Esenciales de maquillaje natural

4 smink grunder för dag till dag

College mode

Naturliga smink väsentligheter

Vi har alla de dagar där vi vill ha minimala mängder smink, men ändå ser välvårdade och polerade ut. Jag känner mig inte mer bekväm utan att ha smink (jag försöker verkligen bli bekvämare, jag lovar!), Så för veckans inlägg har jag avrundat fyra produkter som jag använder när jag försöker gå “au naturale” utan att vara 100% naturlig.

Dessa Essentials för daglig smink De är en blandning av apotek och avancerade produkter, och de flesta gör också dubbelt arbete! Läs vidare för att lära dig mer om varje produkt:

Milani Runway Lashes Mascara

Milani bana fransar mascara med omedelbar volym

$ 4,49 på Drugstore.com

Jag var aldrig ett stort fan av Milani linje. Jag upptäckte att de flesta av hennes rodnader och ögonskuggor var krita och att hennes läppstift blev för torra. Men den här masken är spektakulär, och det är den också mindre än $ 5! Din behöver bara applicera ett lager, och eftersom det gör dina fransar så fulla och mörka, eliminerar det i grunden behovet av eyeliner.

Det här låter kanske konstigt, men när det torkar känns det som om du har en hård beläggning på dina fransar, som jag faktiskt gillar eftersom det får mina fransar att se fantastiska ut. Jag behöver inte att de känns mjuka! Kanske är jag den enda med den tron? Låt mig veta!

Oberoende av, det här är mördarmascara. Jag är väldigt glad att jag valde den här!

Urban Decay Basic Naked Palette

UD Basic Naken Palett

28 $ på Sephora

Är för att göra allaUrbant förfall det är verkligen något du behöver i din sminkväska, och jag säger inte det lätt. En mindre (och billigare!) Version av UD: s populära Naked-paletter, inkluderar sex matt neutrala ögonskuggor som kan användas för att skapa massor av utseende.

Så här använder jag det för mitt dagliga sminkutseende: Jag applicerar den ljusa färgen längst till vänster i mitt inre hörn, “Foxy” över hela mitt ögonlock och den ljusbruna, “Naked 2” på min veck. Med en vinklad borste använder jag den mörkaste bruna, kallad “Tenue”, för att fylla i mina ögonbryn. Ibland använder jag till och med “Venus” som en höjdpunkt!

Detta är den enda ögonskugga som jag tar med mig när jag reser eller övernattar var som helst. Det är allt jag behöver! Jag använder den här paletten varje dag i mitt liv, vilket gör det värt priset.

Läkare Formula Organic Wear CC Cream

Läkare formel organisk slitage cc kräm

14,99 USD på Ulta

Jag pratade om den här produkten i ett tidigare inlägg, så jag tänker inte berätta om den. för mycket, men jag vill att du ska veta att det fortfarande är en av mina absoluta favoriter. Denna produkt är så enkel och snabb att applicera!

Beroende på hudens behov kan du också använda BB Cream-versionen, men jag gillar den Medical Formula CC Cream på grund av den ökade täckningen och det faktum att det korrigerar färg, vilket är något min hud behöver. Om du behöver mer täckning rekommenderar jag definitivt en CC istället för en BB.

Jag tycker att om jag använder det här ensam kan jag hoppa över fuktkräm, concealer och till och med efterbehandlingspulver om jag har bråttom, så får mig ut genom dörren snabbare på hektiska morgnar. Det är uppenbart att jag idag gillar multitasking-produkter. Upptagen tjejer behöver spara tid!

Fördel Posie läppbalsam

Dra nytta av en perfekt läppbalsam

$ 18 på Sephora

Benefits berömda Posie Tint är nu i en balsam, och det är en superhydrerande ljusrosa balsam som är vacker för daglig användning. Det fanns många blandade recensioner om att balsamen var “för transparent”, men ärligt talat skulle jag inte använda den här produkten om den var ogenomskinlig!

Posie Balm tar med sig färg till dina läppar och det får bara ditt ansikte att se mer preparerat ut. Det finns fyra toner, men jag tror att den som visas ovan kallas Vallmo Rosa, är den mest bärbara. Jag älskar också det faktum att det är doftande med ros – Det är en av mina favoritdoftar!

Ja, det är lite dyrt, men om du är någon som gillar inte tungt läppstift eller läppglans, prova den här balsam. Du kommer att bli glad att du gjorde det!

Vad tycker du?

Vilka är dina grunder i dagar med knappt smink? Har du provat några fantastiska nya produkter? Vill du se fler inlägg som detta? Kom ihåg att berätta din åsikt genom att lämna en kommentar!