cerca de vestido de cambio de pelo largo

4 produkter för att ditt hår ska se perfekt ut

College mode

Helgdagar samlar alla och tar också med sig jullov! Du vet aldrig när du blir inbjuden till en sista minuten återförening med dina vänner från gymnasiet, eller kanske du till och med tar en bilresa för att delta i en med dina vänner från college. (Jag saknar mina också!)

Om du du vill att ditt hår ska se bra ut under semestern Och i varje evenemang du deltar behöver du bra produkter på din sida. För att hjälpa till har jag listat upp mina fyra favorit hårprodukter just nu:

1 1/4 ″ Heta verktyg Rainbow Gold Hair Curler

Heta verktyg Rainbow Gold 1 1/4 ″ hårkrullare – $ 53,99

Jag är besatt av detta locktång för Heta verktyg. Det är inte bara otroligt vackert, men det fungerar perfekt och gör de mest fantastiska lockarna. Det är väldigt varmt och förblir varmt, så dina lockar blir snabbare och håller längre. Jag kan ärligt talat inte säga tillräckligt om detta! Gör sötare lösa lockar som fortfarande ser naturliga ut.

Ett försiktighetsord: om du köper det här blir du omedelbart populär i ditt sovrum. I grund och botten är jag tvungen att utforma alla mina vänner med detta bara för att de älskar resultaten. Det är lite dyrt, men lita på mig, det är det Det är värt det för de lockar du får.

Samy Fat Hair Mousse

Samy Fat Hair Amplifying Mousse – $ 7,99

Jag tar dig tillbaka till de dagar av skrynkligt hår med den här! Jag har lärt mig att älska mousse igen, och den här, från Samy, är särskilt bra. Namnet ljuger inte – ditt hår kommer att bli fantastiskt! Som en bonus luktar det så bra.

Idag rynkar jag inte när jag använder mousse. Istället lägger jag en liten boll av detta i mina händer och kör dem genom fuktigt hår, och sedan torka håret upp och ner för att få så mycket volym som möjligt. Denna metod ger mitt hår galen volym. Om jag inte vill ha full volym vänder jag bara huvudet under halva tiden jag torkar. Köp det omedelbart om du vill ha gigantiskt, voluminöst hår!

Proganix Root Boost Volume Spray

Proganix Root Boost Volume Spray – $ 9,57

Efter den volymiserande trenden, detta Proganix rotspray är ett annat bra alternativ. Jag använder detta väldigt annorlunda än mousse, men det ger dig liknande resultat, även om det inte har en så bra håreffekt, vilket kan vara bra! Jag använder det här när jag går efter en mer naturligt, vågigt och voluminöst utseende.

Som mousse applicerar jag detta innan jag föns. Därefter torkar jag håret med en stor rund borste och drar upp vid rötterna. Det hjälper mitt hår att lyfta något vid rötterna och räta ut håret tack vare den runda borsten. Det här är bra för subtila, naturliga volymer i brådska.

Dry Finishing Spray för rostat bröd

Toast Dry Finishing Spray – $ 14

Denna torra efterbehandlingsspray från Rusk har blivit en Holy Grail-produkt för mig. Jag trodde inte att jag någonsin skulle behöva något sådant (precis som jag aldrig trodde att jag skulle behöva torrschampo …) och sedan tog jag ett prov och var ansluten. Det är inte hårspray eller torrschampo; istället är det en spray som ger ditt hår ett ofullkomligt och rörigt utseende.

En snabb dimma av detta ger dina vågor en underbar konsistens, och på dagar då du inte känner för att styla håret med värme, avslutar det bara ditt utseende vackert. Prova detta om du inte gillar dina lockar för perfekt och du vill lägga till extra struktur i din stil. (Tänk på detta strukturerade utseende snarare än detta polerade utseende.)

Vad tycker du?

Har du valt din frisyr för semestern? Vad håller du koll på? Låt mig veta i kommentarerna!