Toallas de spa

4 lyxiga hudvårdsprodukter för #TreatYoSelf

College mode

Spa handdukar

Tar sig tid till skäm bort dig själv ibland är det 100% nödvändigt. Jag hade en supertuff vecka full av tester och projekt, liksom mitt deltidsjobb, så den andra kvällen bestämde jag mig för att ha en hel spa-natt, komplett med masker och en badbom! Det gjorde ärligt talat en skillnad och satte mig på ett mycket bättre humör.

Vill du ha din egen spa-kväll? Kolla in mina bästa val för #TreatYoSelf med!

Dra nytta av POREfessional Instant Wipeout Pore Cleansing Masks

Dra fördel av POREfessional Instant Wipeout Pore Cleansing Masks – $ 32

Jag har varit väldigt maskerad på det senaste eftersom de är så roliga och för det mesta irriterar de inte min hud. När Benefit erbjöd mig att skicka mig dessa för att testa var jag mycket upphetsad: Alla Benefit-produkterna som jag försökte är helt enkelt fantastiska och de gjorde inte besviken. De är inte traditionella masker som täcker hela ditt ansikte; Istället riktar de sig mot problemområden där din hud kan behöva lite mer hjälp med att rengöra sig själv.

Dessa masker är mycket kraftfulla och får din hud att kännas mjukare och jämnare. Jag rekommenderar dem för någon med fet eller akne-benägen hud, inte nödvändigtvis någon med torr hud om det inte har en tendens att bryta ut. Priset är ganska högt, men du får 8 skinn och du behöver inte använda dem mer än en gång i veckan. Prova dem om du har hudproblem.

Ledare dagligen undrar vad som hände igår kväll Revitalizing Mask

Ledare undrar dagligen vad som hände i går kväll Revitalizing Mask – $ 4

För att följa trenden för masker är den här perfekt för oss flickor i collegeåldern som tycker om att gå ut då och då. Det är inte synd! Den här, från Leaders, ett koreanskt varumärke exklusivt för Ulta, Hjälper till att vitalisera huden och ge den de näringsämnen den behöver efter en lång natt i stan.

Denna mask återfuktar och lyser upp huden. Det är en traditionell arkmask, så den lämnas på i 20 minuter och tas sedan bort och torkas. Jag älskar det här och för $ 4 är det perfekt!

Clinique Take The Day Off Cleansing Balm

Clinique Take The Day Off Cleansing Balm – $ 29

Rengöringsbalsam de är alla ilska just nu och med goda skäl. De är otroliga! De Bli av med alla sminkfläckar och rengör huden medan du återfuktar och släpper ut porerna. De tar inte bort för mycket olja och balsam täpps inte till porerna alls. Skölj helt ren.

Denna balsam, för Clinique, är min absoluta favorit. Jag använder den två gånger om dagen och min hud har aldrig sett mer hydratiserad ut. Priset är definitivt högt för en renare, men den här containern har varit i två månader och jag har bara gått tre fjärdedelar av det, vilket är långt längre än min vanliga rengöringsmedel brukar hålla.

Neutrogena Norwegian Formula Intensive Hydrating Wrap Body Treatment

Neutrogena Norwegian Formula Intensive Hydrating Wrap Body Treatment – $ 11

Detta kan vara den mest lyxiga och återfuktande kroppslotionen jag någonsin har använt. Jag älskar det här för Neutrogena så mycket, men det är det återfuktande och formeln är Rik än Jag sparar det vanligtvis för speciella tillfällen eller på vintern när min hud är mycket torr.

Du behöver bara en liten mängd av detta material för att få resultat, och formeln är perfekt för känslig hud. Du kommer inte att få irritation eller rodnad av det. Det är bättre än någon dyr lotion du någonsin har använt. Det kan vara ganska svårt att hitta på ett vanligt apotek, så försök beställ det online om du inte hittar det!

Att du trodde?

Vilka produkter använder du för en natt med bortskämdhet? Vill du prova något av dessa? Låt mig veta i kommentarerna!