Esmaltes de uñas

5 nagellackfärger varje tjej borde ha

College mode

Nagellack

När jag har lite extra pengar får jag alltid manikyr och / eller pedikyr. En av mina favorit saker att göra i salongen är att titta på den gigantiska nagellackväggen och leta efter den perfekta färgen. Men så mycket som jag älskar att hitta rätt nagellackskugga i salongen har jag faktiskt bara några flaskor. Å andra sidan har jag vänner som äger stora väskor fyllda med dussintals nagellack.

{RELATERAD POST: Topp 9 spikfärgtrender just nu}

Men oavsett storleken på din nagellackkollektion finns det några färger som alla tjejer borde ha. Så här är våra topp 5 måste-ha färgerliksom några tips för att hitta din perfekta nyans:

# 1 En klassisk röd

Röd polermedel

Produktinformation: Love & Beauty’s Rose, Chanel’s Dragon, OPI’s Big Apple Red, Essie’s Who’s She Red

Rött är en tidlös nyans för dina naglar; det är det perfekta valet på nybörjarnivå som fungerar för både formella och vardagliga evenemang. En klassisk röd kommer aldrig att gå ur stil.

# 2 En fin ros

Polsk rosa

Produktinformation: Elf’s Bubblegum Pink, MAC’s Steamy, ULTA’s Berry-Go-Round, ORLY’s Basket Case

Rosa polska skriker feminint och är alltid ett populärt val i salonger. Färgen är ett utmärkt val för vår eller sommar och de ljusare nyanserna dyker verkligen upp mot en solbränna (förhoppningsvis falsk).

# 3 En vettig neutral

Neutral polering

Produktinformation: China Glaze’s Linger, Maybellines Blushing Bride, OPI’s Malaysia Mist, Revlon’s Barely Peach

En neutral nyans är den perfekta polisen att bära om du vill ha ett knappt synligt utseende som aldrig verkar vara överdrivet. Naturliga emaljskuggor är också bra alternativ för konservativa arbetsplatser eller intervjuer.

# 4 En mystisk mörk färg

Mörkt polskt

Produktinformation: Material Girl av Essie, Liquid Vinyl av ORLY, Lincoln Park After Dark av OPI, Yoga-ta av OPI Get This Blue!

Så snart september rullar runt byter jag vanligtvis till mörkare färgade lacker och håller fast vid dem under större delen av hösten och vintern. Det finns många alternativ här när det gäller nyanser – du kan välja en djup svart eller ett nagellack med blå, lila, röda eller bruna undertoner. Mörka färger ser elegantare ut på kortare naglar och kräver mer underhåll än ljusare nyanser eftersom chipsen är mer uppenbara.

# 5 En färg som gör dig lycklig

Glad färg

Produktinformation: Turned Up Turkos av China Glaze, Love & Beauty’s Plum Glitter, Pop Beauty’s Radioactive, Champagne av Models Own

Jag är säker på att de flesta av er vet att färg kan påverka ditt humör, så jag tycker att alla borde ha minst en polsk färg som gör dem lyckliga. Det kan vara din favoritfärg, en metallic eller något med lite glans. Du kan till och med prova ett trendigt nagellack, om det är din stil!

Tips för att hitta en perfekt nyans av nagellack

Nyckeln till att hitta den perfekta nagellackfärgen är hitta den nyans som bäst passar hudens undertoner. OPI-webbplatsen har ett verktyg för att göra detta (finns under “prova det”), och även om det bara kan användas för företagets nagellack, kommer det att ge dig en god uppfattning om de allmänna nyanser som skulle fungera bäst på dig. .

Det är också viktigt att komma ihåg det polska ser ofta annorlunda ut på naglarna än i flaskan. För att ta reda på vad jag får innan jag köper, söker jag online efter recensioner eller bilder för att se om någon har provat polisen i fråga. All Lacquered Up är min favoritplats att titta på; kvinnan som driver det har försökt Tusentals av olika nagellack, ge ärliga åsikter och ta massor av bilder. Det är en fantastisk resurs.

Vad tycker du?

Håller du med om dessa val? Vilka är dina måste-färger? Har du massor av nagellack? Vilka är dina favoritmärken för nagellack? Var noga med att lämna en kommentar och meddela oss!