College Fashion

5 extremt söta flygplatskläder för vårresor

College mode

Guide för flygplatsdräkter

Redaktörens anmärkning: Vi vet att Spring Break kommer och studenter planerar att resa den här månaden, så vi delar tips om resestil. Men med den senaste spridningen av COVID-19 rekommenderar vi följ dina högskolas rekommendationer för vårresor.

Här är ett utdrag från Harvards rekommendationer som gäller för inrikesresor (notera att avskräcka starkt internationella resor just nu):

Reseförhållandena i USA ändras dagligen på grund av COVID-19. Den kända förekomsten av COVID-19-infektion i USA förändras snabbt. Var försiktig och försiktig när du planerar inrikesresor och kontrollera den senaste informationen innan du ger dig ut på resan.

Beroende på vilken skola du går kan Spring Break närma sig. När mellantider slutar och spännande semesterplaner väger i horisonten börjar du packa och planera din semester.

Att resa kan vara stressande, så det kan vara en bra idé att planera en outfit i förväg. Din flygplatsklädsel ska vara enkel och bekväm, så att du kan vara uppmärksam på flygplanets avgångsgrind snarare än hur obekväma dina skor är.

Flygplatskläder Men det behöver inte bara vara av bekvämlighet. Det är lätt att integrera din stil i en outfit samtidigt som du är bekväm att resa.

Här har jag sammanställt flygplatsresor för fem väldigt olika stilar. Det spelar ingen roll om din stil är sportig, elegant, modern, konstnärlig eller mysig, det finns en reseutrustning för dig. Läs vidare för att få inspiration till din egen flygplatsutrustning …

Flygplatsdräkt: sportig

Flygplatsdräkt: rosa tröja, kamouflagejoggare, grå sneakers, grå och gul ryggsäck.

Produkter: Tröja – ASOS, Joggers – Nordstrom Rack, Sneakers – Nordstrom Rack, Ryggsäck – ASOS

När du funderar på vad du ska ha på dig till flygplatsen tänker du förmodligen på något liknande.

Att para ihop en tryckt tröja och joggare är enkelt och bekvämt, och grå sneakers är ett praktiskt skoalternativ för en lång resedag. En rolig ryggsäck är perfekt för att lagra en bärbar dator, tillsammans med allt annat du behöver när du är på planet.

Denna outfit är enkel men kombinerar trendiga mönster, färger och tyger för ett snyggt flygplatsutseende.

Elegant

Chic flygplatsutrustning: svart maxiklänning, gröna och guldörhängen, beige lägenheter, leopardväska.

Produkter: Klänning – Francesca’s, Örhängen – Lulu’s, Skor – ASOS, Väska – Francesca’s

Letar du efter något mer elegant? Har du någonstans att vara direkt efter ditt flyg? Du kan inte gå fel med en lång svart klänning.

Den här klänningen är bekväm men kan kombineras med tillbehör som guldörhängen och en iögonfallande leopardväska. Dessa läderlägenheter är bekväma men ändå lämpliga för stil.

Denna outfit kan enkelt omarbetas för att passa din personliga stil, och du kan troligen hitta liknande bitar i din garderob redan.

Mode

Rutig blus, örhängen i rosaguld, mamma jeans, tofs loafers, svart tote väska.

Produkter: Skjorta – Nordstrom Rack, Jeans – ASOS, Väska – Nordstrom Rack, Örhängen – Lulu’s, Skor – ASOS

Om du letar efter ett sätt att hålla dig trendig på flygplatsen är det här stilen för dig. Koppla ihop mamma-jeans med en rutig blus för ett enkelt utseende som förblir bekvämt.

Små rosa guldörhängen, en praktisk svart väska och krämfärgade loafers följer dig till din destination.

Konstnärlig

Konstnärlig flygplatsklädsel: lila tunika, rutiga blommiga leggings, brun tote väska, gröna örhängen, svarta stövlar, svart pannband.

Produkter: Tunika – Modcloth, Leggings – Nordstrom Rack, stövlar – ASOS, Pannband – Lulu’s, Örhängen – Modcloth, Bag – Francesca’s

Letar du efter en flygplatsutrustning med färg och tryck? Prova en lavendel tunika med beskurna rutiga och blommiga leggings för ett enkelt men ändå karaktäristiskt utseende.

Tillbehör med snörstövlar, svart pannband och djärva gröna örhängen. Glöm inte en klassisk och rymlig brun läderväska för att förvara dina saker!

Mysigt

Rutig nallejacka, grå jumpsuit, bruna stövlar, brun tote väska.

Produkter: Jumpsuit – ASOS, Jacka – Lulu’s, Väska – Modcloth, Skor – Lulu’s

Är det att ha en smidig och bekväm flygning din högsta prioritet? En iögonfallande shagjacka som bärs med en mjuk grå jumpsuit skulle vara perfekt för detta!

Det fantastiska med att välja att ha på sig en jumpsuit under resan är att det minskar antalet beslut du måste ta om din outfit. Allt du behöver är fantastiska tillbehör! Bruna mockaskor och en corduroy-väska kombinerar utseendet.

Vilken flygplatsutrustning skulle du ha på dig?

Vad bär du för att åka till flygplatsen? Vad tänker du på när du väljer vad du ska ha på dig? Låt oss veta i kommentarerna?