Fuegos artificiales de 2013

5 viktiga saker för att uppdatera din garderob 2013

College mode

2013 fyrverkerier

Fotokredit: jeff_golden

Nytt år, ny garderob. Det är åtminstone min nyårsupplösning. Varje år när semestern är bra och över, gillar jag att åka i en garderob omorganisering, dike de snabba mode förra året och lagra på de senaste trenderna.

Det är då mitt checkkonto blir riktigt arg på mig. Det finns för många nya stilar att prova!

Om du vill utöka din garderob utan att bryta banken, läs vidare. Jag ska visa dig femmångsidig Y ekonomiskartiklar (Allt mindre än $ 100 och majoriteten mindre än $ 50, förutom ett par stövlar) som kommer att göra det här året till det mest eleganta hittills.

1. En utsmyckad tröja

Dessa snygga tröjor är allt annat än enkla. I år handlar det om detaljerna. Oavsett om du har små pärlor, glittrande paljetter eller snygga nitar, kommer dessa mysiga men glamorösa tröjor att hjälpa till att öka värmen (på fler sätt än en). Prova en med ett par av dina favorit mörka skinny jeans och mördare byxor och låt komplimangerna hälla in.

Utsmyckade tröjor

Produktinformation: Halsbandströja – Nordstrom, Jeweled Pocket Sweater – Mango, Pearl Sweater – Forever 21 Studded Sweater – Forever 21, Spike Shoulder Sweater – Forever 21, Embellished Shoulder Sweater – Nordstrom

2. Ridstövlar

Även om du aldrig har satt din fot nära en häst, är ridstövlar ett måste i din garderob den här säsongen. De ser fantastiska ut för alla eftersom de skapar snygga linjer som förlänger benet. För att inte nämna, de kan höja en genomsnittlig “jeans och en t-shirt” look till polerad perfektion. Stilar varierar från preppy till boho till edgy, så det finns ett par för alla. Ett bra par ridstövlar kan vara ganska dyra, men var inte rädd för att sprida på ett klassiskt par som du kan behålla för alltid!

Ridskor för 2013

Ovan, LR:Steve Madden, Go Jane, BooHoo, Kelly och KatieNedan, LR:Tilly’s, Lulu’s, Topshop, Rachel Roy

3. Smaragdspikar

Pantone förklarade smaragd årets färg, och jag kunde inte älska deras val mer – denna frodiga gröna är ett helt under! Men oroa dig inte, jag ska inte spela Wizard of Oz med dig. Åtminstone inte än.

Prova trenden på ett subtilt sätt genom att välja en flaska smaragd nagellack. Mörkgröna tips är ett snyggt alternativ till samma mörka röda, lila och metalliska som vi brukar se den här tiden på året, så var inte rädd för att vara sassy! Oavsett om du föredrar mattlackering eller glittrande accenter kan du inte gå fel med denna underbara nyans.

Smaragdgrön nagellack

Ovan, LR: 1. Deborah Lippmann, 2. ORLY, 3. Butter LondonNedan, LR: 1. Kinaglasyr, 2. Illamasqua, 3. Essie

4. Något (imiterat) läder

Varje tjej behöver lite läder i sitt liv. Robust men ändå mjuk (som den perfekta pojkvännen), rätt läderbit kan ta ditt utseende till nästa nivå, även om det bara är en enkel tygväska eller ett roligt armband. Koppla ihop en skinnjacka med en spetsklänning eller en mjuk tröja för att skapa en otrolig kontrast, eller bli helt galen genom att kombinera jeans med belagd läderutseende med en beskuren T-shirt och dubbade flats.

Läderbitar för att uppdatera din garderob 2013

Produktinformation: Jacka – Forever 21, Coated Jeans – JCPenney, Manschett – Miss Selfridge, Armband – ASOS, Kjol – Forever 21, Bälte – Debenhams, Flats – Payless, Clutch – Topshop, Väska – H&M, Shorts – Topshop

5. Spikade smycken

Se elegant ut (bokstavligen) i år i min favorit trend för tillfället, spetsade smycken. Du behöver inte vara en motorcykel- eller Sex Pistols-fanatiker för att älska den här trenden; När allt kommer omkring kan en kantig touch lägga mycket till en annars genomsnittlig outfit. Även om det är lätt att para ihop dessa bitar med en läderjacka och stridsstövlar och kalla det en dag, ser de särskilt imponerande ut med feminina eller mer klassiska utseende. Spets topp och en förnuftig jacka med spetsiga manschetter? Ja tack.

Trendiga spiksmycken

Övre raden, LR:Halsband, örhängen, armband | Mellersta raden, LR:Armband, ring, halsbandNedre raden, LR:Armband, halsband, örhängen

Dina tankar?

Hur kommer du att uppdatera din garderob för det nya året? Vilka trender kommer du att ha på campus? Se till att lämna en kommentar till mig och låt mig veta vad du tycker, jag skulle gärna höra dina tankar!