cerca de vestido de cambio de pelo largo

4 Halloweeninspirerade nagelfärger

College mode

jag älskar Hallowe’en Så mycket att jag ibland får tre olika dräkter, ja jag är så besatt. När jag planerade sådana dräkter, dekorerade mitt rum för Halloween och tittade på gamla Disney Channel Originalfilmer (hej Halloweentown!), Gillar jag också att komma in i andan med min nagelfärg.

Svarta och orange polermedel är helt acceptabla den här tiden på året, och jag älskar det! Om du vill ta en spöklik ande till din mani, kolla in min favorit Halloween nagellack nyanser ner.

Sally Hansen är tuff som naglar i “Sunkissed”

Sally Hansen Nail Tough i “Sunkissed” – $ 2,99

Jag älskar dessa klassiska polermaskiner från Sally Hansen, och den här Ljus orange det är perfekt för Halloween. Även om detta är en ljus färg, är det faktiskt smickrande på de flesta hudtoner. Formeln för denna polska är också fantastiskt för priset. Jag har ivrigt räknat dessa polermaskiner tidigare och kommer att fortsätta göra det. Du kan inte gå fel med Sally Hansen.

Essence Nail Polish i “Black is Back”

Essence nagellack i “Black is Back” – $ 1,99

Jag är ett stort fan av svart nagellackäven när det inte är Halloween. Jag tycker att det är en underutnyttjad neutral och kan se väldigt elegant ut när manikyren är klar och den inte flisas.

Denna polska, av Väsen, det är otroligt ogenomskinligt och en bra formel för priset. För knappt $ 2 är detta en fantastisk gelliknande formel – troget mot sin gelkaraktär, håller polisen länge. Definitivt prova om du letar efter en perfekt blank svart polermedel!

Essie nagellack i “Shall We Chalet”

Essie nagellack i “Shall We Chalet” – $ 8,50

Om du inte gillar den klassiska orange och svarta, detta rött blod är ett annat fantastiskt alternativ för Halloween.

Jag älskar djupa röda och granater för hösten, och den här vackra färgen från Essie passar alla tillfällen. Det kan till och med användas på Thanksgiving! Bär detta med din läskiga vampyrdräkt för att passa delen.

Wet n Wild Nail Color i “Party of Five Glitters”

Wet n Wild Nail Color i “Party of Five Glitters” – $ 2,29

Alla behöver en bra glitteröverdrag för att få sina naglar att se ännu mer festliga ut. Även om Wet n Wild nagelfärger är billiga, är de faktiskt av hög kvalitet och kommer i några riktigt roliga nyanser.

Denna tjocka glitterpolish Det är kul för Halloween på grund av de olika glitterformerna. Prova och använd den för en dekorativ nagel.

Vad tycker du?

Vad tycker du om dessa Halloween-inspirerade nagelfärger? Har du koll på någon av dem? Vill du ha fler artiklar så här? Låt mig veta i kommentarerna!