College Fashion

4 utvalda produkter från Anastasia Beverly Hills

College mode

Som du säkert vet, Anastasia Beverly Hills är allt-i-alla-panna-märket. Jag är ett stort fan av din kultfavorit Brow Wiz-penna eftersom den är fantastisk och får mina ögonbryn att se perfekt ut varje dag. Faktum är att detta märke förstår ögonbrynen.

Efter att ha blivit kär i Brow Wiz började jag dock förgrena mig i olika Anastasia-produkter och upptäckte att de sträcker sig långt bortom pennor. Läs vidare för att se mina 4 favoritprodukter som inte är relaterade till Anastasia.

Självgjord ögonskuggspalett

Anastasia Beverly Hills Self Made Eyeshadow Palette

$ 35 in Sephora

Du tänker nog på “ögonskuggspaletter? Anastasia? Ja. Och i själva verket är detta en av årets bästa ögonskuggspaletter. existera 14 nyanser, vardera rikt pigmenterade och släta som smör. Jag köpte det här förra veckan och bytte ut varje nyans och blev mer och mer imponerad när jag gick framåt.

Dessa skuggor är inte oregelbundna och kvalitet är nästan bättre än en naken palett. Den enda nyansen jag tyckte var udda var den ljusa krickfärgen, bara för att den inte riktigt matchar resten av paletten. Det kan dock vara en bra grafisk eyeliner! Prova den här paletten; du kommer inte bli besviken.

Metallic glitter eyeliner

Anastasia Beverly Hills Metallic Glitter Eyeliner

$ 18 in Anastasia Beverly Hills

Är guldbeläggning förbi Anastasia Hon är så vacker att jag är lite besatt Jag köpte den här i en butik och blev omedelbart kär! Denna eyeliner är lika vacker, pigmenterad och metallisk, utan att vara blank som några billigare eyeliners.

Jag älskar att lägga detta över min svarta eyeliner som en accent, eller att skissera den nedre fransraden som en höjdpunkt. Du kan också lägga detta över hela ögonlocket och blanda in det för en långvarig ögonskugga! Jag älskar verkligen det här, särskilt för semestertider!

Illuminator i Riviera

Highlighter Anastasia Beverly Hills i Rivieran

$ 26 in Anastasia Beverly Hills

Jag är lite besatt av överstrykningspennor. Jag har redan en mycket stor samling och jag tror inte att den någonsin kommer att sluta växa. Med det sagt har denna “Highlighter” av Anastasia blivit en häftklammer i min samling. Den skugga som jag har kallas Riviera Och det är lika vackert på huden som på det kompakta.

Med en titt på detta personligen kan du se att det kommer att bli en perfekt highlighter. Det är en ljus rosa guld nyans, men det är inte en rodnad, bara en lite rosa höjdpunkt. Det gör att din hud ser felfri och upplyst inifrån, vilket är precis vad en höjdpunkt ska göra. Prova detta om du älskar highlighters!

Vattentät krämfärg

Anastasia Beverly Hills vattentät krämfärg

$ 18 in Ulta

Gel liners är fantastiska Och den här kunde toppa min favorit från Stila! Jag älskar hur smidig det är och det är helt jet svart, vilket är svårt att hitta. Det kan också användas som en ögonskuggbas för ett mörkt rökigt öga, vilket jag inte har provat ännu. (Låt mig veta om du har!)

Jag använder aldrig gel eyeliners som ögonskuggbaser, men i teorin är det en bra idé … förhoppningsvis fungerar det. Hur som helst är detta en fantastisk beläggning. Jag använder den med en tunn vinklad eyelinerborste och det fungerar bra. Om du gillar en bra gel eyeliner, prova det här!

Vad tycker du?

Vad tycker du om dessa Anastasia Beverly Hills-produkter? Har du koll på någon av dem? Låt mig veta i kommentarerna!