4 utvalda produkter från Lush

4 utvalda produkter från Lush

College mode

Under min senaste vårsemester reste jag till många olika platser, där London och New York var två av dem! Så jag gjorde självklart lite shopping! När jag var i New York besökte jag Frodig, som är en butik som jag alltid har velat besöka. (De har ingen nära mig, jag snyftar!)

Du vet förmodligen redan detta, men på Lush är alla produkter naturliga och hemlagade, fantastiskt! Eftersom jag inte hade varit i en butik tidigare bad jag en anställd om hjälp och han Han förklarade alla produkter och vad jag kan behöva för min hud och hår. Jag slutade med en mängd nya produkter och har listat mina fyra favoriter nedan.

Marilyn hårbehandling

Marilyn Hair Treatment – $ 23,95

Detta är en av Lushs mest “slösaktiga” produkter, men det kommer att vara i evighet och kommer att göra en enorm skillnad för ditt hår! Denna hårbehandling, lämpligt benämnd Marilyn, är för blondiner eller till och med ljusbruna kvinnor som letar efter lyser upp din blondin och eliminerar koppartoner.

Använd det på torrt hår och låt det sitta i 20-30 minuter. Sedan schampo och konditionera som vanligt. Det står att använda halva potten för längre hår, men jag har börjat använda ungefär en kvartal potten varannan vecka. På tunnare hår kan det vara väldigt rikt, så lite går långt. Prova om din färg ser lite tråkig ut.

Honey I Washed My Hair Shampoo Bar

Honey I Washed My Hair Shampoo Bar – $ 9,95

Du tänker nog Vad är det för en schampobar? Tja, det är en superkoncentrerad fast schampobar som håller tre gånger längre än en flaska flytande schampo. Detta är avsett för återfuktar och ger håret glans, samtidigt som du ger en vacker honungskaramell doft till dina lås.

För att använda dessa stänger måste du blöta håret och stången och sedan skjuta stången ner på hårets båda sidor och sedan ner på baksidan. Ja, det skummar som ett vanligt schampo! Skölj sedan normalt. Det här är min favorit bland de frodiga schampobaren som jag har provat eftersom det är så lätt men återfuktande och lämnar inga rester.

Magnaminty Mask

Magnaminty Mask – $ 13,95

Den här masken. Jag är besatt! Jag absolut kärlek detta och jag kommer förmodligen att köpa det (tillsammans med nästa produkt jag ska prata om) för resten av mitt liv. Denna mask är super minty och Det rensar verkligen dina porer utan att vara supertorkande! Det lugnar också rodnad och släpper ut huden med en lätt peeling.

Denna mask är mycket kall på huden och stickande, så om du inte gillar den, var försiktig. Det är dock den bästa masken jag någonsin har använt och jag älskar den uppfriskande stickningen. Jag använder den en gång i veckan i 15 minuter och resultaten är verkliga! Min hud rensas varje gång jag använder det här. Prova detta om du har hudproblem som du vill rensa!

Angels on Bare Skin Cleanser

Änglar på naken hud – $ 13,95

Detta rengöringsmedel är definitivt lite konstigt, men när du väl har provat det blir du lika beroende som jag. Kallas “änglar på naken hud”, jämnar ut din hudton och exfolierar samtidigt som det lugnar rodnad eller akne fläckar. Jag har använt detta i några veckor och har redan märkt ett allvarlig Skillnaden i mängden rodnad på min hud och mina fläckar försvinner snabbare än tidigare.

Om du bekämpar akne kan du också använda den på din kropp också. Det är en så användbar produkt att jag inte är säker på att jag kan gå tillbaka till något annat! Prova om du är letar efter en lugnande, daglig rengöring för problemhud.

Vad tycker du?

Har du någonsin provat en frodig produkt? Om så är fallet, vilka är dina favoriter? Vill du prova något av dessa? Låt mig veta i kommentarerna!