5 formas naturales de perfumar tu hogar durante el verano

5 naturliga sätt att parfymera ditt hem under sommaren

5 naturliga sätt att parfymera ditt hem under sommaren

Så mycket som jag gillar ljus är tanken på att tända ett när det är 100 grader ute för mycket. Detsamma gäller kokande kokplattor – jag vill verkligen inte lägga till extra värme och fuktighet under de varma, fuktiga sommarmånaderna. Så medan jag är på en sjudande ljus- och krukpaus under sommaren, här är några enkla och naturliga sätt att få ditt hem att lukta sommar.

5 sätt att parfymera ditt hem för sommaren

DIY sommarrumsspray + 4 fler naturliga sätt att dofta ditt hem under sommaren1 gör en somrig rumsspray

Rumsprayer är väldigt enkla att göra. Fyll en sprayflaska med 1 kopp destillerat vatten och tillsätt ett dussin droppar av din favoritolja. Citrus och lavendel är mina favoriter för sommaren. Eller blanda 1/2 kopp vatten och 1/2 kopp vodka så att aromen håller längre. Spraya på lakan eller i luften så att varje rum känns sommarligt.

2. Häng en solid doft

Dessa vaxpåsar är inte bara vackra att titta på, doften är perfekt för sommaren (inte för mycket, inte för lite). Denna kaprifol doft låter perfekt!

5 naturliga sätt att parfymera ditt hem under sommaren3. Parfym din TP

Känner du till det allestädes närvarande ljuset i badrummet? Byt ut det på sommaren med några droppar eterisk olja inuti toalettpappersrullen. Söt apelsin, citrongräs eller salvia uppdaterar badet snyggt.

4. gör en ny örtbukett

Om du har örtväxter som, ja, växer som ogräs, använd klipparna för att lägga till en ny doft i ditt kylskåp eller kök. Jag håller mina basilikaklipp i ett slags vatten och lukten är gudomlig. Byt vatten dagligen.

5. Använd nybryggt kaffesump

Om du är en kaffefanatiker kan du skapa lite Starbucks-känsla hemma med malet kaffe. Fyll en liten skål med färska eller använda grunder och låt den stå på disken för en kaffearom. Och om du har lämnat CSA-produkter att skämma bort i kylen kan du eliminera dålig lukt genom att lämna kaffesump i kylen över natten.

Vill du ha mer naturliga hemdoftar? Kolla in dessa naturliga luftfräschare gjorda av återvunnet material.