cerca de vestido de cambio de pelo largo

4 skönhetsprodukter du behöver för din ryggsäck

College mode

Klassscheman på universitetet kan sträcka sig från skräck från fyra klasser i rad som börjar klockan 8 till inga klasser på måndag, onsdag och fredag. (Vem du än är med de senaste tidtabellerna, se dig välsignad!) Om du tar många lektioner kan du gå från 8 till 18, utan avbrott. Usch.

När det gäller skönhet innebär längre skoldagar fler möjligheter för smink att förstöras. eller ditt hår faller platt eller krusar. Så förvara dessa produkter i din ryggsäck för snabba touch-ups och du kommer att se felfri hela dagen. Läs vidare för att ta reda på vad de är.

L’Oreal Fine Control hårspray

L’Oreal Fine Control Hairspray – $ 4,99

Detta är mig apotek favorit hårspray. L’Oreal har alltid varit ett av mina favoritmärken för hårprodukter, men det här är min favorit. Det är den “fina kontrollen”, vilket innebär att det inte kommer att lämna håret skarpt eller otrevligt. Deras borstbar och perfekt för alla frisyrer, även rakt hår! Håll frizz i schack och helt enkelt styla håret utan att lägga för mycket produkt.

Jag använder det varje gång jag lägger håret i en hästsvans för att förhindra att det blir konstigt och krusigt under dagen. Jag sprutar det bara över huvudet, borstar det och lägger upp håret så ser det bra ut! Jag rekommenderar det för alla hårtyper och stilar.

Olivia Garden Finger Brush

Olivia Garden Fingerbrush – $ 17 till $ 19, beroende på storlek

Om du inte har hört talas om den här hårborsten än, bör du fortsätta läsa. Deras utan tvekan min favoritborsteOch den enda borsten jag behöver!

Olivia Garden’s Fingerbrush är en ventilerad borste, så det är perfekt för föntorkning. Det är lätt och bekvämt att hålla, och det gör en riktigt fantastisk smäll att uppnå! Det är också böjt, så det borstar mot hårbotten och hjälper till att ta bort trassel och knutar.

Ja, denna borste är dyr, men det är verkligen den enda borsten du någonsin kommer att behöva och det är ärligt talat värt kostnaden. Jag älskar att borsta håret med det här! Under dagen, den är perfekt för att hålla frizz i schack eftersom den är luftig och statisk. Jag gillar detta!

Maybelline Master Cover-up

Maybelline Master Hide – $ 8

Maybelline är alltid ett bra märke för mig, och denna concealer har nått upp till min favoritlista. Befälhavaren är en full täckning concealer, men det är inte tjockt eller tungt som andra produkter med full täckning. Det går smidigt och döljer bokstavligen allt. Den är perfekt för mörka ringar eller för att snabbt dölja en finn eller fläck.

Det finns mer att älska om den här produkten. Det där det ser inte kakigt ut i ansiktet, vilket kan vara ett stort problem när du tar upp ditt utseende under dagen. Också ett rör av denna las Evigt eftersom lite går långt. Jag rekommenderar definitivt detta!

Neutrogena Hydrating Makeup Wipes

Neutrogena Hydrating Makeup Wipes – $ 7

Jag har pratat om dem tidigare, men de är så bra att de behöver ett annat omnämnande! Neutrogena Hydrating Makeup Remover Wipes är mina favoritsminkservetter där ute. Jag har bokstavligen ett paket i min handväska, ett i min ryggsäck, ett i mitt badrum och ett bredvid min säng.

Jag gillar de “fuktgivande” våtservetterna bättre än de ursprungliga Neutrogena-våtservetterna för dra inte i min hud så mycket och de är mer återfuktande än de andra, vilket är viktigt för min hud på vintern. Jag bär dem hela dagen“För att ta bort min kakiga smink, ta upp min mascara, eller ta bara bort allt när jag är klar!” Dessa är ett måste.

Vad tycker du?

Vilka är dina nödvändiga produkter som du har med dig hela dagen? Är någon av dig samma som min? Låt mig veta i kommentarerna!