Flequillo de barrido lateral para cabello castaño corto

5 attraktiva frisyrer med pärlor på sidan

Vackra mönster

Som vi alla vet blev frisyrer med lugg populär bland kvinnor för sina mångsidiga stilar och charmiga former. Bland alla typer av frisyrer med lugg är sidlugg de vanligaste. Dess spetsiga ändar med förskjutna längder kan smälta in i resten av håret naturligt. Således kan du skapa en smidig och perfekt övergripande linje för alla frisyrer.

Låt oss ta en titt på de mest attraktiva frisyrerna tillsammans! Du kan välja en av dina favoriter och ta den till din frisör.

Sidosvepade smällar för kort brunt hår

Sidosvepade smällar för kort brunt hår

Det här är en lång bobklippning med sidoblock. Det gav ett solidt fodral att långsidiga smällar ser så perfekt ut med svart hår. Denna vackert klippta Bob är färdig med högstrukturerade ändar som ger den en känslig, ojämn kontur. Dess vippade vågband längst ner tillför en flytande, avslappnad känsla till det slutliga utseendet.

Bob-hårklippning med sido-pärlor för mellanlångt ombrehår

Bob-hårklippning med sido-pärlor för mellanlångt ombrehår

Detta är också en nyckfull Bob-frisyr. Vad som gör det annorlunda är de kraftigt skurna skikten som ger texturer och ljusreflektioner för dess extra djup. Hennes fantastiska markerade blonda flätor ser så fantastiska ut i mörkbrunt hår. Slutligen förstärkte den sida som sopade lugg den här söta flickans charmiga känsla.

Sidosvepade lugg för askblont hår med långa vågor

Sidosvepade lugg för askblont hår med långa vågor

Den här långa svepade smällen ser enkelt cool ut med det underbara blonda håret. Hennes långa vågiga vattenfall faller naturligt över hennes enda axel, vilket samtidigt kan smickra hennes mjuka nacke. Dess asymmetriska sidoparti gav en vacker frans som korsade pannan för att avsluta med en flirta rörelse, accentuerande hårda ögon och charmiga kindben.

Sidosvepade smällar för en elegant och elegant frisyr

Sidoband för en elegant och elegant frisyr

Dessutom kan de eleganta sidosveparna också göra din välskötta frisyr med bollar mer elegant och elegant. Den sista uppdateringen ser så delikat och läcker ut med hjälp av sidoklänningen.

Sidosvepade smällar för långt vågigt solbrunt hår

Sidosvepade smällar för långt vågigt solbrunt hår

Här kommer en bedårande lång lockig vågig frisyr. Långsidans svepade lugg omdefinierade den blygsamma frisyren i centrum med en ultra-chic känsla. Det ekar också de försiktigt vända lockarna så perfekt.