Despertador

5 skönhetsprodukter för att väcka dig på morgonen

College mode

Väckarklocka

Oavsett om det är en cool praktik eller en intensiv sommarkurs som får dig upp tidigt och tidigt, vet du att det ibland krävs en extra boost för att komma ut ur sängen. Lyckligtvis finns det några fantastiska skönhetsprodukter som hjälper dig att vakna och göra dig redo för dagen, även innan du träffar Starbucks.

1. Lush’s Back for Breakfast duschgel

Tillbaka till frukost duschgel

Hitta det på Lush.

Varning: Varje benägenhet att komma in och ut ur duschen så snabbt som möjligt för att möjliggöra några minuters sömn kan försvinna när du använder denna duschgel. Back for Breakfast är fylld till randen med ingredienser som endast är valda för att hjälpa dig att stiga och lysa, som grapefrukt för att väcka hjärnan och citronen för att föryngra. Att använda den här produkten gör att du glömmer att trycka på snooze-knappen och har dig redo att njuta av solen.

2. DuWop Venom Gloss

Shine Duwop Venom

Hitta det på Sephora.

Att bära denna glitter är ett av mina favorit sätt att vakna. Som om de sensationella sommarfärgerna som den kommer in inte räckte för att få dig att springa ut och köpa den (min personliga favorit: en persikaskugga som heter Coral Tree), stickar denna glöd faktiskt, vilket ger dig en vacker energiutbrott. Så inte bara kommer du att ha en pout att kyssa medan du smuttar på morgonkaffe, men du kommer till och med att känna en kittla på dina läppar i ett leende.

3. Kanel Hot Dots Cleaner Filosofi

Philosophy Cinnamon Hot Dots Shampoo

Hitta det på Sephora.

Här är vetenskapen: Kanel har visat sig hålla dig vaken och alert så att du kan lysa när den räknas. Här är sötman: Denna fantastiska produkt, som jag rekommenderar att du använder som schampo (kan dock också användas som balsam eller kroppstvätt) kommer att lägga en välbehövlig touch till alla sömniga sommarmorgnar.

4. Handkräm för bad och kroppsarbete

Bath and Body Works Energy Hand Cream i orange

Hitta det på Bath and Body Works.

Milda händer är ett måste för många av dagens interaktioner, från att skaka hand med chefen till att hålla hand med ditt sommaräventyr. Så varför inte lägga till en vacker handkräm i din morgonrutin? Med stimulerande ingredienser som apelsin och ingefära, kommer denna vackra produkt att ge dig smidiga händer och en sensationell energiboost.

5. Shu Uemura ögonfransrullare

Shu Uemura Eyelash Curler

Hitta det på Sephora.

Om allt annat misslyckas, var inte rädd för att fejka det tills du gör det. Denna ögonfransrullare anses vara den bästa i branschen, och med sin senaste redesign är det ett av de mest idiotsäkra sätten att uppnå det ljusögda, redo för allt du vill visa världen. Vill du att dina saftiga fransar ska hålla längre? Värm ditt locktork några sekunder på låg värme med din hårtork innan du använder den!

Vad tycker du?

Så vad väntar du på? Inkorporera några av dessa element i din morgonrutin och se om de hjälper dig att komma igenom dagen. Låt oss också veta: vad hjälper dig att vakna på morgonen? Om du har några tips du vill dela, var noga med att lämna en kommentar!