Uñas neutrales en Zac Posen primavera 2012

5 nagellack varje college-tjej borde ha

College mode

Som jag nämnde i mina tidigare polska inlägg har jag massor av nagellack; vid den här tiden äger jag förmodligen cirka 100 flaskor, vilket jag vet (jag lovar mamma, Jag vet!) det är löjligt. Ingen behöver 100 flaskor … eller 50 eller till och med 20 flaskor sköljmedel. Verkligen, så länge du har en väl samlad samling behöver du definitivt inte mycket polering.

För att hjälpa dig att begränsa det har jag skapat en lista över de 5 bästa poleringarna som alla college-tjejer behöver i sin nagelarsenal. Njut av!

1. Neutral

Neutrala naglar i Zac Posen våren 2012

Naglar i Zac Posen vår / sommar 2012 (Bild via Glamour.com)

Kan lika gärna bli minst roligt ur vägen först. Ja, även om vi är på college och vi får ha galna färger på fingertopparna, tycker jag att det är absolut nödvändigt att ha en fantastisk neutral färg i ditt lager.

Men neutrala färger kan vara knepiga: Vill du beige eller rosa? Söker du skyltdockahänder eller något längre bort från din hudton? Mitt råd: gå dit du köper din polska och prova en massa olika neutrala tills du hittar en som du gillar! Tänk på ett neutralt polermedel när dina naglar svarar på den perfekta LBD – den är alltid snygg och alltid, ser alltid bra ut.

Mina val:

OPI barfota i Barcelona

OPI “Barfota i Barcelona”

Detta varierar mycket beroende på hudton, men några av mina favoriter är det OPI barfota i Barcelona ($ 7,45 på Amazon), OPI Dulce de Leche (7,35 $ på Amazon), OPI Samoan Sand ($ 7,49 på Amazon) och Essie Mademoiselle ($ 5,85 på Amazon).

2. En röd

Röda halvmåne naglar

(Röda halvmåne spikar på catwalken via ELLE)

Innovativt vet jag. Det kanske inte är den mest originella färgen, men en stor röd är definitivt en färg som alla borde ha i (hans eller) arsenal. Jag menar, klassiker är klassiker av en anledning, eller hur? Lyckligtvis, eftersom det här är den mest populära nagelskuggan, finns det massor av alternativ för dig att välja mellan. Som med neutrala ämnen, gå till ett apotek eller salong och prova en massa för att ta reda på vad du gillar.

Mina val:

Grill OPI Fru Oleary

OPI “Fru O’Leary’s BBQ “

Mina favoriter inkluderar OPI Jag är inte en servitris (7,99 USD på Amazon), Kina emalj Ruby Pumps ($ 5,50 på Amazon) och Essie Forever Young ($ 6,33 på Amazon). Min personliga favorit är en röd vampyr (nej, stavningskontroll, inte vampyr), OPI’s Mrs. O’Leary’s BBQ ($ 8,21 på Amazon).

3. En färg som gör dig lycklig

Skittles manikyr

(Skittles Manicure via All Lacquered Up)

Ibland kan till och med en Rachel McAdams-film inte ta mig ur det dåliga och när det händer vänder jag mig till polerade pålitliga favoriter som jag vet kommer att muntra upp mig.

Jag är ett fan av ljusa färger, men välj vad som får din båt att flyta. Även om du arbetar på ett advokatbyrå eller inte använder lack behöver du definitivt ett polermedel i din samling som får dig att känna dig lycklig varje gång du tittar på dina händer.

Mina val:

Essie söt som en knapp

Essie “Söt som en knapp”

jag älskar OPI Monsooner eller senare ($ 7,44 på Amazon), IPO dejting en riktig ($ 8,48 på Amazon), Essie söt som en knapp ($ 8,13 på Amazon) och Vattenmelon Essie ($ 6,78 på Amazon).

4. En “ful” färg

Gult nagellack på Karen Walker

(Bild av Karen Walker vår / sommar 2012 via Beauty High)

Så mycket som jag gillar rosa och vackra röda, det finns inget riktigt lika iögonfallande som en icke-traditionell nagelfärg.

Bara för att färgen är ful betyder det inte att den ska vara smickrande för din hudton. Du vet inte Jacques från OPI är svampens färg men ser bra ut på alla mina rumskamrater, och vi har alla olika hudtoner! Gör dig själv en tjänst och gå efter en fulare färg – lägg till precis rätt mängd edginess till alla kläder!

Mina val:

OPI It Color

OPI “The It Color”

Mina favorit “fula” nyanser inkluderar OPI Uh-Oh rulla ner genom fönstret (7,35 $ på Amazon), OPI Du känner inte Jacques ($ 9,00 på Amazon), OPI It Color (8,31 $ på Amazon) och Essie Chinchilly ($ 6,25 på Amazon).

5. En trendig färg

Essie våren 2012 nagellack samling

Essie vår / sommarkollektion 2012

Så mycket som jag längtar efter i princip alla vårens nagelsamlingar från Dolce & Gabbana, Isabel Marant och Yves Saint Laurent 2012 kommer jag förmodligen inte att ha råd med ens den billigaste artikeln av någon av dem. Dock, Jag kommer förmodligen att kunna köpa minst en trendig färg nästa säsong.

En ny polska kostar mig runt $ 8, men dreglar över vårkollektionerna på Style.com? Ovärderlig.

Mina val:

OPI och Nicki Minaj gjorde det på Em

OPI och Nicki Minaj “Did It On ‘Em”

Jag är besatt av Essie Shine of the Times topplager ($ 4,25 på Amazon) just nu, och jag kan inte vänta med att OPI gjorde det med dem (en Shrek-green från Nicki Minaj-samlingen), OPI Dutch ‘Ya Just Love OPI? (en skimrande lila från Holland-samlingen) och Essie surfar på henne (en pastellgrön från Essies vår / sommarkollektion 2012).

Dina tankar?

Vad tror du? Vilka är dina måste-ha nyanser? Äger du alla dessa? Berätta för mig i kommentarerna!