College Fashion

5 sommarskönhetsprodukter för hår och kropp

College mode

Gör din sommar skönhetsrutin riktigt ~ lysa ~! Via Sol de Janeiro

Det är något så befriande om ändra din skönhetsrutin för att återspegla ökade temperaturer som kommer med Sommar. Produkterna vi använder när det är varmare är inte bara utformade för att få dig att känna dig lättare och svalare, till skillnad från de vanligtvis tyngre som vi använder under de kallare månaderna, det är nästan som om dessa varma väderprodukter är kommer att hjälpa kasta de återstående lagren av vårt kalla väder, bildligt talat (och ibland bokstavligen!).

På senare tid har jag stött på flera exceptionella sommarskönhetsprodukter för ansikte, hår och kropp att jag bara känner det att ha att dela och vilket bättre sätt att göra det än att sammanställa dem alla i en lista här?

Så utan vidare, läs vidare för att lära dig mer om fem huvudprodukter Jag kan inte sluta prata; Din framtida sommar mig tackar mig!

1. Dot Com Brighter Mango Balm

Köp från Glossier

För ungefär ett år sedan skrev jag en recension av de flesta av Glossier Dot Com Balm smaker; Och om du läser den recensionen kommer du att veta hur mycket jag älskar Balm Dot Com. Så naturligtvis var jag glad över att få reda på att Glossier hade släppt en allt nytt Dot Com Balm Smak: Dot Com Mango Balm.

Medan lukten är starkare än de andra smakerna jag har provat, bryr jag mig inte lite som det är så underbar och uppfriskande. Faktum är att det påminner mig om dofterna av L’Oreal Kids-schampon som jag använde som barn (minus tvålen förstås)!

Handle Balm Dot Com har en rent korallfärgämne, som, för att vara ärlig, inte riktigt syns på mina läppar. Men jag bryr mig inte riktigt, eftersom jag fortfarande ger gott om hydrering och hälsosam glans, och för att det här bara är något jag skulle ha på mig de dagar när jag vill ha en fräsch och naturlig läpplook i alla fall.

2. Garnier Fructis Sleek Shot Shower Shaper

Handla på Target

Vem vill spendera mer tid på att kamma håret med heta verktyg, särskilt när det redan är en miljard grader ute? Inte jag, och jag är säker på att ingen av er!

När jag först hörde talas om honom Garnier Fructis Sleek Shot duschkam, Jag visste att jag hade att prova mitt löjligt tjocka, lockiga och fluffiga hår som tar åldrarna att torka av sig själv!

Och låt mig berätta, överträffade helt mina förväntningar! Denna produkt är inte bara super lätt att använda (blanda bara med ditt vanliga schampo i duschen, skum, skölj och fortsätt din vanliga styling och konditioneringsrutin), men det är också väldigt lätt (Bara jag nätt och jämnt Jag känner att det täcker mitt hår efter att jag har sköljt bort det, och den känslan försvinner helt när jag kommer ut ur duschen). Dessutom är det billig tillräckligt så att du kan använda den varje gång du tvättar håret.

Även om jag inte har gjort några formella tester för att se om det faktiskt minskar min stylingtid till hälften som det står, har jag funnit det mitt hår tar mycket mindre torktid, antingen ensam eller med hjälp av en hårtork.

3. Rikans kirurgiska stålfotfil

Köp på Amazon

Okej, jag är den första som erkänner att detta Rikans kirurgiska stålfotfil Det är inte precis den mest glamorösa produkten att skriva om – eller ha på sig för den delen. Men det är värt det när du ser (och känner!) Hur mjuka och sandklara dina fötter lämnar.

Observera att den här produkten kan lite hårt på din hud. Så om du redan får bra resultat med en vanlig pimpsten, behöver du förmodligen inte använda den.

Om något, du är hårt på fötterna som jag, och din pimpsten gör inte ett ordentligt jobb för att ta bort hård hud och torr hud, du kommer förmodligen att dra nytta av det.

För att använda den här fotfilen måste du först se till att du fukta fötterna med vatten. (Kan användas torrt, men det verkar lite svårt för mig.) Sedan försiktigt gnugga den fram och tillbaka över dina fötter, öka trycket vid behov för tuffare områden, och Se hur det på ett mirakulöst sätt tar bort problemhud du inte ens insett! (Se till att skölja filen efter användning och förvara den på ett säkert ställe i påsen som medföljer för att undvika oavsiktliga snitt eller repor.)

I allmänhet för en produkt som kostar mindre än $ 10,00, mina fötter känns mjukare och mjukare än de har gjort på flera år, även när jag gick för att få pedikyr på nagelsalonger!

4. Clinique 7-dagars exfolierande krämljusformel

Handla på Clinique

På tal om peeling kan du inte glömma ditt ansikte! Medan många människor verkar föredra en kemisk skalning nuförtiden, har jag alltid varit ett team fysiskt skal, särskilt när det gäller Clinique 7-Day Exfoliating Cream Rinse Formula.

Det jag gillar bäst med denna ansiktsskrubb, som jag har använt i flera år, är att det är en av få produkter som Verkligen det fungerar utan att sluta vara mjuk på huden!

Medan denna skrubb är avsedd att användas dagbok, om du har mycket känslig hud eller aldrig har använt en skrubbning i ansiktet förut, skulle jag personligen rekommendera att du använder den ensam ett par gånger i veckan för att börjatills du har en bra uppfattning om hur din hud reagerar. Ett annat tips: försök att blanda det med din vanliga ansiktsrengöring för en jämnare (men ändå effektiv!) Peelingupplevelse.

Så om du försöker ta bort all den torra huduppbyggnaden som hände under vintermånaderna, men inte heller vill bränna / skrubba hela ansiktet (vilket, låt oss vara ärliga, vem gör det?), denna skrubb är det perfekta stället att börja!

5. Sol de Janeiro Glowmotions Glow Oil i “Goldie Rocks” (nyans i begränsad upplaga)

Köp i Sol de Janeiro

Jag valde att spara min favoritprodukt i listan: Sol de Janeiro Glowmotions Glow Oil i “Goldie Rocks” – sist men lita på mig när jag säger att när det gäller glödande kroppsoljor tar den här kakan!

Först och främst dessa saker luktar helt utsökt (Den har samma fantastiska arom som den berömda brasilianska Bum Bum Cream från Sol de Janeiro). För det andra är det super fuktgivande, så du kan definitivt hoppa över kroppslotionen när du använder den. För det tredje ger det den mest överraskande och mjukaste gyllene glitteren det är den perfekta balansen mellan glänsande och glödande, och det ser fantastiskt ut på min ljusa hud.

På den anteckningen bör du veta att Glow Oil kommer totalt fem nyanser för att smickra på många olika hudtoner (varav tre är begränsade upplagor, inklusive den här, så få det medan du kan!). Så om denna speciella nyans inte passar dig är du säker på att du hittar en som passar dig bäst.

Denna olja kan också användas som överstrykningspennaoch kan vara blandat med din bas för en total glans. Jag skulle emellertid bara rekommendera att du använder denna produkt i ansiktet om du inte är benägen för utbrott eller igensatta porer, eftersom den innehåller komedogena ingredienser (även känd som porknäppor).

Vad tycker du?

Har du provat någon av dessa produkter? Om inte, planerar du att göra det? Finns det andra sommarprodukter för ansikte / hår / kropp som jag inte kan leva utan?

Låt mig veta i kommentarerna!