Barras de labios brillantes

5 snabbstimulerande medel

College mode

Du känner till de sorgliga dagarna när du inte kan komma ut ur sängen och världen verkar outhärdlig sans träningsbyxor? (Ja, de brukar slå sig ner … nu.) Tja, CF är här för att berätta att du ska gå upp, dike Cheetos och borsta håret med sömnen. Dags att bli glamorös!

Om du är deprimerad eller bara uttråkad av vinterkläder (Är vi inte alla?), En liten kostymjag kan allvarligt lysa upp din dag. Då ska jag dela fem omedelbara sätt att förvandla ditt utseende från jalah att förtrolla.

1) Retro solglasögon

Solglasögon

Svartvitt, rött, salvia, sköldpaddsskal

Istället för att göra dina typiska googly-eyed kändis solglasögon (vi tittar på dig Nicole Richie!), Uppgradera dina glasögon med (ironiskt nog) ett par retro solglasögon. Rätt par solglasögon kan matcha ett komplett ensemble, och hela solglasögonutseendet plus hårgavelhår är klassiskt och enkelt. Dessutom kan du inte låta bli att må bra när du bär ett unikt par solglasögon, särskilt i en rolig färg!

2) glansigt läppstift

Glansiga läppstift

MAC, socker, NARS, Maybelline

Med den legendariska Elizabeth Taylor orden, “Ta en drink, sätt på något läppstift och återhämt dig.”

Okej, kanske det inte är bra att ta en drink på en skoldag. Emellertid beröring av färg som tillhandahålls av a smickrande läppstift kan helt förvandla ditt ansikte, liva upp trötta funktioner.

Välj en nyans som fungerar med din hud (se vår guide för att hitta rätt rött läppstift för din hudton för mer information!). Som en allmän regel väljer du blå toner om du har sval hud och orange toner om du har varma toner. hud. För en liten färgfärg, välj en tydlig formel som passar dagen och är lätt att bära, eller gå ut med en djärv, iögonfallande satin eller matt yta, beroende på vad som passar dig bäst!

3) Bredbrädda hattar

Breda kantar

Orange, svartvitt, blått och halm, rosa

Trots att det bara är vinter kommer säsongen för bredbrädda hattar … så dra nytta nu! Det bästa med dessa hattar är att de kan anpassas till vilken stil som helst: filthattar, och de i mörkare färger, tenderar att se mer raffinerad och elegant ut medan stråhattar i roliga färger ser det mer avslappnat och bohemiskt ut. Oavsett vilken stil du väljer är dessa hattar ett bra sätt att lägga till lite känsla för din “passform”.

4) Rött nagellack

Rött nagellack

Börsintroduktion, London Butter, Essie

A klassiskt rött nagellack Det påminner om den klassiska skönheten på 50-talet, och färgen är ganska mångsidig på grund av det tillgängliga utbudet av nyanser. Oavsett om du går för en vallmofärg eller kanske en mörk vampyr burgundy, röda naglar är också universellt smickrande. Att ha en liten detalj som välmålade naglar kan gå långt för att öka ditt självförtroende. (För fullständig behandling, kolla in våra tips om manikyr hemma!)

5) Pannband

Söta pannband

Båge, juvelerad, spetsig

Den sista lilla saken som kan höja din outfit är en band. Blanda det med ett feminint Blair Waldorf-utseende, eller para ihop det med ett spetsigt huvudband – det finns alltid ett alternativ som passar din stil!

Den andra stora fördelen med pannband är att du kan leka med deras placering för att helt ändra ditt utseende: du kan bära dem lågt i pannan (aka hippiestil) eller sätta håret i en låg bulle med pannbandet. huvud för en mjuk, feminin look. Oavsett vilken form du väljer är du säker på att göra ett stiluttalande.

Vad tycker du?

Bär du någon av dessa för att krydda ditt utseende? Vilka outfit-tricks använder du när du har en dålig dag? Några snabba tips för att muntra upp mig? Låt mig veta dina tankar, frågor och förslag i kommentarerna nedan!