estadisticas web Skip to content

4 presenterade Morphe-produkter

College mode

Som en lång tid följare av skönhet YouTubers har jag stött på många nya märken. Jag har provat massor av dem och har älskat några och hatat andra. Ett nytt varumärke som jag hittade via YouTube, heter Morphe, har blivit en av mina favoriter. Huvudsakligen en serie sminkborstar, de har också fantastiska ögonskuggspaletter och professionella kvalitetspulver.

Läs vidare för att se några av mina Morphe-favoriter!

35K – 35 Color Koffee Eyeshadow Palette

35K – 35 Color Koffee Eyeshadow Palette – $ 22,99

Titta bara på den här vackra paletten. Jag är besatt och det kan vara en underdrift. Jag tar den här saken överallt! Det är ingen lögn, jag tog honom till gymmet häromdagen av vana.

Denna palett, kallad 35K, är 35 matt och skimrande nyanser som sträcker sig från blank beige till svart och alla neutrala mellanrum. Det är helt perfekt och kommer att dra någon naken paddel ur vattnet.

Nämnde jag priset är så rimligt för vad du får? Detta är en STOR palett och det är professionell kvalitet. Skuggorna är släta som smör och kraftigt pigmenterade med liten konsekvens. Detta har bokstavligen inget negativt. Du kommer inte ångra den här!

AS11 – Deluxe Blender Brush

AS11 – Deluxe Blender Brush – $ 4,59

Jag köpte den här borsten AS11, på ett infall eftersom jag behövde en ny vinklad borste och jag slutade älska den. Jag använder den för många olika saker.

För närvarande använder jag den mindre änden till förpackning av mörkare ögonskuggor för ett rökigt öga eller att blanda döljaren i fläckarna i mitt ansikte. Jag använder den större änden till skissera så mycket som för rodnad och bronzermen jag använder den också för att blanda alla mina ögonskuggor för ett perfekt utseende. Det låter konstigt, men lita på mig! Jag borstar bara över locket och på något sätt ser färgerna bra ut efteråt.

Priset på denna borste är perfekt, under $ 5. Prova det så blir du glad att du gjorde det!

06PC – Cool Pro Definition Palette

06PC – Cool Pro Definition Palette – $ 19,99

Uppenbarligen är konturering en enorm skönhetstrend just nu, och det verkar inte som att det går någonstans. Skönhetsmärken går snabbt med i trenden och försöker skapa konturspaddlar det kommer att göra jobbet perfekt. Detta kallas 06PCDet är en av de bästa jag någonsin har haft! Det är så pigmenterat och mycket matt att det enkelt skulpterar ditt ansikte och lyfter fram dina funktioner.

Denna palett som visas ovan är den coola versionen av hennes konturpaket, men det finns också en varm version med mörkare nyanser. Oavsett deras färg, de har perfekt kontursats för dig. Mitt enda klagomål om denna palett är att den vita nyansen är lite för ljus för de flesta hudtoner, men om den används lätt för att markera fungerar den. Prova om du vill ha ett bra konturpaket för mindre.

B78 – Vinklad konturborste

B78 – Vinklad konturborste – $ 7,99

Fortsätter med den tidigare produkten som jag delade, den här borsten, kallad B78, det är det perfekta komplementet till konturpaletter. Det är inte en syntetisk borste som gör det lite svårare att rengöra, men det möjliggör en mjukare applicering och mer pigment kommer att finnas kvar på borsten.

Det här är inte en dyr borste, men det är en av de bästa kvaliteten jag har provat för konturering. Jag använder normalt bara sidan av en pulverborste för konturering eftersom jag är lat, men det här gör ett mycket bättre jobb. Prova om du behöver en bra konturborste!

Vad tycker du?

* Detta bör vara självklart, eftersom vi alltid släpper sponsrade inlägg, men det här inlägget är INTE sponsrad hur som helst. Jag älskar verkligen märket! *

Har du någonsin hört talas om Morphe? Finns det en produkt du vill prova? Låt mig veta i kommentarerna!