estadisticas web Skip to content

4 Nya hårprodukter från apoteket

College mode

Jag älskar att prova nya hårvårdsprodukter. Det finns inget bättre än att ta slut på schampo och balsam och behöva hitta ett nytt! Det är åtminstone min idé att ha det bra …

Det bästa stället att testa nya produkter är apotek eftersom allt är så billigt. Jag tog en resa för några dagar sedan och plockade ut några produkter att prova, så här är mina favoriter från gänget. Läs vidare för att ta reda på vad de är!

L’Oreal Nutri Gloss High Shine-schampo

loreal näringsglansschampo

L’Oreal Nutri Gloss High Shine Schampo – $ 3,99

Jag har alltid varit ett stort fan av L’Oreal Advanced hårvård linjer, speciellt deras produkter för Total Repair 5. Men mitt hår har varit lite tråkigt nyligen från hårt vatten på min skola, så jag bestämde mig för att leta efter ett schampo för att ge det glans och få det att se friskare ut. Jag gick med den här, Nutri-Gloss High Shine schampo, och jag är glad att jag gjorde det!

Doften av detta schampo är lyxig och formeln får inte mitt hår att vara torrt. Jag har aldrig gillat utseendet på superblankt hår eftersom det på blondiner kan få oss att se fet ut, men detta schampo ger en hälsosam glöd som inte är överväldigande. Jag älskar det här! För priset är detta ett bra schampo. Jag ska prova balsam nästa!

OGX O2-balsam mot tyngdkraft och hydrering

ogx anti-gravitationsschampo

OGX O2 balsam mot tyngdkraft och hydrering – $ 7,99

Jag nämnde att jag aldrig var ett stort fan av OGX produkter tills jag testade de keratinförstärkta produkterna, men den här linjen blir långsamt en av mina favoriter. Den här ovan, O2 Shampoo and Conditioner, är endast tillgänglig online på Ulta, men det är definitivt värt att beställa! Balsamformeln är lätt och skön på håret och känns inte som silikon.

Denna balsam är bäst för fint hår som ser lite tråkigt ut, men jag tycker att det är milt nog att arbeta på allt hår. Doften är också fantastisk! Jag är inte säker på “syreteknik”, men definitivt återfuktar och ger ditt hår liv. Prova om du behöver ett bra balsam för varje dag.

Inte din mammas Deja Vu Do-stilförlängare

inte din mors stilförlängare

Inte din mammas Deja Vu Do Style Extender – $ 7,99

Style extenders är “heta” produkter just nu. Jag var ursprungligen besatt av Living Proof, men priset började stör mig eftersom det är en liten flaska. Jag bestämde mig för att prova den här för Inte från din mamma och det var definitivt ett bra beslut. I grund och botten stilförlängare stöter bort smuts och olja, låser in fukt och håller håret friskt tills du bestämmer dig för att tvätta den igen.

När jag använder dem blåser jag vanligtvis håret efter att jag har tagit på mig det och sedan krullat det nästa dag. Vissa människor kanske tror att dessa är en valfri produkt, men precis som torrschampo blir du beroende av dem! Prova detta om du inte tvättar håret varje dag.

Garnier Fructis Healing and Tealant Treatment

behandling av garnier och tätning

Garnier Fructis Healing and Tealant Treatment – $ 6,29

Garnier Fructis Produkterna har varit några av mina favoriter sedan grundskola. Deras doft är alltid den bästa och produkterna fungerar verkligen! Jag gillar särskilt produktlinjen Damage Eraser. När jag såg att de hade en ny sköljbehandling bestämde jag mig för att gå tillbaka till den. Jag är glad att ha gjort det; det här är verkligen fantastiskt.

Jag använder mitt platta strykjärn ofta så att mitt hår är lite skadat. Efter att ha använt detta märkte jag mitt hår. känner mig mindre krusig. Ändarna kändes också mjukare. Som med alla Garnier Fructis-produkter är aromen otrolig. Jag rekommenderar att du bara använder detta två gånger i veckan eftersom det är en tyngre behandling, men jag älskar det verkligen!

Vad tycker du?

Har du provat någon av dessa hårprodukter? Vilken är din nya favorit apoteksprodukt? Vill du se fler inlägg som detta? Låt mig veta din åsikt i kommentarerna!