Parte lateral profunda

6 senaste frisyrtrender för kort hår

Vackra mönster

För de tjejer som har kort hår just nu vill vi visa dig olika sätt att fånga upp den senaste frisyrtrenden i det här inlägget. Du kanske har klagat på ditt dåliga hår en hektisk morgon. För att hjälpa dig är alla våra frisyrer som listas nedan väldigt enkla att göra, men kan fortfarande se väldigt elegant ut. Ta en titt med oss ​​och hoppas att du blir inspirerad!

Höj volymen

Höj volymen

Om du vill ha en vändningseffekt för din frisyr, skulle det vara en bra idé att lägga till en voluminös form till den. De ojämnt placerade strukturerna får ditt hår att se intressant och roligt ut.

Stökigt pixie

Stökigt pixie

När du utformar ditt pixie-klipp med kraftigt beskurna lager, kommer de att skapa en övergripande ljus och utjämnande effekt för din slutliga stil.

Falcon Half

Falcon Half

Det finns ett bättre sätt att bära en cool faux hawk frisyr än med en frisyr. Dela håret åt sidan och flät den mindre rakade sidan för ett rent utseende.

Djup sidodel

Djup sidodel

En djup sidodel skulle ge dig ett superklassigt utseende för din slutliga stil. Det kan skapa en bättre silhuett för din ansiktsform och det kommer att gå bra med nästan alla ansiktsformer.

Lockigt uppdatering

Lockigt uppdatering

Den fantastiska lockiga frisyren kan ge dig mycket charm för hela din stil. Överraskande nog behöver du bara några minuter för att få den här perfekta frisyren på morgonen. Du hittar mer (korta frisyrer) på prettydesigns.com