encabezado mac cosméticos

5 måste-ha MAC-produkter

College mode

rubrik mac kosmetika

MAC är ett av de ikoniska varumärkena som är kända för alla som är fjärrintresserade av smink. De vet att MAC-läppstift är legendariska och deras sminkborstar är förstklassiga. Det finns dock så många produkter att välja mellan att det kan vara svårt att avgöra vilka som är bäst.

Under de senaste åren har jag provat nästan allt som var inom deras sortiment, så jag bestämde mig för att sätta ihop en lista över MAC-produkter av den heliga gralen. Läs vidare för att ta reda på vad de är!

Pro Longwear Concealer

concealer mac pro longwear

$ 20 på MAC

Det här är en av mina favoritdöljare, näst efter NARS Radiant Creamy Concealer. MAC-checker är dock billigare och jag tror ärligt att den här håller mycket längre än NARS-checkeren. Du tänker nog “Sarah, varför är det den här andra?” Det beror bara på att NARS har ett bättre urval av färger.

Denna concealer håller hela dagen. Erbjuder också super hög täckningVälj därför denna produkt om du har missfärgning eller mörka ringar under ögonen. Det är en av dessa doldare som måste konfigurerasSå se till att du har ett fint genomskinligt pulver till hands.

Mineralize Skinfinish i “Soft and Gentle”

mjuk och delikat highlighter mac

$ 32 på Nordstrom

Vid första anblicken tänker du förmodligen att det här är en konstig produkt som ser vacker ut och inte gör någonting. Detta är dock en av de bästa (och vackraste) highlighters du kan köpa. “Mjuk och mild” är en kult favorit makeup bloggare, och även om det höga priset gjorde mig ovillig att köpa det, är jag glad att jag gjorde det.

Jag var mycket imponerad av hur perfekt denna höjdpunkt är; det är subtilt, men tillräckligt för att lägga till detta eterisk glöd till höjdpunkterna i ditt ansikte. Det lägger inte till någon annan färg i ditt ansikte, i motsats till hur produkten ser ut. Prova detta om du letar efter idealet universell överstrykningspenna.

Glans läppstift i “Patisserie”

läppstift mac glans bakverk

$ 16 på MAC

När det gäller läppstift måste du verkligen söka efter den som passar dig perfekt. Så när jag gick in i MAC och letade efter en daglig läppstift Det ser naturligt ut – en “min läpp men bättre” färg – säljaren sa till mig att prova. Hon berättade för mig att det är en neutral som ser bra ut på nästan alla.

Hon hade rätt! Denna färg kallas “Konditori” det är perfekt. Det där förbättra min naturliga läppfärg och det distraherar inte från resten av min smink. Många av mina vänner har provat den här färgen och den ser perfekt ut på dem också! Prova om du behöver en perfekt läppfärg.

Makeupbas för ansikte och kropp

basmac ansikte och kropp

$ 27 på Nordstrom

När jag först såg denna “Face and Body” -fundament trodde jag att den skulle vara för tjock eller ogenomskinlig, men jag hade fel. Denna produkt är superhydrerande, lätt att applicera och otroligt hållbar. Den har lätt till medium täckning och kan enkelt byggas. Den är avsedd att appliceras i lager på täcka eventuell missfärgning i din kropp.

Det fungerar också som en vacker lätt bas. Det ser inte kakigt ut alls, inte ens med fan! Den har en våt yta men kan lätt mattas med valfritt pulver. Du kan också lagra den med din favorit concealer. Jämfört med de flesta avancerade baser är priset ganska lågt, vilket gör att jag älskar det ännu mer.

Prep + Prime Highlighter i “Radiant Rose”

mac prep och prime highlighter

$ 26 på MAC

Detta är inte en korrekturläsare per definition, det är mer som en hybrid highlighter / concealer. Denna produkt har många användningsområden, men jag använder “Radiant Rose” för att markera ögonens nedre del och näsan. Det är transparent med en subtil rosa nyans, vilket hjälper till att avbryta mörka cirklar.

Höjdpunkten i detta är mycket glänsande och det kommer att ge ditt ansikte en fin glöd. Deras lite darrande, men inte på ett obehagligt sätt. Som nämnts applicerar jag detta under mina ögon, längs mina tempel och på näsbryggan och använder sedan en stipplande rörelse för att blanda in den.

Vad tycker du?

Har du provat en MAC-produkt? Vad är din favorit? Vill du se fler inlägg som måste ha för olika märken? Låt mig veta din åsikt i kommentarerna!