Paleta Tyra Beauty Smoky Smize

4 skönhetsprodukter som hjälper dig att få det perfekta julutseendet

College mode

Tyra Beauty Smoky Smize Palette

jag älskar jullov med familj och vänner. Jag älskar att se alla på ett ställe, och maten är naturligtvis fantastisk! Jag älskar också att klä mig och göra mig redo för sådana slags evenemang, och med det kommer det roliga att experimentera med nya sminkstilar.

Med så många nya och användbara produkter på marknaden kan det vara svårt att veta vilka som är bäst. Här är mina förslag som hjälper dig att göra dig redo för semestern!

Catrice 12-timmars Matte Foam Makeup

Catrice Matt Mousse Makeup

$ 7,99 in Ulta

Catrice är en ny sminklinje för USA som verkligen är fantastisk. (Jag skrev ett fullständigt inlägg om dem tidigare). Jag var skeptisk eftersom priserna är så billiga, men detta Linjen är så lyxig och jag har älskat alla produkter jag har provat., Särskilt detta!

Denna $ 8-foundation fungerar lika bra som min $ Jacobs-foundation på $ 40. Den appliceras så smidigt och har en vacker finish. Det är inte så matt att det gör att din hud ser torr ut; Det ser perfekt ut på alla hudtyper! Det finns också en mängd olika nyanser som är ganska unika för en apoteksstiftelse. Prova den här, du kommer inte ångra det!

L’Oreal Paris Miss Manga Rock Mascara

$ 6,99 in mål

Jag är helt besatt av den här masken. L’Oreal skinn har alltid varit några av mina favoriter, men den här är så fantastisk. Jag använder den varje dag och går igenom ett rör av detta ungefär varannan och en halv månad. Deras bättre än någon avancerad mascara jag någonsin har använt!

Detta ger dig inte riktigt utseendet på “naturliga” fransar; istället ger det dig väldigt dramatiska och mycket svarta fransar som sticker ut. För att få riktigt fantastiska fransar använder jag det gamla hårtorkstricket, det vill säga, jag tar min ögonfransrullare och värmer upp den lite med min hårtork innan användning. Var försiktig så att du inte bränner dig självklart! Detta gör att dina fransar ser fantastiska ut. Täck dem med denna mascara så blir du förvånad!

Fördel De är verkliga! Primer för tonade ögonfransar

Fördel Son Real Primer

$ 24 in Sephora (kommer snart!)

Nu har detta inte precis kommit ut ännu … men jag hade turen att prova några och jag är mycket imponerad. Fördelarna är verkliga! Det är en fantastisk mascara, men jag gillar den här grunden bättre än den faktiska mascaraen. Separerar och definierar dina fransar med en mörkbrun nyans och får dem att se ut övernaturliga men långa och vackra.

Jag bär den bara när jag vill ha ett mer naturligt utseende, eller under Miss Manga Rock mascara när jag vill ha ett mer dramatiskt utseende. Jag rekommenderar definitivt att få det här när det kommer ut, för det kommer att sälja snabbt!

Tyra Beauty Smoky Smize Palette

Tyra Beauty Smoky Smize Palette

$ 39 in Tyra.com

Ja, Tyra Banks har sin egen sminklinjeOch det är fantastiskt! (Jag pratade redan om din eyeliner Oj!). Alla produkter, varav några jag kunde prova gratis, formulerades för att vara enkla att använda och tillräckligt naturliga för vardagligt bruk.

Denna palett är bland de produkter jag provat. Det är väldigt vackert och har tillräckligt med nyanser för att göra det enkelt att applicera. de borsten som medföljer är också mycket användbar eftersom den är vinklad, vilket innebär att du inte behöver ha borsthandtaget nära ögat och du kan se vad du gör.

Den här paletten är dyr, men du får många av dessa fyra nyanser och borsten är av hög kvalitet. Du kan också använda dessa våta eller torra skuggor! Jag gillar verkligen hur gardinerna ser ut tillsammans, och du kan se att de var mycket noggrant formulerad för att smälta sömlöst.

Vad tycker du?

Har du valt smink för semestern? Vad håller du koll på? Låt mig veta i kommentarerna!