4 nya trendiga nagellackfärger för våren 2016

4 nya trendiga nagellackfärger för våren 2016

College mode

När jag skriver den här artikeln har jag att göra med en trasig hand. (Jag är extremt klumpig och bröt den när jag gick.) Men oroa dig inte, mitt nagellack är perfekt (prioriteringar!). Jag har fantastiska vänner som har hjälpt mig på manikyrfronten.

Med våren på väg är jag besatt av de nya färgerna som dyker upp för den nya säsongen. Så jag har några Nya heta nagellackfärger för våren 2016 som jag vill dela med dig! Läs vidare för att se dem.

Mineral Fusion nagellack på skiffer

Mineral Fusion nagellack på skiffer – 7,99 $

Denna nya serie nagellack från Mineral Fusion det är helt fantastiskt. Jag älskar utbudet av färger och det faktum att de är gjorda med helt naturliga ingredienser gör dem ännu bättre.

Denna färg är särskilt vacker, passande namnet “Svarta tavlan, ”Och jag gillar att det är neutralt men ändå tillräckligt mörkt för att vara intressant. Jag kunde använda det här varje dag!

Essie nagellack vid service vid poolen

Essie Nail Lacquer i Poolside Service – $ 8,50

Jag är besatt av detta mörkt ljus cerulean nagellack förbi Essie. Kallad “Tjänsten vid poolen, ”Denna nyans från vårkollektionen 2016 är den perfekta färgen för vårresor på stranden. Eller, om du tillbringar våren inomhus med läxor, kan du muntra upp med den här vackra nyansen!

Jag älskar dessa mörka färger som nästan fungerar neutrala, vilket de verkligen är idag. Kolla in den här, den blir en av dina favoriter.

OPI Nagellack i Tar du bort Lei?

OPI Tar du Lei?

OPI nagellack i “Tar du bort Lei?” – $ 8,60

Denna knappt synliga beige av IPO är den perfekta färgen för dina naglar men bättre. Du kan bära det här nästan varje dag och för alla tillfällen och det kommer alltid att se bra ut.

Och namnet är också perfekt. Kallas “Tar du Lei?“. Nej, gör inget, jag vill inte lägga mig eftersom den här färgen är så vacker. Alla skämt åt sidan (och mina skämt är ganska hemskt ledsna killar), den här nyansen kommer att vara en häftklammer i min samling.

Butter London Glossy Lacquer in Dapper

Butter London Glossy Lacquer in Dapper – $ 18

Så den här tar priset för den dyraste av de fyra poleringarna, men det är absolut skön och det skulle också rankas först om du rankar dem baserat på färg och formel.

Smör London gör några av de bästa nagellack aldrig, och den här, kallad “Stilig, ”Är inget undantag. Denna polska är super ogenomskinlig och finishen är en äkta kräm, slät och strimmelfri. Jag älskar också färgen – den beskrivs bäst som en militärgrön / beige mix. Återigen är detta neutralt, så det går med allt, men det är långt ifrån grunderna. Om du ska kasta på en polska för våren, gå till den här!

Vad tycker du?

Har du koll på något av dessa nagellack? Vilka nyanser har du gillat nyligen? Låt mig veta i kommentarerna!