estadisticas web Skip to content

6 färgkombinationer som ger en färgstänk på hårtrender

6 färgkombinationer som ger en färgstänk på hårtrender

Årets senaste nådhårtrend har alla som talar om hennes trassiga, dramatiska stil och förmåga att inte bara nöja sig med normen. Colombre är vad jag vill kalla en liten twist på det traditionella – ett kärleksbarn för både ombre-stil och trendiga färger. Det underbara med den här trenden är att du kan bli så ljus och levande eller så enkel och elegant som du vill, och det beror helt på din stil.

Jag har utvecklat en lista över några av de mest eftertraktade stilarna och färgkombinationerna som kan ge dig inspiration att prova det trendiga utseendet själv.

# 1: Raven Blue Ombre

Mörkt jetsvart hår mot ljusare blå nyanser gör denna hårtrend särskilt tilltalande om du inte vill att de trendiga färgerna ska vara för djärva. De två färgerna blandas bra samtidigt som de är underskattade på natten och överdrivna under dagen när solen visar sin äventyrliga och färgstarka sida. Denna färgkombination blir inte svår att matcha din garderob, eftersom färgerna inte är för intensiva.

# 2: violetta Ombre-nyanser

Om ditt hår naturligtvis är lite ljusare eller om du har ljus hud, kommer denna violettfärgade ombre verkligen att dyka upp med din hudfärg. Det är ett annat färgval som inte blir för dramatiskt eller får dig att känna att du har blivit helt tvättad. Det är en fin färgsticka som dyker upp under dagen när solljuset drar ut det, men det kommer inte att få människor att stanna och stirra eftersom det är kamouflerat nog för att se nästan naturligt ut.

# 3: Green Like Fresh Grass Ombre

Om du gillar utseendet på livfulla färger, kommer denna gräsgröna färg att ge ditt hår en större förbättring medan du väntar på det varmare vädret. Det är roligt och knäppt och får dig att känna att du behöver bära en blommakrona hela tiden. Den ljusgröna färgen skriker våren, och jag kunde inte vara mer upphetsad för att den skulle se ut.

# 4: Röd ombre på svart

Det röda och svarta färgschemat är fantastiskt på alla brunetter, och jag tror att det är därför det blir ett så populärt val. Det kan fortfarande hjälpa dig att skapa en dramatisk entré utan att se oprofessionellt ut på jobbet, och det är fantastiskt med ett par svarta byxor och höga klackar. Detta färgval skulle vara särskilt attraktivt för dem som vill ha en unik stil utan att offra sina karriärambitioner och förmågan att tas på allvar i sin karriär.

# 5: Pink Unicorn Sunset Ombre

Så snart jag ser någon med rosa hår som svänger, dras jag omedelbart till den personen och vill börja en konversation. Det är förmågan att ha den djärva färgen med tillförsikt som verkligen borde inspirera oss. Rosa har alltid varit en representation av vår inre prinsessa och drömmare, så en färg som solnedgångsrosa enhörningen borde ge oss alla hårmål. Blekningen från en nästan orange nyans till en ljusrosa gör att hårfärgdrömmarna är gjorda av. Vem vet, kanske en dag är vi modiga nog att försöka.

# 6: eldig orange ombre

Om du letar efter ett roligt sätt att visa upp din individuella stil, leta inte längre än den bruna ombre hårfärgen. Jag älskar levande färger eftersom de bleknar från svart till rött till orange till gult och det ger mig stor håravund bara att titta på det. Den här trendiga färgen kommer säkert att visa upp din brinnande personlighet och din passion för att ligga ett steg före modekurvan.

Låt dig inte fastna i en specifik trend och skapa din egen version av tvåfärgat hår. Färgens djärvhet och intensitet är helt upp till dig att justera och spela. Tänk utanför färgrutan och ta risker!