estadisticas web Skip to content

5 utmärkta smyckkombinationer för varje outfit

College mode

När jag började komma på mode (läs: Jag bröt min sjunde klass skjorta-jeans-och-slip-on rutin), Jag överbelastade bara lite. Okej, mycket.

Jag är fortfarande ett fan av tillbehör, särskilt när det gäller smycken. Jag är missbrukare. Men när min stil har utvecklats har jag inte haft behov av att bära armband, ring, örhängen, Y ett halsband med varje utseende. Nu använder jag vanligtvis två eller tre av dessa saker samtidigt.

Som sagt, alla dessa år av bryta Coco Chanels regel om att “ta bort en sak innan du lämnar hemmet” med hänsynslös övergivande gjorde mig ganska bra på att blanda och matcha tillbehör. Sedan ner Jag har valt fem tillfällen och en kombination av armband, ring, halsband och örhängen för varje. Använd alla fyra tillsammans som jag inte alltid gjorde fel från gymnasiet, eller välj en delmängd.

Hur som helst, njut av skuldfri bling – alla dessa bitar kostar mindre än $ 50.

Klass

Produkter: Örhängen – Etsy, Armband – Baublebar, Halsband – Gissning, Ringar – Gissning

En enkel, bekväm t-shirt och jeansdräkt Det är det perfekta tillfället att visa upp några glittrande smycken. Staplade armband och / eller ringar är avslappnade men ger en modern och elegant touch. ett snyggt halsband och lekfulla örhängen lägg till intresse utan att stjäla armpartyshowen. På varmare dagar skulle den här kombinationen också se bra ut med en lång klänning.

Jobb

Produkter: Örhängen – Betsey Johnson, Ring – Claire’s, Armband – Kohl’s, Halsband – Bloomingdale’s

Avsluta din praktikuppsättningar – Rörklänningar, blus och utsvängd kjol, T-shirt, kavaj och shorts – med en viktig pjäs och några känsliga personliga extrafunktioner.

Dessa skiktade trådar De är allt du behöver för att skapa en outfit, och de är haute couture men också professionella. Jag älskar de personliga detaljerna som den här första ringen, och armbandet och örhängen läggs till en rolig men lämplig touch av glitter.

Datum

Produkter: Örhängen – Belk, ringar – Cole Haan, armband – Barney’s Warehouse, halsband – Nordstrom Rack

Denna kombination måste vara min favorit eftersom jag är ett fan av pärlor, färgade strass och glittrande gult guld. Jag kan inte hjälpa det, jag älskar allt som glittrar!

När man går till en datum, har du två alternativ för att skapa en fantastisk outfit: du kan sporta ett iögonfallande plagg som en jumpsuit, en utsmyckad jacka eller mönstrade byxor, eller Du kan göra ett enklare stycke, som en solid utsvängd klänning, mer speciell med fantastiska tillbehör.

Kombinationen ovan, som den på jobbet, fokuserar på det fantastiska halsbandet men det lägger också till inslag av gnistrande någon annanstans. Jag gillar att kombinera pärlor med alla andra juveler som har vitt, för en klassisk och modern känsla. Och det här armbandet är så snyggt och minimalt, om du köper det borde du i princip aldrig ta av det (du kan också stjäla det).

Weekend-hangout

Produkter: Örhängen – Nordström, Ring – Etsy, armband – BCBG, halsband – JCPenney

En informell fest eller grupp är ett bra tillfälle ha lite roligare med tillbehör. Välj ett par uttalande örhängen som lutar mer mot den vilda och moderna sidan än den klassiska (sidoanteckning: dessa spädbarn skulle också se bra ut i baddräkt under våren).

Kasta sedan gärna in några andra smycken som ser enkla ut men som också är bra förrätter, som en boho-ring, ett vridet armband eller några skiktade personliga halsband.

Lyxig fest

Produkter: Örhängen – Senaste samtalet, Ring – Bling smycken, armband – Belk, halsband – torrid.

När du får en chans att bli riktigt glamorös Gör det! Din bästa LBD, poofiest festklänning eller till och med den gnistrande klänningen du har kvar från prom. får en uppdatering med en djärv glans. Jag älskar den eleganta och lite knäppa känslan av denna leopardring, och dessa örhängen är ett bra uttalande men också mycket polerade. Ett skulpturellt armband eller några skiktade kedjor är också snygga detaljer.

Vad tycker du?

Har du mycket smycken? Hur mycket använder du vanligtvis åt gången? Vilken är din favoritkombination och med vilken typ av kläder kombinerar du den? Låt mig veta i kommentarerna!