Primer plano, de, atrás, de, un, pareja joven, manos de valor en cartera

5 outfitformler för middag och filmdatum

College mode

Parinnehavhänder på väg ut för ett datum

”Flickor klär sig inte för pojkar. De klär sig själva och naturligtvis varandra. Om flickor klädde sig som pojkar skulle de bara gå runt nakna hela tiden. ” –Betsey Johnson

Välja en outfit för ett datum det är alltid så stressande! Du vet aldrig vad du ska ha på dig eller om den är för klädd eller för avslappnad. Så här är några outfitformler för att lindra den stressen och hjälpa dig att välja en outfit för middag och en film (allas favoritdatum).

Outfitidéer för middag och ett filmdatum:

1. Jeans + fotkängor + en fin topp

När du går på middag eller går på bio vill du se söt ut för restaurangen, men också vara bekväm när du sitter i filmen i timmar. Det finns inget bättre sätt att vara bekväm än att använda ditt favorit jeans.

Som du säkert vet kan jeans utformas på en miljon olika sätt. För ditt datum föreslår jag att du bär dem med fotkängor och en elegant blus. Detta kombinerar komforten i jeans och en snygg men ändå lätt att bära sko. Här inkluderade jag raka jeans, som är bra för alla utom de finaste restaurangerna.

Eftersom vi går in på vintermånaderna parade jag ihop det här jeansutseendet och en vacker blus med en frodig fuskpäls. Detta underbara nummer för leopardtryck kommer att hålla dig toasty både inifrån och ut, särskilt om luftkonditioneringen körs i teatern.

2. Skaterklänning + sneakers + jeansjacka

En klänning är en klassiker för en middag och ett filmdatum. Du behöver inte ha på dig en tight klänning – Jag älskar en enkel skaterklänning som är modern och bekväm. Du kan para ihop den här klänningen med träningsskor för en lågmäld känsla eller med klackade sandaler för ett mer elegant datum.

Om du vill lägga till ytterligare ett avslappnat lager i mixen älskar jag en jeansjacka för sommarmånaderna.

För att få ut det mesta av dina sommarklänningar, varför inte lägga till en turtleneck under vintermånaderna. Den här klänningen skulle se så söt ut med en krämsköldpadda, neutral trenchcoat och matchande fotkängor på hösten.

3. Midikjol + Crop Top + Booties

Ett annat alternativ förutom en klänning är en söt fashionabel midikjol. Kjolar är det enklaste klädet att utforma, oavsett vilken typ av datum du går på.

Du kan kombinera den här roliga orange kjolen med en fin crop top för att klä upp den för natten. Och naturligtvis kan du aldrig gå fel med ett par coola låga fotkängor för att förbättra outfit och lägga till lite kant. (Om du vill vara mer formell kan du använda en mer elegant högklackad tossa eller en högklackad sko.)

För att lägga till intresse för ditt utseende på datumkvällen, var inte rädd för att leka med andelen! Som du kan se från utseendet ovan parade jag ihop crop-toppen med en kjol som faller i midjan, sedan parade jag dem med en funky jacka som sitter på höfterna. Denna användning av proportionen tillför dimension till även de mest grundläggande kläderna, så börja experimentera!

4. Jumpsuit eller Romper + Sandaler

Om du har svårt att bestämma mellan flera middagsdräkter och en filmdräkt finns det en enkel lösning: en jumpsuit eller romper!

Jumpsuits och romper är de bästa kläderna för de flesta tillfällen: De är bekväma, enkla att använda och eliminerar antalet val du behöver göra..

Allt du behöver göra är att ta på dig din jumpsuit och välja ett par skor. Svarta overaller är en särskilt bra investeringspost och ett intressant alternativ till en LBD. För det här utseendet har jag inkluderat en metallblocksandal för lite höjd och en elegant touch.

5. Eleganta shorts + blus + loafers

Mitt sista outfitförslag för middag och filmdatum är en shorts + blus + loafers combo. Trots allt, Du kan få många par shorts att fungera för kvällen genom att lägga till en snygg blus och en cool sko.. (Håll bara din jeansshorts hemma om du ska på en restaurang!)

Den här looken är vad jag föreställer mig att Blair Waldorf skulle ha på sig på date night 2019. Preppy shorts och skor, organza-accenterad blus och trendigt huvudbonad kryssar för alla hennes garderobslådor. (Jag lever för årets pannbandsväckning!) Denna kombination är elegant men ändå lämplig för en avslappnad middag och det är lätt att slappna av medan du tittar på din film.

Vilka är dina favoritidéer för middag och filmdatum?

Dating är tänkt att vara roligt och en chans att utforska romantik med din partner snarare än att spendera en timme att krångla över en outfit. Använd kläder som du gillar att ha på dig eftersom det visar din personlighet. Förhoppningsvis kan dessa idéer hjälpa dig att ge dig idéer till nästa natt med din partner. Glad shopping!

Redaktörens anmärkning: Detta inlägg publicerades ursprungligen 2018; Det uppdaterades helt och renoverades 2019 med nya foton och information.