College Fashion

5 preppy frisyrer för att matcha din polerade outfit

College mode

Fortsätter vår serie om preppy-stil 101, den här veckan delar jag några av mina preppy frisyrer med er alla. (Om du har missat tidigare inlägg i serien, kolla in vår preppy stilguide och våra favorit preppy outfits.)

Som högskolestudent vet jag att jag inte har så mycket tid att göra håret före lektionen eller varje dag. Jag vill ha något som ser bra ut men kan sättas ihop på några minuter. Jag har sett så många handledning och det verkar som om mitt hår aldrig ser ut som de fantastiska kvinnorna i videorna. Så jag visste för det här stycket att jag ville välja LÄTTA preppy frisyrer som någon som jag utan hårfärdigheter kunde dra av dagligen.

När jag valde frisyrerna sa jag till mig själv att om jag personligen inte kunde sätta ihop dem i mindre än tio minuterJag skulle inte ta med dem i den här artikeln. Så jag hoppas att denna pjäs ger exempel på frisyrer som inte bara ser bra ut utan du vill också ha på dig varje dag. Vi gör det.

Preppy Frisyr 1: Det klassiska huvudbandet

Jag tror pannband ser bra ut på alla hårtyper. Mitt hår är naturligt rakt och jag bär det hela tiden. Jag anser definitivt att de är mitt signaturtillbehör och de är utan tvekan definitionen av preppy!

Det finns många olika typer av pannband, som skiljer sig åt i storlek, stil och design. Om du vill ha mer täckning och verkligen drar håret ur ansiktet rekommenderar jag att du bär ett tjockare pannband som det här. Det håller håret ur ansiktet, vilket är väldigt bekvämt. Tunnare, smyckade pannband gör det möjligt för en mer romantisk stil med mindre täckning och mer hår nära framsidan av ansiktet (som ses i videon ovan).

Preppy-tjejer bör alltid ha en mängd olika pannband på omslaget eftersom de är lämpliga för varje tillfälle. Oavsett om du har ett avslappnat pannband för dagen eller ett invecklat pärlband för en fest, är det viktigt att ha alternativ.

Preppy Frisyr 2: Låg bulle

Denna frisyr är en elegant klassiker. de låg bulle Det är romantiskt och feminint, och det kan vara så rörigt eller polerat som du vill. Du kan bära håret så här för alla tillfällen, vare sig det är en jobbintervju eller en morgonkurs. Det ser enkelt ut och till skillnad från många bullar är det enkelt att sätta ihop det! Allt du behöver är 4-7 smala bobby-stift.

För det här utseendet vill du ta tag i håret som om du skulle lägga det i en hästsvans. Börja sedan snurra den och rulla den till en munkform. Börja sedan fästa munken på baksidan av huvudet för ett säkert och naturligt utseende. Ta ut några bitar om du vill att det ska vara mer rörigt och spraya med hårspray efter behov.

Jag har använt det flera gånger och det varar alltid hela dagen. Om jag någonsin känner att det lossnar kan jag gå på toaletten och justera tapparna.

Jag tycker personligen om romantiska frisyrer så jag lämnar några trådar löst framför. Jag tycker att den ser vacker ut och kompletterar min ansiktsstruktur. Det är dock ett personligt val, du kan enkelt göra denna låga bulle med allt hår tillbaka och det skulle fortfarande se bra ut!

Preppy Frisyr 3: Crown Braid

jag älskar det här krona fläta. Jag tycker att den ser så romantisk och söt ut och jag älskar att du kan para ihop den med stora, voluminösa lockar (en annan preppy tjejklammer). Det är mycket lättare än det låter, titta bara på handledningen så får du se!

Bobby pins är din bästa vän än en gång för det här utseendet! De gör att du enkelt kan knyta ihop de två flätorna så att de ser ut som en bit tvärs över huvudet.

Jag svär att den här frisyren verkligen håller bra hela dagen och jag får många komplimanger. Jag är inte så smart med hår, men jag älskar verkligen det här utseendet och jag tycker att det är väldigt lätt att göra även när jag bråttom före lektionen.

Preppy Frisyr 4: Romantisk hästsvans

Jag vet vad alla måste tänka: a hästsvans det är så grundläggande! Men jag lovar er att detta är en mycket smakfull klassiker som förtjänar uppmärksamhet. Medan jag tycker om den klassiska sporthästsvansen, föredrar jag personligen den romantiska versionen ovan. Jag kommer att dela min steg för steg guide till min favorit hästsvansstil med er alla.

Jag delar först den främre halvan av mitt hår och borstar den andra halvan av håret för att ge det en mjuk estetik. Jag tycker verkligen att det här sättet är mycket bättre än att borsta håret eller dela det åt sidan. Sedan lägger jag håret i en hästsvans i medelhöjd (som på bilden) eller högt, sedan gör jag de knep som förklaras i videon för att lägga till mer volym och få min hästsvans att se 100 gånger bättre ut än den tråkiga standarden . (Lita på mig, dessa tips fungerar!)

Som med bullen vill jag lägga till en romantisk touch till den här stilen. Jag tror att det att lämna lite hår framför ger en charmig touch till det här klassiska utseendet och är en riktig spelväxlare. Testa den här stilen och låt mig veta vad du tycker!

Preppy Hairstyle 5: French Braid

Oavsett vad din personliga stil är kan du hitta en typ av fläta som anpassar sig väl till din estetik. För preppy flickor, det är den franska flätan och det ser så fantastiskt ut. Det finns olika sätt att närma sig denna ikoniska frisyr. Vissa tycker om att det är stramare och drar fastare och lämnar mindre utrymme mellan flätorna. Personligen har jag funnit att en lösare fläta ser mer feminin ut och passar min stil bättre.

Som jag sa i de tidigare stilarna verkar det lösare och mer extravaganta utseendet lättare och går med den preppy stilen. Jag är ett fan av romantiska frisyrer och jag tycker att de är så snygga och eleganta. Du kan inte gå fel med det här klassiska utseendet.

Vad tycker du om Preppy Style-serien?

Vad vill du läsa om i framtida artiklar? Vilken är din favorit frisyr? Vad sägs om preppy kläder? Starta konversationen nedan.