Chaqueta blanca de Nordstrom

5 snabba tips som hjälper dig att bestämma vad du ska ha på dig sommarpraktik

College mode

Praktikstil: Flicka i lång kjol, klackar och en färgglad väska

Detta kommer att vara för vågat för vissa praktikplatser, men det kan vara fantastiskt för en modepraktik.

Efter att ha tillbringat hela året på campus bara för att klä sig för lektioner är det för lätt att vänja sig vid de avslappnade stilarna på campus mode. Vem älskar inte det lätta att ta på sig enkla leggings och en tröja? Men jag lärde mig snabbt i sommar i min första tidningspraktik att “casual campus” inte kommer att vara tillräckligt på arbetsplatsen.

Att klä sig bra är en form av bra sätt. -Tom Ford

Även i en avslappnad miljö måste din stil förändras när du får en sommarpraktik. Medan professionell klädsel kräver lite extra tanke, oroa dig inte, det är ganska enkelt att se snygg ut som praktikant. Följande fem tips hjälper dig att få en titt som kommer att godkännas av chefen.

1. Välj ett färgschema

Flicka i en rosa kostym

Denna blekrosa kostym skulle se bra ut med en grå blus under kavajen.

Färgkoordinering det är viktigt när du klär dig på kontoret. Jag pratar inte om att använda alla regnbågens färger här … Tänk på färger du redan känner som passar bra tillsammans. Till exempel klassiska färger som rött med svart, rosa med grått och kanske lavendel med mintgrönt. (Här är en guide för att blanda färger i dina kläder.)

Om du är osäker på om en färg är för djärv för arbetsplatsen, bör du överväga din klädkod för företaget och hålla fast med neutrala sidor plus en antydan till en färg som är ljusare och mer intressant.

2. Lägg till polerade delar

Vit Nordström jacka

Lägga till lite polerade modebitar till din outfit kan helt ändra ditt utseende. En bra blazer är till exempel en häftklammer. Se till att du hittar en eftersom den kommer att skapa en så detaljerad look som den är elegant. Koppla ihop den med klackar och en väl passande kjol.

Ett annat raffinerat modeobjekt som du måste ha i din arsenal är ett bra par byxor. Dagens byxor inkluderar ett brett urval som sträcker sig från solida färger till roliga mönster som ränder.

3. Komplement

Pärlor

Pärlor är i grunden ett emblem med elegant förfining.

Fet tillbehör du kan enkelt ändra en komplett uppsättning. För en praktik innebär det att välja mer sofistikerade bitar som fortfarande gör ett uttalande. Örhängen, halsband och armband bör bara lägga till en touch av charm till ditt övergripande utseende. Till exempel kommer pärlor att lägga till ett slags vintageklass som borde vara lämpligt på de flesta arbetsplatser.

4. Fashionabla förpackningar

Kate Spade shopperväska

Lämna din ryggsäck hemma och visa upp din praktikplats med en smakfull väska. Jag föreslår en väska som erbjuder bättre verktygskomponenter. Du behöver något sött med bra förvaring. Se till att du kan ta med allt du behöver, som pennor, din MacBook, en laddare och naturligtvis din smarta telefon. Jag föreslår att jag går efter en läder som kommer att pågå ett tag. Den viktigaste kvaliteten att leta efter är en väska som är lämplig för kontoret.

5. Välj rätt skor

Kvinna som går på disk

Dessa skor gjordes för att gå … bokstavligen.

Praktikplatser fylls ofta med slumpmässiga uppdrag som kan hålla dig på fötterna i timmar i taget. Hitta rätt bekväma skor det är ett måste att hålla din förnuft i långa timmar. Platta skor är en perfekt idé för att hålla dig bekväm. Om du inte är ett fan av lägenheter eller behöver ha något högre för jobbet, gå efter klackar. Var noga med att fylla på hälinsatser och stoppning och kanske ha några lägenheter i väskan en gång du kommer ut.

Vilka är dina bästa praktikstips?

Nu när du vet hur du ser modern ut för din praktikplats, jobba hårt och hitta ditt drömjobb! Och berätta vad du bär för din praktik i kommentarerna.