College Fashion

5 perfekta turtleneck-outfitidéer för att rocka på campus

College mode

5 söta turtleneck-outfitidéer

Sköldpaddan är en modeviktig, och vi älskar hur det håller oss varma och snygga året runt. När den kalla årstiden börjar är det dags att fylla på sköldpaddor! Om du behöver hjälp med styling, här är några turtleneck outfit idéer för att starta:

Hur man bär en turtleneck: outfit 1

Produkter: Turtleneck – Forever 21, Boots – Forever 21, Jeans – Forever 21

För det första utseendet tog jag en grundläggande tröja med turtleneck, skapad i en ljus, somrig färg (perfekt för dem som föraktar vintergrå) och parade ihop den med höga midjevita jeans. Ja, du kan bära vita jeans efter Labor Day! Jag avslutade utseendet med svarta fuskpälsstövlar (så trendigt just nu). Det här utseendet är perfekt att ha på familjesamling, julshopping eller till och med på en eftermiddagslunch med gamla vänner!

Hur man bär en turtleneck: ställ 2

Produkter: Polotröja – Forever 21, stövlar – H&M, Jeans – H&M

Blocktryck och ränder är raseri den här säsongen, och den här tröjan är ett bra sätt att blanda båda trenderna. Krämfärgen matchar perfekt med den marinblå, orange, persikan och senapsgula randen. Parat med lårhöga mockaskor och lätta tvättrivna jeans är denna outfit avslappnad och söt.

Hur man bär en turtleneck: ställ 3

Produkter: Turtleneck – Forever 21, Flats – Forever 21, Kjol – Forever 21, Jacka – Forever 21

Om du inte är rädd för att blanda ihop saker, försök att döma den klassiska långärmade sköldpaddan och gå med en tröjahalströja som den här. Färgschemat för detta utseende är perfekt för vintern eftersom den röda och svarta kombinationen aldrig går ur stil. Uppenbarligen var vi tvungna att blanda ihop några trender – camo denim kjolen fungerar bra i den här ensemblen, och vem skulle inte vilja ha en dunjacka? Det här utseendet är lite snyggare än de andra och är perfekt för att umgås med vänner eller gå på fest på campus.

Hur man bär en turtleneck: Set 4

Produkter: Turtleneck – Urban Outfitters, Boots – Forever 21, Örhängen – Forever 21, Jacka – Forever 21

Det ser inte bara bekvämt ut, men det kommer säkert att bli ett huvud. Jag började utseendet med ett stycke som har varit på ett galen sätt den här säsongen: en neonrosa jerseyklänning. Jag har sett dem på Youtube och Instagram, och jag älskar dem! De gör ett sådant uttalande. Jag parade ihop klänningen med svarta ribbade stövlar, guldörhängen i örhängen och den svagaste, varmaste svarta jackan någonsin. Denna look är ett måste för semestern.

Hur man bär en turtleneck: Set 5

Produkter: Turtleneck – H&M, kjol – Forever 21, klackar – mål

Och sist men inte minst, håll det enkelt med denna klassiska men iögonfallande stil. Här parade jag ihop en klassisk pennkjol i läder och en tjock grå beskuren turtlenecktröja. Längst ner, om du letar efter ett elegant utseende, matchar dessa klackar perfekt utseendet! För en mindre formell och mer urban stil skulle svarta högklackade stövlar vara en stor förändring.

Vilken är din favorit turtleneck outfit?

Har du turtleneck i din kollektion i vinter? Diskutera din favoritplats för att köpa turtleneck eller någon tröja nedan!