5 skäl till att du måste gå till Trader Joes salong

5 skäl till att du måste gå till Trader Joes salong

College mode

Trots att jag ligger i en livlig metropol, ligger mitt universitet inte i närheten av någon större stormarknad. Närmaste jätte ligger 40 minuters promenad bort och jag är sällan beredd på resan. Så när det var dags att köpa en ny flaska kokosnötolja, trodde jag att jag hade tur tills jag snubblade på min underbara, magiska plats. Handlare Joe.

Kampanjbild

Trader Joe’s är i huvudsak den billigare och mindre pretentiösa kusinen till Whole Foods, och om du aldrig har varit det borde du gå just nu. Inbäddat bland högar kaksmör, trippel pepparkaksmörgåsar och löjligt billigt (på allvar!) Toalettpapper upptäckte jag Handlare Joe’s Beauty Hall.

För att vara ärlig är det inte helt korrekt att kalla det en hall. Det var mer som en massa noggrant utvalda hyllor, inte till skillnad från din snyggare väns medicinskåp. Hyllorna fylldes med produkter från kända varumärken som Dr. Bronners Y Från TomMen de verkliga skatterna kom från Trader Joes inre linje.

Även om du inte kan hitta kosmetika, Handlare Joe hud- och kroppsprodukter definitivt värt en titt. Dessa produkter är formulerade för att vara helt naturliga och effektiva och bör läggas till i din inköpslista nästa gång du handlar för ekologisk guacamole.

Lavendel havssalt skrubba

Kampanjbild

A havssalt skrubba Det är ett måste som alla behöver i sitt badrum. Lyssna, vi kan alla använda en tung peeling då och då. Infunderad med lavendelolja, den här kommer säkerligen att lämna din hud supermjuk medan den lugnande doften lugnar dig.

Coconut Body Butter

Kampanjbild

Vi vet alla att vintern kommer och när temperaturen sjunker kommer standardolja och kroppsoljor inte att räcka. Du behöver något lite tyngre för att hålla askan i schack och detta badkar är min favoritfuktighetskräm. Tillverkad med ren kokosnötolja, sheasmör och vitamin E-olja, detta kroppssmör håller huden fuktad utan att göra den fet.

Tea Tree Oil Cleansing Pads

Kampanjbild

Tea tree olja är en av mina favoritprodukter när min hud börjar dyka upp. Jag tar vanligtvis en bomullspinne och använder den som en lokal behandling, men dessa rengöringsdynor är definitivt mer effektiva. Dessa tea tree oljekuddar De är som en mindre hård, mogen version av de akne-dynorna som vi alla missbrukade i gymnasiet.

Nourish Oil-Free Antioxidant Facial Moisturizer

Kampanjbild

Är ansiktsfuktighetskräm Det formulerades av en hudläkare så du vet att det förmodligen är bra. Det är tillräckligt lätt att bära under smink, men kommer att hålla din hud smidig och återfuktad. Eftersom det är oljefritt kan alla mina oljiga skinniga systrar glädja sig över vetskapen att detta inte kommer att göra ditt ansikte till en oljefläck.

Honey Mango Moisturizing Shaving Cream

Kampanjbild

Förutom att lukta som paradis, detta Raklödder det möjliggör också en mycket nära rakning oavsett var du använder den. En unik blandning av aloe vera, vitamin E och andra hudbalsam arbetar tillsammans för att skapa en smidig rakning och minska snitt, snitt och alla typer av irritation.

Tankar

Har du provat någon av Trader Joes skönhetsprodukter? Har du en favorit? Låt oss veta i kommentarerna nedan!