celebridades en mamelucos

5 sätt att bära en romper

College mode

kändisar i trupper

En av de största trenderna de senaste säsongerna har varit Mameluke, och det kommer att bli varmare än någonsin i sommar.

Tröjor är en bra form av fritidskläder; de är bekväma och smickrande och kan enkelt tas bort av vem som helst. Dock, det är viktigt att komma ihåg att tröjor fortfarande är en trend. Det betyder att de är på mode nu, men kan gå ur stil om några säsonger. På grund av detta kanske det inte är lönsamt att köpa många olika trösklar.

Det är där jag kommer in. Nedan har jag skapat fem helt olika sätt att bära samma marinblå romper. På så sätt kan du sporta olika stilar utan att behöva köpa mer än en romper. Det är ett bra OCH billigt sätt att komma in i den här trenden. Läs vidare för att se utseendet!

1. Preppy herrmode

Med en passande kavaj, vintageinspirerade oxfordskor och en snygg båthatt, kommer detta utseende att ge dig en känsla av bekymmerslös självförtroende. Det klassiska utseendet är inspirerat av herrkläder, men de feminina detaljerna, liksom den feminina romperen, får dig att se söt ut som en fin knapp.

preppy herrkläder

Blazer- American Eagle, skor- ASOS, hatt- Miss Selfridge, väska- Urban Outfitters

2. Bohemisk fetstil

Denna look har djärva färger med en tribal atmosfär. Det pärlstavade halsbandet lägger till utsmyckning i romperns halsringning, medan materialen och färgerna på de andra tillbehören ger intresse för utseendet.

bohemisk våg

Kofta – Forever 21, väska – Zappos, halsband – Fred Flare, armband – Oxfam, skor – AMI Clubwear

3. Sports casual

Det här utseendet är det mest avslappnade av de fem. Men istället för att se ut som slarviga sportkläder, gör de samordnade färgerna och knäppa detaljerna (särskilt Beatles-tröjan!) Detta ensemble till ett trevligt tag på fritidskläder.

avslappnad sport

Hoodie – Forever 21, solglasögon – Fred Flare, strumpor – The Sock Boutique, ryggsäck – Tilly’s, sneakers – Vans

4. Metallisk glamour

Varje aspekt av denna outfit skriker “Diva!” Från de metalliska detaljerna till den överdimensionerade hatten och solglasögonen. Du kommer att se till att du sticker ut från mängden när du bär det här … på ett bra sätt, naturligtvis!

metallisk glamour

Halsband- Forever 21, bälte- Miss Selfridge, hatt- Gap, solglasögon- Topshop, väska- Nine West, örhängen- Urban Outfitters, skor- Nine West

5. Kvinnliga blommor

Mjuka pastellfärger och känsliga blommiga detaljer gör denna outfit väldigt feminin, ett perfekt utseende för att kombinera med en mer ungdomlig romper. Allt i det här utseendet är mycket känsligt och bedårande. Jag älskar särskilt skorna!

feminina blommor

Väst- Forever 21, solglasögon- Topshop, krage- Miss Selfridge, bälte- Miss Selfridge, huvudband- Nordström, skor- Ja stil

Tankar

Är du ett fan av romperen? Vilket är ditt favorit sätt att bära din romper? Låt oss veta i en kommentar!