College Fashion

5 bästa fuktgivare med SPF för alla hudtyper

College mode

Solskyddsmedel är ett absolut måste som en del av din hudvårdsrutin under hela året, men speciellt när det gäller sommar.

När jag säger behov menar jag BEHÖVER. (Ja, det betyder att alla ska använda det, inga ursäkter.) Under sommaren försöker alla att vara ute till varje pris för att njuta av sommarsolen. Men förutom att njuta av det vackra vädret utsätts vår hud ständigt för den hårda solen. När huden utsätts för solen utan adekvat skydd kan börja åldras i förtid. Det betyder att du kommer att få rynkor, åldersfläckar, mörka märken och andra hudproblem som du förmodligen associerar med mycket äldre kvinnor. Detta är förutom den uppenbara risken, en ökad risk för hudcancer.

Ytterligare, återfuktar under sommaren är extremt viktigt, eftersom sommarsolen snabbt torkar ut huden. Om du hoppar över detta steg under sommarmånaderna lider din hud.

För att hjälpa dig att ta itu med anti-aging och hydrering i ett steg har jag avrundat 5 bästa fuktgivare med SPF För alla hudtyper. För att vara helt exakt, även om det här inlägget heter “SPF Moisturizers”, är hälften av dessa solskyddsmedel med tillsatta fuktgivande ingredienser, och inte tvärtom, för att säkerställa en hög mängd SPF (så att du inte behöver applicera 100 gånger igen en dag). Hur som helst är fördelarna och resultaten desamma.

Aveeno Positively Radiant Sheer Daily Moisturizer

Positivt strålande, positivt charmig för en daglig fuktighetskräm

Denna kultfavorit dagliga fuktighetskräm är superlätt, ger en matt yta, infunderas med sojaextrakt som hjälper till att ljusa mörka fläckar och låtsas jämn hudton för ett lysande utseende. Den här underbara produkten är den enda Aveeno Positively Radiant Sheer Daily Moisturizer ($ 13). Denna fuktighetskräm anses vara en av de enklaste och mest effektiva produkterna där ute för att ge fukt och SPF och är en klassisk favorit.

La Roche-Posay Anthelios 60

Den mjölkiga solskyddsguden

La Roche-Posay Anthelios 60 ($ 26,99) är en av Allures bästa av skönhetsvinnare och har under de senaste fyra åren garanterats av Consumer Reports för dess effektivitet i både UVA- och UVB-skydd. Dess mjölkaktiga konsistens är återfuktande och mjukgörande, men den absorberas snabbt i huden, så att du inte har några oljiga rester.

(Redaktörens anmärkning: Detta är vad jag personligen använder varje dag, året runt! Det ger otroligt SPF-skydd och ger mig aldrig en breakout. Det går också bra under smink, och en flaska håller mig ungefär sex månader. Om min hud känns torr applicerar jag den över min CeraVe Basic Moisturizer).

Neutrogena Hydro Boost Water Gel Lotion

Upp till 8 timmar SPF

Känd för sin vattentäta konsistens som ger en extra boost av SPF-hydrering till din hud, Neutrogena Hydro Boost Water Gel Lotion ($ 12,49) den är idealisk för personer med fet hud. Med en icke-fet känsla är den perfekt för att sminka, och den sägs också vara oljefri så att den inte täpper till porerna eller lägger till extra olja i ansiktet.

Origins Ginzing SPF 40 Tinted Energy Boost Moisturizer

3 i ett! En tonad fuktkräm med SPF!

Lite dyrare detta Origins Ginzing SPF 40 Tinted Energy Boost Moisturizer ($ 39) Och har ytterligare hudingredienser för att återfukta och stimulera huden! Dessutom är den tonad så att du kan sätta på den och gå om du inte känner för att sminka dig i ansiktet. Denna tonade fuktkräm riktar sig särskilt till torrhet, ojämn hudton och matt eller ojämn konsistens för att ge dig extra glans. Det är definitivt värt att spendera mer om du vill ha något som har allt i ett steg.

Supergoop! Daglig solskyddsmedel

En oljefri solskyddsmedel som kan användas för ansikte och kropp!

Vattentät och oljefri, detta Supergoop! Daglig solskyddsmedel ($ 19) har blivit känd som Instagrams favorit solskyddsmedel. Denna produkt har en matt yta, ger ingredienser mot åldrande och ger mycket fukt till huden. Dessutom, med naturliga extrakt av citron, basilika, apelsin och bois de rose, har den en trevlig, subtil doft snarare än den tjocka, starka doften av solskyddsmedel som vi alla har känt sedan barndomen.

Vad tycker du om SPF?

Jag hoppas att ni alla förstår hur viktigt det är att bära SPF varje dag och överväga att investera i en av dessa produkter för att skydda ditt ansikte. Låt oss veta i kommentarerna vilken typ av solskyddsmedel / fuktkräm du använder och om du rekommenderar något särskilt!