El Proyecto Uniforme

5 stilutmaningar du bör prova ASAP

College mode

Det enhetliga projektet

Det verkar som i går att vi välkomnade ett nytt decennium, och nu börjar vi här igen ett nytt år. Men oavsett hur fantastiskt förra året var, vi kommer alla till slutet av året med några saker vi vill ändra och förutse en ny början. Y stilutmaningar de är ett utmärkt sätt att driva dig själv (och till och med ändra din stil helt).

Med bloggare som inspirerar vår stil lika mycket som de rika och berömda lär vi oss ständigt bra sätt att blanda kläder och uppfinna vår stil utan att spendera ett öre. Och som fattiga studenter vet vi alla att det inte går att förnya hela din garderob varje år. Så här är 5 stora utmaningar som hjälper dig att bära dina kläder på nya sätt utan att spendera ett öre!

1. Det enhetliga projektet

Den fantastiska Sheena hade samma klänning i 365 dagar förra året (läs en fantastisk intervju med henne här) men du behöver inte gå så långt för att prova din utmaning själv. Vad sägs om att välja ett föremål från din garderob och försöka bära det på ett annat sätt varje dag i en vecka? Klänningar kan bäras över eller under, koftor och tröjor är perfekta för vintern och kjolar och skjortor kan bäras med en mängd olika blusar och kepsar. Det är definitivt ett utmärkt sätt att hitta nya kombinationer i din befintliga garderob.

2. Inga jeans på en månad

Jag är en sällsynt användare av jeans, men många tjejer bär dem dagligen. Visst, jeans kan bäras på olika sätt och med hundratals olika toppar eller jackor, men vad sägs om en månad utan jeans för att få ut mer av dina kjolar, klänningar och shorts? Du kan bli förvånad över vad som kom upp! Behöver du extra hjälp? Kolla in vår guide för att inte bära jeans!

3. En månad tillägnad klänningar

Flera bloggare har varit inblandade i Dressember, en månad tillägnad att bara ha på sig klänningar. Den här utmaningen kan verka svår, men det är ett bra sätt att få din kreativitet att flyta. Lägg till en bandagekjol så blir din klänning en topp; lägg till en mysig tröja och det är en kjol. Möjligheterna är lika oändliga som din fantasi.

4. Trettio i trettio utmaningar

Trettio av trettio utmaningarna har också varit populära bland många bloggare. Idén är enkel; Välj 30 föremål från din garderob (inklusive skor och jackor) och blanda dem på olika sätt under en månad och ta bilder varje dag. Det här är en riktig utmaning, så se till att planera framåt – du vill inte upptäcka att din formella vinter faller mitt i mitten! Jag behöver hjälp? Den fantastiska Kendi Everyday skrev en bra guide för utmaningen, som du kan köpa för $ 4 här.

5. Utmaning om sex element eller mindre

Liza skrev om sin erfarenhet av att acceptera denna utmaning för några veckor sedan; Den grundläggande förutsättningen är att du inte kommer att ha på dig något annat än samma 6 artiklar på en månad, även om skor och jackor kan blandas. Detta är förmodligen en av de svåraste utmaningarna och det skulle verkligen öka dina färdigheter för remixing!

Dina tankar?

Ska du ändra stil för det nya året? Kommer du att ta dig an någon av dessa utmaningar? Har du någonsin gjort en stilutmaning? Låt oss veta i en kommentar!