encabezado elf cosméticos

4 måste-ha ELF-produkter

College mode

rubrik elf kosmetika

När jag är på Target ser jag det älva, eller Eyes Lips Face, produkter i hyllorna. Först fick förpackningarna och gardinerna mig att tänka: “Wow, de är förmodligen dyra!” Men nej, älva är det otroligt prisvärd, som mindre än $ 5 överkomligt.

Eftersom det finns så många produkter har jag sammanställt en lista över min favorit alfmakeup. Läs vidare för mina val!

Studiobakad bronzer

Elf Baked Bronzer

$ 3 på eyeslipsface.com

Jag försöker alltid nya saker bronzers, och detta har blivit en häftklammer i min samling. Det kostar bara $ 3 och lägger till en solig glöd i ditt ansikte utan att titta över toppen.

Det där kombinerar underbartoch färgerna som erbjuds passar alla hudtoner. Bronzers har en skimrande kvalitet, men om du inte använder dem för konturering är de perfekta!

Mineral Studio läppstift

alf mineral läppstift

$ 5 på eyeslipsface.com

Om du letar efter en utmärkt apoteksläppstift, det är allt. Jag försökte också elfs Studio Moisturizing Lipstick, och den är inte lika bra som den här. Kommer inte att hålla fast vid torra fläckar och gäller smidigt.

Skuggvalet är också fantastiskt! De uppdaterar sina färger regelbundet, och för priset kan du inte låta bli att prova något roligt nytt, som orange, kanske?

Studiobakad ögonskugga

alf bakad ögonskugga

$ 3 på eyeslipsface.com

Dessa bakad ögonskuggor De har varit en häftklammer i min sminkpåse sedan jag testade dem förra året. Den här som visas ovan, kallad “Chocolate Dreams”, är den perfekta metallfärgen eller fodret; blöt först borsten.

Dessa ögonskuggor är mycket pigmenterad och applicera utan repor eller smuts. Färgvalet är smalt, men färgerna de erbjuder är vackra och neutrala, så de fungerar med alla sminkkollektioner.

Högupplöst pulver

elf dust hd

$ 6 på eyeslipsface.com

Jag sparade det bästa till sist. Efter att ha provat Make-Up For Evers genomskinliga pulver och imponerat av det, försökte jag den här som en apoteksjämförelse … och de är exakt desamma!

Båda gäller felfritt, det finns ingen vit nyans i bilderna (såvida du inte överdriver det, men det är sant för alla genomskinliga pulver), och ge din makeup en liten glans.

Jag använder vita genomskinliga pulver som detta för området under ögonen och på platser som tenderar att bli oljigare. Prova, det är fantastiskt!

Vad tycker du?

Har du provat några elfprodukter? Vad är din favorit? Vill du se fler inlägg som måste ha för olika märken? Låt mig veta din åsikt i kommentarerna!