College Fashion

5 kläder som hjälper dig att döda dig själv på din sommarpraktik

College mode

Det är träningssäsong! Med tanke på affärslivets långa dagar och tidiga morgontimmar kan det vara ett jobb i sig att vara beredd på kontoret när du inte har tid. Vad bär du när joggare och en virkad linne inte går för “ansträngning”?

Om du fick en bra praktik bör du kunna njuta av det med stil! För att hjälpa dig (och jag) att komma igenom företagets sommarlipning har jag satt ihop fem uppsättningar det kommer det där mycket lättare att döda nästa vecka.

1. Åh Gud, det är måndag

randig t-shirt, kavaj, gul pennkjol

Produktinformation: Blazer – Zara, Skjorta – Madewell, kjol – Forever New, väska – Black Five, Pumps – Charlotte Russe

För att bekämpa trötthet på måndag morgon gillar jag att smyga avslappnade helgstycken i min företagsgarderob.

Om du blandar den bretonska randiga skjortan från gårdagens brunchensemble med dina företagsgrunder ser det direkt ut som kontorsanpassat. Om den långvariga lukten av croissanter och ägg Benedict inte hjälper dig att känna dig mindre öm från början av en ny arbetsvecka, byt ut din pennkjol och skor för ljusa färgalternativ det är ett bra sätt att börja veckan.

En välgjord kavaj, som det här alternativet från Zara, kommer att hålla dig genom alla dina college-praktikplatser och in i ditt första jobb, men Forever 21 och H&M är också förfinade och billiga alternativ. Min egen H&M blazer har hållit mig i tre år och går fortfarande starkt!

2. Vändningen av saker

alla vita interna aspekter

Produktinformation: Blus – Uniqlo, kjol – New Look, klackar – GoJane, halsband – Nasty Gal

När jag klädde mig på tisdag morgon, accepterade jag helt att jag måste ta på mig en ordentlig knapphöjd och komma igenom veckan. A en vit blusSom en kavaj och ett bra par klackar kommer de att vara lika inblandade i din dagliga rutin som ditt morgonkaffe.

Eftersom min stil är super feminin och involverar många snurrvärda silhuetter, midikjolar är lämpliga alternativ för kontoret till min senaste garderob väsentliga: skridsko kjolar. Resultat: Jag har använt den vita blusen och midikjolkombinationen alldeles för många gånger än vad som är socialt acceptabelt under någon arbetsvecka.

Midikjolar ser bättre ut med klackar, men klackar med enda rem är lätt nödvändiga i några arbetar i fashionistans garderob för att de passar med allt från pennkjolar till pojkvänjeans. Medan jag vill ha en i alla möjliga färger, kommer ett neuralt eller svart alternativ att gå med de flesta bitar i din dagliga rotation.

3. Midveckadepressionen

herrkläder inspirerad inter look med rosa blazer

Produktinformation: Topp – Dorothy Perkins, Byxor – Topshop, Blazer – Zara, Loafers – Topshop, Clutch – Miss Selfridge

Även om onsdagar är en bra påminnelse om att helgen är i sikte, sparar jag vanligtvis mina mest snygga kläder för blues i midveckan. En färgad jacka det är ett utmärkt sätt att förbättra en helt svart outfit. Jag valde rosa för om det någonsin finns en dag att kanalisera plasten så är det idag. Jag älskar pastellrosa av denna kavaj från Zara, men jag förstår den perfekt om du inte vill spendera mycket pengar på en kavaj i en trendig färg (och H&M också!).

Om du är som jag och går för mycket för att göra stiletter till ett praktiskt alternativ, loafers de är ett okonventionellt alternativ för kontoret som inte kommer att döda dina fötter. Bonus: Du känner dig inte självmedveten om du inte har haft tid att skaffa dig en pedikyr!

4. Nästan där

klänning och lägenheter med tropiskt tryck

Produktinformation: Klänning – Dorothy Perkins, halsband – Ashley Stewart, Flats – GoJane, läppstift – Rimmel

Torsdagar är nästan i slutet av veckan, och medan fredagar är ett drag, finns det fortfarande mycket att fira!

Skiftklänningar De är nästan hals mot hals med midikjolar för min favorit företags viktiga. Även om de enkla skiftningarna definitivt ser mer företagsamma ut, är de tryckta versionerna utmärkta för lediga dagar eftersom de inte kräver mycket för tillbehör. Den här versionen av Dorothy Perkins är rolig och rolig, men den skulle fortfarande inte se ut på sin plats på Lower Manhattan.

Jag har också blivit kär uttalande halsbandeftersom de förmodligen är det enklaste att fästa runt halsen när du är sen. När du parar ihop det här mångsidiga GoJane-läget kommer du ut genom dörren och springer till tunnelbanestationen på tio minuter.

5. Tack och lov, det är äntligen fredag

tryckt blus, jeans och klackar

Produktinformation: Blus – H&M, Jeans – 18:00, läppstift – Maybelline, klackar – Charlotte Russe, väska – mål

Jag älskar fredagar eftersom de är en ursäkt för att gå till kontoret i jeans. Medan en baggy, boxig T-shirt kan kringgå klädkoden något, är en tryckt blus och röda accenter ett bra sätt att välkomna helgen.

Tumregel, mörk tvätt jeans de är mer eleganta än lätta. Gå efter en enkel rak skärning – inte lika mager som de du skulle ha på campus, men de saknar baggy, rippade pojkvän jeans. Om du vill betona “casual” på “Casual Fridays”, gnugga dina jeans och visa upp mycket fotled med ett mångsidigt par spetsiga tåpumpar. Avsluta med en klassisk röd läpp och röd blommväska.

Vad tycker du?

Vilka är dina felfria praktikstiltrick? Har du några mördarkombinationer i linje med klädkoder? Hur sprutar du in din personlighet i din företagsgarderob? Låt mig veta i kommentarerna!