College Fashion

5 nya skönhetsrekommendationer baserade på den makeup du redan älskar

College mode

Om du är som jag har du en gång i taget en plötslig, överväldigande lust att köpa nya skönhetsprodukter.

För mig inkluderar ibland produkter som jag har längtat efter ett tag, men det handlar vanligtvis om att ladda min Ulta-kundvagn med slumpmässiga produkter som ser intressanta ut just nu.

Vänligen ange reaktionen på mitt bankkonto: aaaaah!

Livet skulle vara så mycket lättare (och förmodligen mindre smärtsamt på min plånbok) om jag hade en exakt guide till de produkter jag faktiskt kunde njuta av, baserat på produkter jag redan äger och älskar. Det skulle göra shopping roligt och produktivt.

Då tänkte jag, “Jag kan inte vara den enda här som desperat behöver nya produktrekommendationer, eller hur?”

Och därför, den här artikeln har utformats.

Det finns många fan-faves på marknaden som har blivit smink för kvinnor över hela landet, såsom Urban Decay Naked Palette (s) och Anastasia Beverly Hills Glow Kits.

Om du äger någon av dessa superpopulära produkter har jag skapat några Stellar nya produktrekommendationer för 2018 som kommer att skaka din värld:

Om du redan äger ett Anastasia Beverly Hills glödsats …

Anastasia Beverly Hills Sunburst Kit

Du kanske verkligen gillar den nya ABH Amrezy highlighter

Jag har sett ett pinsamt stort antal recensioner på denna efterlängtade produkt (Alla hjärtans dag-lansering) och det verkar vara i nivå, om inte bättre, än tidigare ABH-markörer.

de Den mycket reflekterande nyansen ser fantastisk ut på många hudtoner. och verkar smälta in i huden som smör, vilket ger en vacker blekt gyllene glöd på huden. För att inte tala om, den helt svarta förpackningen ser elegant och dyr ut.

Liksom många av Anastasia Beverly Hills produkter, Den nya Amrezy Highlighter är ett måste.

Om du redan har en Kylie Cosmetics sammet läpp kit …

Velvet Lip Kit från Kylie Cosmetics on Dazzle

Du kanske älskar de nya Colourpop Lux Lipsticks

Colourpop Lux Lipstick in One More

Colourpop är nytt Lux läppstift sortiment det känns verkligen lyxigt, vilket är förvånande med tanke på hur prisvärda dessa läppstift är. Utbudet av färger är helt fantastiskt och varje läppstift har en vacker satin finish.

Nej, dessa läppstift håller inte hela dagen som en matt flytande läppstift skulle göra, men det är också det som får dem att känna så mjuk och bekväm att bära (och tack och lov lätt att ta bort i slutet av dagen).

Om du är ett fan av Kylies sammet, kommer du definitivt att vilja snurra på den här nya läppstiftformeln. Dina läppar (och ditt bankkonto) kommer att tacka dig.

Om du redan äger Urban Decay nakenpalett …

Urban Decay Naked Palette

Du kanske verkligen gillar den nya tartformen din penningmakarpalett

Tarte Shape Your Money Maker Eye & Cheek Palette

Du kan aldrig ha tillräckligt med nakna nyanser i din sminkkollektion. Oavsett om det är läppstift eller ögonskuggor, naken kommer aldrig att gå ur stil.

Liksom UD Naked-paletten är den nya Tarte Shape Your Money Maker-paletten staplade med nakna i matta och glänsande formlersamt en överstrykningspenna och konturskugga.

Till skillnad från den nakna paletten låter den här tonade Tarte-uppdateringen lägga till djup och dimension i hela ditt ansikte med bara en palett.

Om du redan har Tarte Shape tejp concealer …

Tarte Shape Tape Concealer

Du kanske gillar Makeup Revolution Conceal och Define concealer

Makeup Revolution Concealer och Define Concealer

Har du slut på din favorit concealer? Rädd för att behöva spendera ytterligare $ 27 på det?

Var inte rädd, skönhetsföretaget Makeup revolution (känd för många avancerade hoaxes på marknaden) har släppt en ny concealer som hyllas som “The New Shape Tape”.

de full täckning, krämig formel ser ut och känns misstänksamt lång för kostar bara 7 USD. Så nästa gång du letar efter en annan concealer du gillar, gå över till Ulta för att hitta din match i den senaste Makeup Revolution Concealen och Definiera concealer.

Om du redan äger Urban Decay Moondust-paletten …

Urban Decay Moondust Palette

Du kanske bara älskar de nya Stila Magnificent Metals Glitter & Glow Liquid Eyeshadow Shades.

STILA Glitter & Glow Liquid Eyeshadow

För de mer vågade med smink som redan är stolta ägare av paletten Urban Decay Moondust, Stila Magnificent Metals Shimmer & Shine Eyeshadow Du är en jättebra No-mess lysande alternativ.

Nyare nyanser i linjen som Enchantress och Fairy Tale ser fantastiska ut på locken och lägger omedelbart till pow till varje öga.

Den här otroligt lättanvända ögonprodukten kan också vara används som glitter eyeliner om du har en eyelinerborste till hands.

Med liten eller ingen uppföljare eller röra är det här det nya och förbättrade sättet att ge glans till din rutin Vad behöver du Så snart som möjligt.

Vad är dem du nuvarande skönhetshäftklamrar?

Och vilka nya produkter vill du prova? Tala i kommentarerna!