estadisticas web Skip to content

5 perfekta sommarkläder för denimälskare

College mode

Varje säsong har sina unika modetrender och sätt att göra ett uttalande, men ibland vill du bara rocka klassiska stilar som inte går ur stil. Ett exempel är denim. Från jeans till jeansskjortor är dessa tygstycken perfekta sommaralternativ.

Förra sommaren gjorde jeanskjolar comeback, men det är bara ett sätt att uttrycka din inre fashionista i år. Under sommaren längtar vi också efter denimklänningar, jackor, blusar och shorts, allt i mörkt eller lätt tvätt, rippat eller beskuret. Så många alternativ.

Är här 5 snygga kläder som innehåller klassiskt denim för den kommande sommarsäsongen.

Outfit # 1: Denim-klänningen

H&M denim klänning set

H & M-klädsel med elegant t-shirtklänning i denim

Produkter: Klänning – H&M, Skor – H&M, Pannband – H&M, Klocka – H&M, Örhängen – H&M, Väska – H&M

Denna kläduppsättning är fylld med några av våra H&M favoriter. Klänningen “Denim ‘T-Shirt” “är ett avslappnat men ändå sött sätt att göra ett uttalande. För att lägga till en färgstark färg är röda mockaskor moderna och eleganta. För att få tillgång till kan du aldrig gå fel om du lägger till ett blommigt knutpannband tillsammans med guldsmycken och en fantastisk handväska.

Ställ in n. 2: jeansshorts

Nordström outfit med slitna jeansshorts.

Nordström outfit ft. Slitna jeansshorts

Produkter: T-shirt – Madewell, sko – Vans, klocka – Kate Spade, örhängen – Givenchy, solglasögon – BP, shorts – Amuse Society, ryggsäck – Topshop

Även om fokus för denna outfit är den ljusgula ryggsäcken, gör “Shoreline Fray Hem Denim Shorts” från Amuse Society denna avslappnade outfit otroligt modern. Classic Vans kombinerar hela looken för en klassisk sommarstämning. Du kan aldrig gå fel med en sådan outfit.

Ställ in n. 3: denimjackan

Jeansjacka

Jeansjacka

Produkter: Tank – Madewell, Jacka – Nordstrom, Leggings – Nordstrom, Örhängen – Kate Spade, Solglasögon – BP, Handväska – Madewell, Sko – Nordstrom

Med några av Nordstroms bästsäljande föremål är denna outfit avslappnad och snygg för en svalare sommardag. En jeansjacka är ett måste och kan bäras med en sådan outfit, en sundress, en romper etc. Du har alternativ! Det finns många typer av jeansjackor på marknaden just nu, från utsmyckade till överdimensionerade, så det finns en perfekt jacka som passar din stil. Om du vill bli klassisk är detta ett utmärkt alternativ.

Set # 4: Denim kjolen

Denim kjol set

Denim kjol set

Produkter: Kjol – Topshop, Sko – Nordstrom, Hoops – Nordstrom, handväska – Topshop, Top – Nordstrom

Favorit denim kjol från 2000-talet har trender igen under de senaste två åren. Oavsett om du klär upp eller ner är det fortfarande ett utmärkt alternativ för sommaren 2018. För det här utseendet parade vi i denimkjolen med en blommig axelblus och remmar i sandaler. Du blir den bäst klädda tjejen på brunch i sommar!

Outfit # 5: The Original Jeans

REVOLVE jeans-set

REVOLVE klädset med nödställda jeans

Produkter: Skor – Revolve, Purse – Revolve, Belt – Revolve, Jeans – Revolve, Top – Revolve, Rings – Revolve, Örhängen – Revolve

Vi vill alla ha den perfekta sommardräkten och voila – här är den. Med några av våra favoriter från REVOLVE är denna uppsättning allt. Guldaccessoarer i kombination med eleganta kilar och en ljus randig slips ser fantastiska ut tillsammans med rippade jeans. Jeans är en tidlös klassiker, men de är förhöjda och eleganta i det här utseendet.

Älskar du sommar denim?

Det här är bara några exempel på alternativ för sommar denim outfit. När du är osäker, gå till denim i sommar. Du kan verkligen inte gå fel!