estadisticas web Skip to content

4 nagelfärger för att göra dig redo för sommaren

College mode

Jag avslutade slutligen alla mina slutprov och gör mig redo att flytta ut ur min lägenhet för sommaren! Jag kan inte tro att detta år är över, det flög verkligen förbi.

Med ankomsten av sommarlovet älskar jag Tittar på nya ljusa nagelfärger för sommaren. Den här säsongen besviker färgerna inte! Jag älskar de nya jag ser och jag kan inte vänta med att visa dig det läs vidare för att se dem.

Butter London Nail Lacquer in Coming Up Roses

Butter London Nail Lacquer in Coming Up Roses – $ 8 (till salu)

Dessa brukar vara mycket dyra Smörlack De är till salu på Ulta, så jag visste att jag var tvungen att få en att lägga till i min samling. Är Dammig rosa det var det perfekta valet.

Den här färgen är min besatthet just nu, och formeln för denna polermedel är att dö för. Det är så smidigt och otroligt ljust. du behöver knappast en topplack. Det är en vacker nyans och passar perfekt med allt sommarutseende.

OPI Nail Lacquer in Visa oss dina tips

OPI Nail Lacquer på Visa oss dina tips – $ 10

Jag brukar inte gå för glitterpoleringar, men det här OPI nagellack Jag blev verkligen slagen av vacker nyans av lila denim.

Formeln är typisk för OPI-lack, så du behöver två lager. Det är dock en så slående och annorlunda nyans att det är värt det. Glittret lägger bara lite extra uppmärksamhet åt dina naglar! Prova detta om du vill ha en unikt nagellack för sommaren.

Enamel Effect Gel Nails Inc. i Charlotte Villas

Nagellack Effect Gel Nails Inc. i Charlotte Villas – $ 15

Formeln för dessa Nagellack med “geleffekt” från Nails Inc. Det blir marknadsfört mycket på alla bloggar så jag var väldigt nyfiken på att prova. I allmänhet är formeln inte lika “tjock” som gel, men polisen är definitivt blank och håller länge på naglarna. I allmänhet är jag ett fan.

Den här färgen, a super ljus korall orange, det är en total stämningsförstärkare och en fantastisk nyans. Detta är den perfekta polisen för att komplettera en sommarbrun färg!

Essie Nagellack i Stones N Roses

Essie nagellack i Stones N Roses – $ 8,50

Denna nya nyans av Essie är min favorit i gruppen. Essie-poleringar är alltid så vackra och fashionabla, och detta ljus persika korallrosa det var det perfekta komplementet till min samling.

Jag har för närvarande detta på mina naglar och jag är besatt. Det är en fin vårfärg men också nästan neutral! (Det är lite svårt att förklara om du inte ser det personligen.) Jag känner att jag kan använda det här vart jag än går. Formeln är typisk för Essie nagellack, som jag faktiskt gillar bättre än OPI, men det är en personlig preferens. Testa det! Det är en så vacker nyans.

Vad tycker du?

Har du nya nagellack för sommaren? Vad tycker du om dessa? Låt mig veta i kommentarerna!