på apoteket?

På vilket jag svarar: Allt.

Först och främst dessa Mr Pumice Pumi Barer Dom är mycket billigt (Om du köper fyrpacket, som visas här, är det bara $ 1,69 per bar.)

För det andra, om du tar hand om dem och håller dem ur vattnet när de inte används (vilket kan få mögel att växa), håller de länge och kommer inte att ha den dåliga, smakiga lukten som ibland kan uppstå med pimpsten. stenar

Till sist, de fungerar verkligen – så mycket, faktiskt att jag ofta känner att jag bara fick pedikyr efter att ha använt en av dessa.

Extra tips: förbi extra mjukhet, exfoliera dina fötter först med Skyroad-vanten och applicera sedan en liten mängd exfolierande kräm eller gel på pimpstenen. (Jag gillar den här från The Face Shop, som är gjord för dina fötter, men vilken kroppsskrubb som helst ska fungera.) Använd sedan pimpstenen med skrubben för att gnugga dina fötter med medel kraft. Säg adjö till svåra tider!

4. Drömkräm

Lush Dream Cream Body Lotion

Finns i Lush

Lush har gjort det igen med en annan produkt av den heliga gralen, den här gången i form av Drömkräm, en kroppslotion för känslig hud som arbetar för att lugna mild hudirritation och i allmänhet känns lugnande.

Jag erkänner att detta inte är den bästa luktande produkten i världen, men lukten försvinner snabbt. Dessutom är det lätt, inte fet, och skonsamOch enligt min erfarenhet fungerar det bra att lugna hud som har irriterats av rakning eller andra produkter.

(Obs: Om du har hudirritation eller obehag är det bäst att konsultera en läkare innan du använder Dream Cream eller någon annan skönhetsprodukt, bara för att vara säker.)

Precis som D’Fluff är det här dyr för det belopp du får, men lite går långt.

Sammantaget rekommenderar jag att du provar Dream Cream om du letar efter en lugnande kroppslotion som är bra för känslig hud.

5. Biosilk Silk Therapy Lite

Biosilk Silk Therapy Lite

Finns i Ulta

Biosilk Silk Therapy Lite Det är, som namnet antyder, en lättare version av den ursprungliga Biosilk-formeln.

Trots att jag alltid letar efter nya produkter för att tämja mitt ultratjocka, lockiga och krusiga hår är jag alltid säker på att jag har en flaska av detta på vänteläge säger verkligen någoteftersom de flesta hårprodukter inte fungerar för mig.

Denna lätta, milt doftande produkt kan användas på vått, fuktigt eller torrt hår och gör underverk när det gäller att räta ut hår och eliminera frizz.

En annan stor fördel med den här produkten är att kan också användas på kroppen för att jämna ut huden, så du får två produkter i en! Jag har använt den på röd och kliande hud och det har gjort ett otroligt jobb med att lugna ner det (även om dina resultat kan variera, fråga din läkare innan du försöker!).

Med avseende på skillnader mellan Biosilk Lite och Biosilk OriginalÄven om jag inte har använt originalet på ett tag föredrar jag Lite eftersom den känns mindre tung och fet och passar till fler hår / hudtyper som ett resultat.

Dessutom går lite a mycket mycket med båda produkterna, men eftersom Lite är, ja, lättare, finns det lite mer utrymme för fel än med originalet.

6. Drottning Helene Mint Julep Mask

Drottning Helene Mint Julep Mask

Finns på Amazon

Jag kunde inte göra en lista över spa-liknande skönhetsprodukter och inte inkludera en mask, kan jag?

Det finns många ansiktsmasker som jag gillar att använda, men jag bestämde mig för att ta med Drottning Helene Mint Julep Mask på den här listan istället för de andra av flera skäl:

  • För det första är det super billigt (en container är 7,99 dollar, medan en tvåpack bara 8,04 dollar!).
  • För det andra hjälper det att lätta huden utan att vara för hård.
  • Slutligen luktar det inte för mycket, till skillnad från andra masker på marknaden som är obehagliga att bära av just den anledningen.

Denna mask är väldigt lätt att använda: applicera den bara i ditt ansikte, undvik ögonområdet i fem till tio minuter och skölj sedan med varmt vatten.

När du har använt den här masken kommer du att märka det akne är nedsatt, porutseende mindreoch huden känns mjukare!

Observera att eftersom denna produkt kan lite torkningJag skulle inte rekommendera det till någon som inte har fet, akne-benägen hud.

Jag rekommenderar också att du applicerar en ansiktsfuktighetskräm efter att ha använt masken för att hålla din hud glad och återfuktad.

Och där har du det: sex skönhetsprodukter som får dig att känna att du är i ett spa! Jag hoppas att dessa rekommendationer har hjälpt dig och att du alltid tar lite tid att skämma bort dig själv; trots allt, som en hårt arbetande högskolestudent förtjänar du det!

Vad tycker du?

Har du provat någon av dessa produkter? Om så är fallet, hur gillar du dem och om inte, vilka vill du prova? Hur gillar du att behandla dig själv när det gäller skönhetsprodukter? Vill du se fler liknande artiklar i framtiden?

Låt mig veta i kommentarerna!