College Fashion

5 sommarstycken du kan bära på hösten

College mode

Jag köper sommarkläder året runt, vilket ger mig en garderob full av sommarkläder som jag inte har tid att ha på mig under den heta säsongen. Jag lovar alltid att ta med dessa kläder i min rotation nästa sommar. Men jag lärde mig också att jag inte behöver skjuta mina sommarkläder på baksidan av min garderob förrän juni kommer tillbaka. Inte du heller! Du kan få dina sommarartiklar att fungera helt på hösten.

Är här 5 sommarkläder som du kan anpassa till din höstgarderob:

1. Apa

sommarbit för en höstdräkt

Produkter: Jumpsuit, väst, armband, stövlar

Det är enkelt att anpassa den här ärmlösa jumpsuiten för en höstkväll. Byt först dina bältesklackar mot burgundy ankelstövlar i mocka. Ta en svart fuskpälsväst för att ta på dig din jumpsuit för värme. Gör ditt utseende komplett med en mängd olika guldarmband med kedjor och mönstrade strukturer.

2. Fedora

sommarbit för en höstdräkt

Produkter: Fedora, tröja, byxor, sneakers

Hattar är ett signatur sommar tillbehör, men du behöver inte lägga dem i september. De kan enkelt kombineras med kalla väderkläder. Denna mörkröda fedorahatt med guldkedjedetaljer skulle se lika bra ut med en boho-chic sommardräkt Y en rustik höst look. Koppla ihop den med kala skinny byxor så att den passar höstens färgpalett. Håll dig varm i en beige ullblandad tröja och gå sedan ut genom dörren i några retro-chic Converse All Stars.

3. Denim kjol

sommarbit för en höstdräkt

Produkter: Kjol, tröja, stövlar

Denim kjolar gjorde en stor comeback i sommar, men du behöver inte lägga undan din än. Vagga denna klassiker på hösten genom att para ihop den med klumpiga stövlar i mocka. Sätt in en randig tröja med sidoslitsar i din kjol för att göra utseendet komplett.

4. Culottes

sommarbit för en höstdräkt

Produkter: Skjorta, armband, Culottes, Loafers

Culottes var en annan stor trend i sommar, och du kan enkelt lägga till ett par i din höstgarderob. Välj en klassisk vit skjorta med knappar och para ihop den med beige fuskpäls. Stoppa fötterna i lackläder med guld tofsar. Lägg till en prick i ditt ensemble med guldtonarmband.

5. Crop Tops

sommarbit för en höstdräkt

Produkter: Jumpsuit, Crop Top, Necklace, Shirt, Boots

Varmt sommarväder och korta toppar går hand i hand. För den svalare säsongen, utforma din crop top i en modern grunge-stil med en surtvätt denim jumpsuit. Kasta ett lager med röd rutig flanell över toppen och sätt på några svarta kilstövlar. Dekorera ensemblet med ett stenhalsband i en lång kedja.

Vad tycker du?

Skulle du bära något av dessa utseende? Vilka sommarkläder ska du förvandla till din höstgarderob? Låt oss veta i kommentarerna nedan.