College Fashion

4 söta födelsedagsdräkter | Födelsedagsflickamode för årets bästa dag

College mode

Lyckliga födelsedagstearinljus framför ballonger.

För att hedra det faktum att augusti och september är de mest populära födelsedagsmånaderna på året bestämde jag mig för att skapa ett inlägg med födelsedagskläder för att inspirera alla tjejer vars födelsedag kommer, vare sig det kommer de närmaste dagarna eller månaderna.

Min födelsedag är definitivt min favoritdag på året. Jag kan komma undan med nästan vad som helst, min mamma köper för mig röda sammetmuffins, jag kan bära den ljusaste och djärvaste outfit jag vill ha, och ingen kan säga något om det för det är MIG dag! Jag tycker att varje tjej borde ha rätt att vara helt skandalös under minst en dag på året, och vilken bättre ursäkt än din födelsedag?

{RELATERADE INLÄGG: Det här är de bästa kläderna för 21-årsdagen.}

Med dessa kläder är det ingen tvekan om att du kommer att vara centrum för uppmärksamhet hela natten. Även om det inte är din födelsedag kommer dessa kläder att ta fram din inre glöd och göra dig till den säkraste tjejen i rummet. Ännu bättre, varje outfit har sin egen matchande cupcake – allas favoritfödelsedagspresent!

Födelsedagsdräkt nr. 1: födelsedagsbomb

Födelsedagskläder: söt svart födelsedagsdräkt med utsvängda jeans och röda skor

Produkter: Jeans – Nordstrom, Top – Nordstrom, Skor – Mango, Ring – Revolve

Den här födelsedagsdräkten är rolig men ändå fängslande, ta tillbaka jeansen med boot-cut och lägg till några låga röda klackar.

Ringens touch av guld lägger till en extra touch till detta annars minimala utseende. Detta skulle vara en bra outfitidé för drycker med vänner!

Och medan du använder detta, se till att njuta av en utsökt röd sammetmuffin (min personliga favorit).

Födelsedagsdräkt nr. 2: elegant och sexig

Födelsedagsutseende: liten svart födelsedagsklänning med svarta klackar och väska

Produkter: Klänning – Revolve, skor – Steve Madden, väska – Nordstrom

Vem säger att du måste vara ljus och skitig på din födelsedag? Om du har en minimalistisk stil är detta födelsedagsdräkten för dig.

Denna snäva, korsettliknande klänning är helt lockande och perfekt för tjejen som vill se elegant ut på sin födelsedag; Jag kunde se detta vid middagen och sedan vid drycker och dans. Den något annorlunda strukturen på väskan bryter upp klänningen och skorna och gör utseendet mer intressant.

Bär denna outfit medan du äter en läcker chokladmuffin för att börja din bästa födelsedag hittills.

Team # 3: Sweet as Candy

Idéer för födelsedags outfit: lavendel tank, läder kjol, tossor, choker

Produkter: Topp – Asos, kjol – revolvera, stövlar – Asos, armband – Club Monaco

Denna underbara lila sidenblus är ett perfekt feminint outfitval om du inte vill klä dig för feminint på din födelsedag.

Läder kjol och svarta stövlar håller klädseln på den mer vågiga sidan, medan guldarmband ger en känslig touch.

Set # 4: Pretty in Pink

Produkter: Jeans – Revolve, Top – Revolve, Heels – Revolve

Denna senaste outfit är perfekt för födelsedagsflickor med en feminin och feminin känsla för stil. Denna outfit, bestående av en vacker spets topp ihop med medium tvätt jeans, skulle fungera för nästan vilken födelsedagsplan du än har. (Det skulle passa bra med någon av våra idéer från vårt 21-års födelsedagsidéer!)

Detta utseende är avslappnat, men det är definitivt fortfarande speciellt.

Den bländande remmen på hälen gör att outfit känns mer elegant för ett födelsedagstillfälle. Du behöver lite glitter på din födelsedag!

Detta är det perfekta utseendet för att få dig att känna dig glad på din födelsedag, så njut av den med en frostat rosa muffin.

Vad tycker du om dessa födelsedagsdräkter?

Skulle du bära någon av dessa kläder på din födelsedag eller till och med på en vanlig utekväll? Din födelsedag kommer? Låt oss veta i en kommentar!

Redaktörens anmärkning: Detta inlägg publicerades ursprungligen 2010; Det uppdaterades helt och renoverades 2019 med nya foton och information.