5 konstiga men användbara skönhetsuppfinningar jag svär vid

5 konstiga men användbara skönhetsuppfinningar jag svär vid

College mode

Vi har alla sett miljoner och en konstig skönhetsprodukt dyker upp på våra Instagram-flöden. De flesta av dessa är endast för visning och är konstiga bara för att få din uppmärksamhet, inte riktigt hjälpa dig.

Följande fem produkter är dock undantaget.

Dessa konstiga skönhetsprodukter är verkligen mycket användbara och kan användas utanför några insticksvideor med clickbait. Jag svär på dem och jag slår vad om att du också kommer att älska dem!

1. Magnetiska ögonfransar

Magnetiska ögonfransarLashliner.com

Jag upptäckte den här produkten från en Tati Westbrook-recension, det tar bekvämligheten med magnetiska ögonfransar (limfria falska ögonfransar) och gör dem ännu enklare.

Detta är en eyeliner som har en högre mängd järnoxid (de flesta kosmetika har redan järnoxid, FYI) så att fransarna magnetiseras in i eyeliner istället för att behöva använda en annan band för att matcha dina riktiga fransar mellan magneterna.

Om du någonsin har använt magnetiska ögonfransar tidigare, vet du att hela remsan aldrig böjer sig tillräckligt för att matcha ögonkurvan. Med den magnetiska eyeliner behöver du inte oroa dig för det eftersom magneten i sig kommer att matcha ögat.

Ett bra sätt att använda den här produkten är att applicera din favorit eyeliner och sedan lägga till en tunn linje av magnetisk eyeliner ovanpå. Det här är fantastiskt eftersom du fortfarande kan få den perfekta rörelsen med den eyeliner du älskar och spara magnetfodret endast för det avsnitt där du behöver det.

Den här videon är i full fart!

Det finns två märken av magnetfodral som jag har stött på hittills. Den som Tati testar i sin video är The LashLiner System, som är en flytande eyelinerformel. Den andra är MoxieLash, som är en gelfoderformel och har också testats på YouTube. Konceptet är detsamma för båda.

2. Magnetiska ögonfransar

Ardellshop.com

Det är sant att magnetiska eyeliners är lite dyra och bara kan beställas online. Om du letar efter extra glans men inte kan limma på falska fransar, prova en traditionell magnetisk frans. Medan jag är ett stort fan av magnetisk eyeliner fungerar magnetiska fransar och är ett utmärkt sätt att doppa tårna i denna produkttrend.

Proffstips: fortsätt använda accentflikarna som kommer in halvbandform: De är lättare att applicera och kurva för att matcha din ögonform mycket lättare än ett fullband.

Du kan köpa dem ganska billigt från varumärket Ardell (känt för sina vanliga falska ögonfransar). De som visas ovan är Ardell accentfransar i stil 001.

3. Eyeliner stämpel

thewingeyeliner.shop

Vi har sett dem över hela Instagram, oavsett om någon testar en ny produkt eller gör en egen, eyeliner stämplar de har varit enorma.

Medan dessa videor ser ut som clickbait, om du har trasslat i din bevingade eyeliner efter att ha arbetat på din ögonskugga i en halvtimme, vet du kampen. Dessa produkter är ett utmärkt sätt att se till att du får den perfekta kanten varje gång utan att behöva oroa dig!

Det bästa är att de finns i massor av olika stilar, så oavsett vad du föredrar kommer du att kunna hitta en som fungerar för dig.

Wing Eyeliner säljer eyeliner-stämplar i olika former och storlekar och är det varumärke som jag personligen rekommenderar om du vill prova en stämpel.

4. Ögonbryn tatuering produkter

Amazon.com

Jag älskar att ha vackra ögonbryn, men jag har sällan tid att göra det på morgonen. Det är därför jag älskar mig ögonbryn tatuering produkt.

Med en ögonbryn-tatueringsprodukt kan jag verkligen försöka få mina ögonbryn perfekt på en morgon när jag har tid och dessa ögonbryn håller dagar. (Det är också en utmärkt produkt mellan mina panntoningsmöten.)

Denna produktstil har sitt ursprung i varumärkena K-beauty, men har sedan dess valts av västerländska varumärken. Produkten jag använder är Maybelline Brow Tattoo och jag älskar den. Jag applicerar den med applikatorn och tar sedan en vinklad borste för att bearbeta produkten på mina ögonbryn och göra formen perfekt.

5. Exfolierande fotbehandlingar

Sephora.com

Du vet att du har sett detta på Instagram – sätt bara på produkten och all död hud skalar av dina fötter. Videorna är så grova men också tillfredsställande. Men det bästa? Dessa produkter de fungerar verkligen.

Dessa exfolierande fotbehandlingar de är perfekta att göra innan sommaren. Det är som att trycka på återställningsknappen på dina fötter. De tar bort all död hud och får dina fötter att se fräsch ut.

Dessa produkter fungerar genom att använda syror för att bryta bindningarna mellan död hud och levande hud. Detta orsakar en skalande effekt och sedan efter 7-10 dagar har du supermjuka nya fötter. Observera att det kan ta ett par dagar för skalet att börja och jag föreslår att du bär strumpor i hela skalet för att fånga upp all död hud.

Boscia Baby Soft Foot Peel är en utmärkt exfolierande fotskal som du kan köpa från Sephora.

Har du några konstiga produkter som du svär vid? Låt mig veta nedan!

Med så många konstiga produkter som kommer ut hela tiden är det svårt att bestämma vilka som ska provas och vilka som ska ge bort. Vi hoppas att det här inlägget har inspirerat dig att ta en chans och prova några av dessa konstiga men fantastiska produkter!