5 perfekta kläder för musikfestivaler utomhus

5 perfekta kläder för musikfestivaler utomhus

College mode

Foto: ELLE

Sommaren är nästan här, och för många av oss betyder det att många fantastiska konserter är på väg mot oss. Oavsett om du är en erfaren veteran eller bara planerar att delta i din första musikfestival, kan du garantera att helgen kommer att fyllas med vänner, kul och minnen som du inte kommer att glömma.

Ett av de största hindren i delta i en utomhusmusikfestival (speciellt en som kräver att du läger) är att hålla dig bekväm i elementen under en lång tid.

Förra året skrev vi ett inlägg som innehåller detaljerade tips och tricks för att göra upplevelsen enklare. Det här året, vi är tillbaka med några fler tips, plus fem fantastiska idéer för musikfestivaldräkter som gör att du mår bra och ser snygg ut.

Vi gör det!

Hur man är beredd och ser fantastisk ut på en utomhusfestival

Foto: ELLE

  • Ta med solskyddsmedel.Det är absolut nödvändigt. Jag gillar spraytypen för enkel applicering. Packa den i din dagsväska och applicera på nytt ofta. Du kan till och med använda den som ett lömskt tillbehör för att prata med någon söt – erbjud dig att spraya den!
  • Packa babyservetter och vävnader i din dagsväska. Babyservetter kan ta bort den klibbiga svettiga känslan på nacken, ansiktet och händerna och får dig automatiskt att känna dig uppdaterad. Vävnader är ett måste om en av Port-A-Potties stora urinaler tar slut på toalettpapper … eller om du måste anka i skogen någonstans.
  • Håll fast med enkel, långvarig smink. Vattentät mascara, kindfärg och färgad läppbalsam är allt du behöver. Allt annat kommer att förvandlas till en svettig, fläckig röra efter några timmar.
  • Bär en väska för att hålla händerna fria. En crossbody-väska, en snygg ryggsäck eller en av dessa North Face-ryggsäckar som vi var besatta av i åttonde klass är perfekt. Du behöver händerna fria för att bära drycker och dansa!
  • Ta med en juice för din mobiltelefon. På detta sätt kan du ladda din telefon när du är på språng. Du kan hämta dem för mindre än $ 30 på Walmart eller apotek. Se till att stänga ytterligare applikationer och stäng av Bluetooth för att spara ström. Du behöver din telefon för att fungera för att kunna ta bilder och, om du blir separerad, hitta dina vänner.
  • Håll dig hydratiserad. De flesta utomhusfestivaler gör att du kan ta med dina egna vattenflaskor och till och med ge gratis vatten! Sätt på en karbinhake och lägg den i väskan så att du inte av misstag glömmer den någonstans.
  • Kontrollera vädret. Om en kallfront är på väg, packa en jacka. Om det kommer att regna, ta med en anorak och regnstövlar. Tack och lov jag kom ihåg att ta med regnstövlar till Wakarusa förra året; De sattes på och tog av hela helgen, och varje catwalk, camping, scen och badrum var täckt av ett 5-tums tjockt lager av lera. Om det inte var för regnstövlarna hade jag varit helt eländig hela helgen.
  • Håll ett öga på dina drycker och din omgivning. I tusentals människor kommer det säkert att finnas några skumma karaktärer. Håll din dryck i sikte hela tiden och gå aldrig till främlingens läger med dem ensamma, oavsett hur vänliga eller söta de är.
  • Gör upp smutsen. Om du är på en festival som kräver att du läger, acceptera och acceptera det faktum att du kommer att bli smutsig. Ju mer du försöker bekämpa det, desto mer tid och energi slösar du bort för att förhindra att det oundvikliga händer. Glöm ditt fettiga hår och klibbiga kropp – om en dag eller två är du hemma och tar den mest episka duschen i ditt liv. Medan du är på festivalen, fokusera på dina vänner, musiken och ha kul i ögonblicket.

(Återigen, kolla in det här inlägget för en komplett överlevnadsguide!)

Outfitidéer

1. Crop Top + Shorts med hög midja

Kofta, Crop Top, shorts, skor, ryggsäck, pannband

Blommatrycksgrönsaker och utomhusfestivaler var praktiskt taget gjorda för varandra! Koppla ihop din med hög midja, nödställda jeansshorts, lägg sedan till en kimonostil kofta om du räknar med kallt väder. Avsluta utseendet med sandaler, ett hippieband eller två och en ryggsäck för att bära alla dina tillhörigheter.

2. Maxiklänning + Flower Crown

Klänning, väska, kilar, blommakrona

För en mer dramatisk look kan du inte gå fel med en maxiklänning ihop med en blommakrona. Jag har nästan permanenta Barbie-fötter och skulle kunna bära kilar i mellanhöjd i flera timmar, men byt ut dem mot platta sandaler om du vet att dina fötter tenderar att bli känsliga. Slutligen ta en virkad crossbody-väska.

3. Linne + leggings

Linne, leggings, bandeau, skor, hatt, Fanny-pack

Denna typ av outfit är perfekt om festivalen du ska ha mycket EDM och dubstep-musik. Bär ett bandeau under en baggy linne och para ihop den med dina vildaste leggings. Avsluta med iögonfallande skor och en rolig hatt och komplettera ensemblet med ett kitsch-stil fanny pack.

4. T-shirt + varma byxor

Topp, shorts, handväska, bandana, skor

Denna outfit är typ av en retro, rockabilly pin-up look. Kontrastera en gammal konsert-t-shirt med superkorta jeansshorts och balansera dem sedan med ett par Converse All-Stars. Avsluta med en kantad påse och en rullad halsduk bunden runt huvudet.

Du kan gå för den typiska hårbandsstilen, där den plana, rullade delen läggs över pannan, men jag föredrar att binda mitt hår i en ponny och sedan knyta halsdukens knut mitt i mitt huvud.

5. Klänning + jeansväst

Klänning, väst, hatt, sandaler, ryggsäck

En sundress ser alltid perfekt ut på en utomhuskonsert, speciellt när den är ihop med en jeansväst för en rolig retro touch. Lägg till en kantad hatt, ryggsäck i Panama-stil, och för att få pricken över i, ett par sandaler.

Vad tycker du?

Vilka konserter eller festivaler ska du delta i sommar? Har du någonsin varit på en? Har du någonsin campat på en musikfestival? Vilket råd skulle du ge nykomlingar? Vad planerar du att ha på dig för dessa evenemang? Lämna en kommentar och låt oss veta vad du tycker!