College Fashion

5 enkla och bekväma skolkläder för att se söta ut i dina morgonlektioner

College mode

5 söta och bekväma skolkläder för att se söta ut i dina morgonlektioner

Morgonlektionerna är mardrömmen i min existens, jag undviker dem som pesten. Men som europeisk bybor under medeltiden har jag inte lyckats undgå denna pest helt.

Varje morgon slår jag ihop på min telefon upprepade gånger och lämnar mig själv i 5 minuter för att klä mig och lämna huset. Vilket innebär att jag brukar komma till klassen i samma outfit varje dag.

Att känna mig i fred sätter tonen för min dag, och när jag ser ut som att jag precis har gått ut ur sängen känner jag mig ofta i sängen på mina föreläsningar … vilket inte fungerar för mina betyg. Vilket leder till en fråga som många college kvinnor möter: Hur kan jag snabbt se redo ut och känna mig bekväm för mina morgonkurser?

Även om jag föreslår att du lägger dina kläder på kvällen innan, vet vi alla att vi aldrig kommer att göra det. Så här är några söta idéer för skolutrustning med låg ansträngning som du kan prova imorgon morgon. De är alla söta, bekväma och bäst av allt, så lätta att sätta ihop.

Helt svart med en touch av färg

Söta skolkläder för gymnasiet och college - helt svart klädsel med rosa jacka och svarta sneakers

Produkter: Crop top – Asos, Pants – Express, Hoodie – Revolve, Scrunchies – Sephora, Sneakers – Nordstrom

Alla svarta kläder är så lätta att sätta ihop och ser super chic ut också. Du kan dock lägga till lite färg inte bara i din outfit utan på ditt college-campus med en touch av färg.

Ta på dig din vanliga svarta skolutrustning och gå bara till en djärv accentbit. Varför inte gå för något så bekvämt som en huvtröja?

Om det är ett för stort steg, prova en pastellfärg eller till och med en jordnära nyans som gör att din outfit ser väl genomtänkt ut.

Bonus: ullfodrade skor är väldigt sköna och bekväma för en tidig morgon, de känns som sneakers!

Biker Shorts + överdimensionerad grafisk T-shirt

Bekväma skolkläder: överdimensionerad t-shirt, cykelshorts, hink och atletiska skor.

Produkter: T-shirt med överdimensionerat tryck – Urban Outfitters, Biker Shorts – Revolve, Bucket Hat – Urban Outfitters, Sportsockor – Michael Kors

Jag måste vara ärlig, de sålde först inte biker shortsen. Men när jag hittade dessa bedårande pastellrosor kunde jag inte gå bort från denna trend.

En stor grafisk tee ger proportioner till din outfit och håller dig super bekväm. Strumpbyxor gör att du kan hoppa över ett helt steg med att sätta på dina strumpor, och det låter som en 30 extra sömn till mig.

Om du inte har lagt märke till att läsa mina andra inlägg här har jag en besatthet med hinkhattar. Sanningen är att de gör ett bra jobb med att dölja huvudet på min säng … att jag inte har råd att förlora en minut sömn för att kamma mitt hår.

Andra avläsningar: De sötaste hinkhattkläderna att bära just nu

Huvtröja med överdimensionering + tofflor

College School Outfits - överdimensionerad hoodie, svart basebollkeps, tryckta strumpor och sportsportsneakers för pappa

Produkter: Huvtröja med överdimensionering – Asos, keps – Adidas, strumpor – Memoi, sneakers – Net-a-Porter

Ja, du hörde mig rätt, du kan se bra ut i en huvtröja.

Matcha a överdimensionerad huvtröja med några coola sneakers och du har en perfekt skolutrustning. Om huvtröjan är tillräckligt stor fungerar den precis som en klänning. Du kan också bära cykelshorts under för extra täckning.

Bonuspoäng: Du behöver inte ta bort dina bekväma strumpor från sängen för att lägga till en extra touch av din personlighet för denna 2-minuters look.

Samordnade träningsoveraller

Vad man ska ta med till skolan: outfitidé med rosa träningsoverall, sneakers, ryggsäck

Produkter: Jacka – Adidas, Joggers – Adidas, Ryggsäck – Puma, Solglasögon – Neiman Marcus, Skor – Michael Kors

Träningsoveraller är bara en av de trendiga sakerna som du hatar eller älskar. Hur som helst ser en samordnad outfit alltid snygg ut, även om det är en träningsdräkt. Athleisure är fortfarande inneoch trenden är starkare än någonsin.

Lägg till ditt favoritpar solglasögon för en cool, avslappnad look.

Panndräkter

Pannadräkt för skolan med denimpannadräkt, totepåse, fiskarhatt, tjocka vita stövlar

Produkter: Panndräkt – Missguided, Bucket Hat – Asos, Handväska – Nordstrom, Stridsstövlar – Nordstrom

Badkläder har blivit en av de största modetrenderna under det senaste året. Naturligtvis är de mer än söta, men ännu mer, de är extremt praktiska. EN PUNKT OCH DU ÄR GRUNDLÄGGANDE BRA – AKA, du har den perfekta skolutrustningen i ett stycke

Naturligtvis fungerar alla typer av jumpsuit för enkelhets skull. Men en baddräkt kunde inte vara mer modern.

Komplettera utseendet med en fluffig hinkhatt för ökad komfort och tote väska som ger till välgörenhet! Vem visste att det kunde vara så lätt att se kantig och redo på två sekunder?

Bonustips: lägg undan dina smycken och planera din skönhetsrutin med låg ansträngning

Smycken är den här pricken som verkligen får dig att se ut som om du har tagit dig tid att anpassa dig. Här är ett trick lägg åt sidan ditt favorithalsband och örhängen att du praktiskt taget kan kombinera med vad som helst och bara sätta på dem medan du lämnar huset.

Och glöm inte att läsa den här artikeln om enkla hår- och skönhetsidéer för morgonkurser. Tillämpa din skönhetsrutin så kan du sova i ytterligare en minut eller tre!

Jag hoppas att du nu kommer till din morgonlek och känner dig bekväm och välklädd. Om du inte gör det är det också bra – åtminstone gjorde du det till klassen, och det är alltid en vinst.

Vad tycker du om dessa skolkläder?

Vad bär du på dina morgonlektioner? Har du några andra tips för att göra dig redo i tid? Låt oss veta!