College Fashion

5 trender för skodon 2016

College mode

Fortsätter vår serie på Modetrender våren 2016 (Vi har redan täckt våren 2016 Athleisure Trender, våren 2016 badkläder, smycken våren 2016, färgerna våren 2016, trendiga halsar 2016 och de hetaste handväskorna från Våren 2016), är dagens ämne De mest fashionabla skostilarna våren 2016!

Jag är väldigt glad över dagens inlägg eftersom skor med varmt väder är min favorit typ av skor att köpa och bära. Eftersom jag är så upphetsad för den söta skosäsongen har jag sammanställt de fem mest populära skostilarna som vi kommer att se överallt denna vår / sommar. Är här:

1. Mules

Modetrenden på 70-talet har spridit sig till skor. Kan du föreställa dig några mycket slitna flare-jeans och en kantad väska med dessa barn? Det är klart jag kan!

Mules är tillbaka i vår i många olika stilar, mönster, färger och material. Jag gillar särskilt de som ser sofistikerade ut och blandar “gamla” och “nya”. Jag planerar att ta ett par som de till höger och bära dem med skinny jeans eller en sundress.

Produkter: Vit mula, Orange mula

2. Strappy

Vi har pratat mycket om snörningstrenden nyligen på CF och som vi nämnde i vårt senaste lägenhetsinlägg har det spridit sig till skor. Denna trend startade förra sommaren, varade under vintermånaderna och är tillbaka och hetare än någonsin. Snörskor är feminina och kantiga, så de fungerar för varje personlig estetik.

Produkter: Svart sandal, Taupe sandal

3. Metallisk

Från innovativ hårdvara till former som vi aldrig har sett förut, budskapet är klart, framtidens skor är nu. Designers har lagt en futuristisk touch till många av säsongens stilar med snygga former i kombination med metallfärger.

Produkter: Gyllene sandaler, Silver sandaler

4. Blockera hälen

En av de bästa trender för skor på catwalksna den här säsongen var blockhælen. Det här utseendet omfattar många hälformer och höjder, men fyrkantiga midhöga klackar som de nedan är tänkta att vara de mest populära i år. Den enkla fyrkantiga hälen ger en perfekt touch till alla skor utan att offra komforten.

Produkter: Dubbad sandal, Svart sandal

5. Den snygga skon

Med den starka Athleisure-trenden har sneakers blivit modestift. Dessa är perfekta för övergången från vinter till vår. Medan heltvita stilar trender överallt, kan du blanda ihop dem. Jag älskar utseendet på ett broderat par färger som de nedan. Du kan också para ihop dem med alla typer av kläder – allt går med sneakers just nu!

Produkter: Rosa toffel, Guld sneaker

Vilken sko-trend 2016 är din favorit?

Jag skulle gärna höra dina tankar om dessa trender för våren 2016! Finns det några som särskilt tilltalar dig? Min favorit är trenden “block häl”, liksom det metalliska och futuristiska utseendet! Vad är dina tankar? Lämna dina kommentarer nedan! 🙂