Cinco fashionistas

6 fler modebloggar att följa för stilinspiration

College mode

Fem fashionistas

Foton via ELLE: 1, 2, 3, 4, 5

Efter att ha fått många positiva kommentarer på mitt senaste inlägg om måste-ha modebloggarJag bestämde mig för att skriva en andra del på begäran av er alla, kära läsare.

Så här är jag, tar en kort paus från min vårsemester för att sola på stranden och titta på Netflix överdrivet (jag vet, det är hårt arbete att vara så lat, men någon måste göra det!) För att ta dig över. ytterligare sex modebloggar som garanterat kommer att inspirera.

Dessa fashionistas är verkligen fantastiska och snygga på sitt eget sätt. Läs vidare för en dos inspiration från dessa sex begåvade bloggare.de omdefinierar begreppen mode och skönhet.

1. Margie Plus av Margie Ashcroft

Margieplus hemsida

Jag kom över Margie Plus via luckymag.com och har varit besatt sedan dess. Som en frekvent Tur tidskriften frilansMargie är inte främmande för stil, särskilt eftersom hon har en examen i mode.

För alla de hårda och kurviga tjejerna visar Margie hur man kan övervinna en bransch som tyvärr förbiser kvinnor i större storlek. Margies kantiga stil är ett bevis på att du inte behöver kompromissa med modefit. Även om alla hennes kläder är att dö för, här är en av mina senaste favoriter!

2. Penny Pincher-mode

Pennypincherfashion-hemsida

Det första som lockade mig till Penny Pincher Fashion var titeln. Att vara på college är jag alltid prismedveten och tror verkligen att mode kan uppnås med en begränsad budget. Skönheten i Penny Pincher Fashion är att hon tar överkomliga bitar och blandar dem på ett sätt som bara se dyr.

Som en bonus innehåller bloggen också en Fliken “Säljvarning” för rabattkoder och försäljning uppdateras dagligen. För en titt på hennes stil, kolla in den här expertlagringssatsen.

3. Jessicas Hapa-tid

Hapatimes hemsida

Med en så unik historia som namnet på hennes blogg har Hapa Time japanska halv Jessica en avslappnad kalifornisk stil som jag är helt avundsjuk på. Jessica är en riktig framgångshistoria – hon började som en hobbyist och har blivit en ung professionell bloggare.

Även om inte alla kläder som visas är lämpliga för college-tjejer med en stram budget (det enda stället där jag har $ 300 att köpa ett par Prada-solglasögon är i mina drömmar …suck), din stil kan enkelt översättas till billigare utseende. Denna outfit skulle vara lätt att återskapa, och det är absolut perfektion.

4. GabiFresh av Gabi

Gabifreshs hemsida

Vad tycker jag mest om Gabi från GabiFresh? Hon utmanar status quo genom att påminna oss om att reglerna kommer att brytas. Stärkt av sina kurvor, hon använder sin blogg som en plattform riktad till fashionabla kvinnor i storlek 14 och uppåt.

Oavsett storlek finns det dock mycket inspiration i GabiFresh. Att få en känsla för henne orädd stil, kolla in den här felfria stilen.

5. Liz Brysons bomull och lockar

Cottonandcurls hemsida

Cotton and Curls är en makeover- och livsstilsblogg skriven av den vackra Liz Bryson. Liz stil illustrerar expertis att mode fortfarande kan vara blygsamt.

Som modedrottning och begåvad sömmerska har hon många handledning och mode-DIY som passar alla nivåer. Många av kläderna i dina inlägg sparas och modifieras för att passa bättre och se mer fashionabla ut. Min favorithandledning hittills är den här underbara kjolen som du enkelt kan återskapa hemma.

6. Kärlek, liv och pärlor av fru Sole

Lovelifeandpearls Startsida

Nigeriansk skönhet, Ms. Sole of Love, Life, & Pearls vet verkligen hur man rockar en välgjord kavaj. Med en polerad och rolig stil, hon visar dina läsare hur man klär sig med sofistikering och professionalism.

Med en blandning av billiga och designartiklar, Fru sulakombinerar enkelt och högt mode. Jag älskar den här outfit som hon hade på sig i London!

Vad tycker du?

Har du besökt dessa bloggar tidigare? Har du andra bloggar som du älskar och vill dela?Vill du se dessa typer av artiklar som en vanlig serie? Låt oss veta och ring in kommentarerna!