College Fashion

5 koreanska ansiktsmasker som är värda det

College mode

Koreanska skönhetsprodukterHudvårdsprodukter är särskilt välkända runt om i världen på grund av deras användning av nya och organiska ingredienser, liksom deras bedårande och iögonfallande förpackning. existera många sorter av K-beauty hudvårdsprodukter, och många riktar sig till flera områden i ett paket. (Se även: vår lista över de bästa koreanska arkmaskerna.)

Så din hud behöver desperat fukt eller djup rengöring? Du har tur eftersom vi rundar topp 5 koreanska ansiktsmasker för att förbättra din hudvårdsrutin och hjälpa till att uppfylla din önskan om felfri, glödande hud.

Laneige vattensömningsmask

Formeln n. # 1 för att återfukta din uttorkade hud över natten

Laneige vattensömningsmask ($ 25) Det är en ansiktsmask som har fått mycket kärlek för sin efterverkan på huden. Denna mask ger maximal återfuktning. Det är uppfriskande, coolt och du Jag behöver bara använda lite för att utnyttja sin fulla potential.

Applicera denna gel ansiktsmask på uttorkad hud och låt den sedan göra sitt jobb medan du sover. Du vaknar på morgonen med fräsch, ljus och fyllig hud. Är du fortfarande inte säker på om det verkligen är värt det? Det finns till och med ett rykte om att den här produkten säljer var 12: e sekund.

Innisfree supervulkanisk porlermask

En 6-n-1 mirakelmask

Personligen är jag kär i allt i hudvårdslinjen Innisfree Jeju Volcanic Pore på grund av produktens konsistens och känslan av att dina porer rengörs djupt efter användning. Min vanliga ansiktsrengöring är Innisfree Jeju Volanic Pore Cleansing Foam.

Under mitt senaste besök i New York försökte jag Innisfree Super Volanic Pore Clay Mask ($ 14) för första gången och jag älskade att lerkonsistensen var så smidig, plus att den applicerades lätt utan en röra. Jag skulle dock rekommendera att du använder lite i taget, och lager något, eftersom det tar lite tid att torka.

de 6-i-1-mask Hjälper till att minimera porerna, absorberar överflödigt talg, exfolierar försiktigt, djuprengörar, jämnar hudtonen och ger en svalande effekt. Jeju Volanic-klasar är kända för att innehålla olika mineraler och kan effektivt absorbera överflödig olja och porföroreningar.

Skinfood Black Sugar Clarifying Mask

Denna kultfavorit är bara $ 10

Skinfood Black Sugar Wash-Off Mask har främjats i en värld av koreansk skönhet eftersom det är en maskera och skrubba i ett plus dess överkomliga pris på bara 10 dollar. Dessutom luktar det fantastiskt!

Rik på vitaminer och mineraler som kalcium, järn, magnesium, niacin och riboflavin, det är en näringsfylld mask. För att använda, massera försiktigt ditt fuktiga ansikte för att ta bort döda hudceller och bli förvånad över din släta, glödande hud!

Freshmade Skinfood Watermelon Face Mask

Luktar vattenmelon och nästan tillräckligt bra för att äta 😉

En annan behandling över Skinfood-ansiktsmasken är Freshmade Watermelon-ansiktsmasken ($ 10). En gelmask som fungerar för alla hudtyper, lugnar, återfuktar och återfuktar din hud omedelbart. Vattenmelon är också rik på vitaminer och full av antioxidanter, så det hjälper till att minimera talgproduktion och porer.

Lite går långt med den här masken, så den kommer att hålla länge. Om du vill att den ska vara en uppfriskande och ännu mer uppfriskande mask rekommenderar jag att du lägger den i kylskåpet innan du använder den.

Belif First Aid Illuminating Night Mask

Vakna upp med en strålande och lysande hudfärg

Den här är lite dyrare än resten, men det är definitivt värt det. de Belif First Aid Illuminating Night Mask ($ 38) Den är formulerad med svart tryffel, bärnsten, pärla och gulddammkapslar med Napiers vita formel. Denna nattmask gör att din hud ser ljus och strålande ut på morgonen!

Dessutom kan denna ansiktsmask också användas som fuktkräm för att ge en extra boost av fukt och glöd till matt hud.

Har du en ansiktsmask?

Har du någonsin provat eller hört talas om våra ansiktsmaskval? Vilka är dina favorit K-skönhetsprodukter? Låt oss veta i kommentarerna nedan.