College Fashion

4 nya skönhetsprodukter för apotek att prova

College mode

Jag älskar att prova nya sminkprodukter för apotek. Eftersom de är billiga är det väldigt enkelt att prova dem och inte känna för mycket skuld för att spendera pengarna.

Spoiler alert: Jag älskar alla produkter nedan. Jag har provat dem alla och jag rekommenderar att du också testar dem. Läs vidare för att ta reda på vad de är.

Sally Hansen Insta-Ombré Nail Color med specialeffekt

sally hansen insta ombre

5,99 USD på Ulta

Denna Sally Hansen nagellack gör att du blir perfekt ombré manikyr utan för mycket ansträngning. Det tar bara tre steg: täck först hela nageln med polermedel, sedan hälften av nageln och slutligen den översta tredjedelen. Detta ger dina naglar en trendig ombré-glittereffekt.

Jag gillar att använda denna polermedel på en enda nagel som accent, men du kan definitivt göra dem alla för en enastående manikyr. existera 8 ljusa nyanser, allt från guld till silver och blått. Prova detta nagellack för en rolig och unik sommarmani.

L’Oreal True Match Lumi Powder Shimmer Highlighter

dust lumi true match loreal

7,79 $ på Ulta

Highlighters är min nya favorit sak. Det handlade alltid om det matta utseendet (ingen glans och nästan airbrushed), men efter att ha provat en massa highlighters bestämde jag mig glödande utseende är för mig.

Denna puddermarkering, från L’Oreal, är perfekt för vardagligt bruk. Applicera bara på dina höga punkter: dina kindben, på näsan och längs kanterna på ditt ansikte.

Färgen som visas ovan är så pigmenterad att du i princip bara behöver röra vid den med borsten för att få färg. Detta konkurrerar även med min favorit MAC Prep och Prime markör! Prova om du är nybörjare med highlighters eller bara vill lysa upp ditt skönhetsutseende.

Maybelline Baby Lips Hydrating Lip Gloss

baby maybelline läppar

4,49 $ på Ulta

Jag ska vara den första som säger att medan många älskar dem, föraktar jag Maybelline Baby Lips. De håller aldrig bra vid mina läppar och de känner aldrig att de faktiskt gör någonting. Så när dessa Baby läppglans kom ut, tvekade att prova dem. Jag är dock glad att jag gjorde det, för de är fantastiska!

Färgval är utmärkt, formulering är mjuk och återfuktandeoch förpackningen är bedårande. De flesta av höjdpunkterna, även om de kan verka tonade, är ganska tydligt, förutom “Creme”. Min favorit är den rosa längst till vänster på bilden och den heter “Fab & Fuchsia.” Lägg till en så fin färg på dina läppar!

L’Oreal Paris Voluminous Miss Manga Rock Mascara

L'Oreal Miss Manga Rock Mascara

$ 6,99 på Target

Okej, låt oss gå direkt till saken: det här är mitt nya favorit mascara. L’Oreal avslutade precis med det nya sminkspelet just nu! Den senaste mascara i deras Miss Manga-sortiment, Miss Manga Rock, är perfekt för tjocka och voluminerade fransar.

Det där burk Det blir lite klumpigt, men arbeta bara med det så får du perfekta fransar. Jag gillar när du verkligen känner produkten på dina fransar, för det får mig att tänka att mascaraen håller i locken. Dessa saker inte skalar och varar hela dagen. Jag älskar! Definitivt prova om du letar efter en ny mascara.

Vad tycker du?

Har du provat någon av dessa apoteksskönhetsprodukter? Vilken är din nya favoritprodukt? Vill du se fler inlägg som detta? Låt mig veta din åsikt i kommentarerna!