Accesorios con estampado de leopardo

6 måste-ha modebloggar för stilinspiration

College mode

Tillbehör för leopardtryck

Bildens författare

Har du någonsin haft en av de dagarna där allt du försöker inte känns helt rätt … även om du har en garderob full av kläder? För högskolaflickor med en budget är detta en alltför bekant verklighet. Eftersom vi inte alltid har råd att ständigt investera i nya kläder, ibland är allt du behöver en liten dos modeinspiration.

Lyckligtvis är Internet fullt av idéer och andra fashionistas som hjälper dig. I den här artikeln kommer jag att lista sex av mina favoritmodebloggare som säkert kommer att inspirera dig att blanda och matcha dina kläder på nya och spännande sätt.

1. En vacker röra av Elsie Larson och Emma Chapman

Skärmdump av en vacker katastrof

Systrarna bakom A Beautiful Mess är oerhört kreativa och vackra! Även om det är en allmän livsstilsblogg innehåller de ofta outfitinlägg som dokumenterar deras vardagliga stilar. Hans stil är konstnärlig, vintage och härligt eklektisk.

Elsie och Emma också Lägg upp massor av DIY, recept och dekorationsidéer för att hålla dig upptagen. Jag har följt din blogg sedan 2010 och det är lätt en av mina mest besökta bloggar. Även om jag makt var lite partisk eftersom du är från min hemstad. Skål till alla tjejer i Springfield, Missouri! Detta är ett exempel på ett av mina favoritinlägg från denna dynamiska duo.

2. … Love Maegan av Maegan Tintari

Skärmdump av Love maegan

Även om jag nyligen började följa … Jag älskar Maegan, jag blev snabbt kär i hennes unika känsla för stil. Hon är inte rädd för att ta risker när det gäller mode. och det är något som jag verkligen beundrar.

Mer än en DIY och modeblogg, Maegan skriver också om sitt liv i Los Angeles med stor insikt.. För att få en uppfattning om vad som utgör Maegans stil, kolla in det här inlägget!

3. Signeroo de Signe

Skärmdump av Signeroo

Förutom att ha det vackraste håret någonsin, har Signe of Signeroo en bedårande ung och feminin stil som är lika charmig som hennes personlighet. Bor i en liten stad i Texas hon har kläder som är överkomliga på en högskolebudget, och dess tillbehör är alltid redo.

Jag har följt hennes blogg i ungefär ett år nu och hennes inlägg är alltid optimistiska och trendiga. Det här inlägget har en av mina favoritkläder hittills!

4. Kendi Everyday av Kendi Sheen

Kendis vardagliga skärmdump

Den Dallas-baserade Kendi Everyday-bloggen är en inspiration på fler sätt än ett! Inte bara är hennes blogg en måste-läsa, men Kendi lever drömmen efter att ha öppnat sin egen modebutik som heter Bloom. Det som är bra med Kendi är att hennes stil är extremt tillgänglig. (Även om det inte alltid är prisvärt): Erbjuder en daglig guide för vardagliga kvinnor (som college-tjejer) att klä sig i stil inom sina resurser.

Kendi utan problem blanda klassiska garderobsprodukter med aktuella trender, och jag är helt kär i den här outfit som hon publicerade förra månaden. Flickan vet hur man rockar en cape!

5. Kärlek, Lenore av Jacy Tilton

Skärmdump av Love Lenore

Den kommande modebloggaren Jacy framträdde som en av Lucky Magazines bidragsgivare förra året, och hon är definitivt en begåvad och snygg dam! Med kärlek tillhandahåller Lenore (tidigare Lenore Lamé) bevis på att du inte behöver vara från en storstad eller bära glamorösa etiketter för att vara modern.

Hon skriver också en stor serie varje månad där hon blandar en plagg och visar olika sätt att bära den. Det här inlägget är ett bra exempel på hur du utformar grunderna! Håll koll på hur hon utformar den artikeln i sina inlägg senare denna månad.

6. Melinas koffeinfria garderob

Skärmdump av koffeinskåp

Det här är en tjej enligt mitt hjärta! Melina från The Caffeinated Closet älskar inte bara kaffe (jag menar, vem gör det inte?), Men hon har också en underbar känsla för stil. Hon är expert på hur man klär sig som ett ungt modeproffs, och hennes personlighet är verkligen charmig.

För alla små flickor kan hon visa dig hur man bär kläder som kompletterar din figur. För att få en närmare titt på hennes distinkta stilkänsla, kolla in det här inlägget!

Berätta vad du tycker:

Vad tycker du om dessa modebloggar? Finns det stilbloggar som du skulle rekommendera? Följer du redan någon av dessa bloggare? Låt oss veta genom att kommentera nedan!